RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

BICE GUSTO
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la BICE GUSTO » 31 avg 2010, 20:38

Jos nesto @carina , upravo sam nasao na transfermarkt.at da ga je RB Salzburg prodao za 900.000 €.Mozes se i sam uvjeriti (pri dnu stranice - 5 zadnjih transfera).
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 31 avg 2010, 22:41

To znaci da ce Velez dobiti nesto RAPA od ovog prelaza ako se ne varam :D
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 31 avg 2010, 23:54

Trebalo bi biti neke kinte, :lol:

Vec sam nekoliko puta pisao, ljudi, kada smo na tekmi, Velez je nasa religija, van stadiona, sinagoge, dzamije, katedrale i sta vec ne, kud koji mili moji, niko nam ne brani, jos da se izmedju sebe pokoljemo, haos brato :mrgreen:

Carina, mislim da trebamo prestati trenirati tamo do polovine oktobra, ne bi li nas neko nadigrao :P
Support Velez, It's logical! ★

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 01 sep 2010, 10:07

@bice gusto
Hvala na info..Extra mi je drago zbog njega, a Zilina nije sigurno losija ekipa od Salzburga, a tamo ga nece niko ni sikanirati kao sto su mu radili u Red Bullu..Ipak je Vlada driblao Puyola, ali haj ti to onom sibicaru i placeniku Papetu Susicu reci :(
@MoNto..
Heheh..Tako je brate 8-) Samo, jbg, ja sam mozda i malo pesimistican, ali realno pesimistican. Priznajem da se slabo razumijem oko tih kondicionih stvari, ali pricajuci sa ljudima koji su u tome i koji poznaju tu materiju, svi se slazu u jednom, a to je da nam ubrzo slijedi pad fizicke spreme...Momci nisu prosli pripreme, i mogu izdrzati jedan vremenski period ovako, ali pad forme je neminovan...Daj boze da grijese, i da ovi nasi momci mogu preko toga, ali neznam...Onda tu su povrede, kartoni, a znas da smo jako losi sa klupom...Sve u svemu, ja i dalje imam samo jedan cilj za ovu sezonu, a to je siguran opstanak i afirmacija par igraca...I imam jos jednu zelju, a to je da RA ili prodje sa bojkotom, ili se dogovori sa upravom :D :D Vise bih volio ovu drugu opciju, jer iz mojih postova vjerovatno i vidis, da bi najzadovoljniji bio da ovi "lopovi" ostanu, ali samo da "ciste" probleme i stvari, iza nove uprave. Zapravo, to mi je i trenutno najvaznija stvar....Do tada cu postovati odluku RA za bojkot, iako i nisam nesto pretjerano za takav vid otpora...
Ne znaju Rodjeni igrati bez raje brato, i to je tako...

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 01 sep 2010, 15:52

Nikad kad se o Velezu pricalo se nije spomenula neka religija jer je u tom momentu i u toj prici Velez bio sve,i religija i sve sto ide uz to i ide mi na zivce kad neko kaze Velez ima vise navijaca bosnjaka nego ostalih.Zar je toliko vazno ko je koje nacionalnosti?Zar u nasim glavama nije prevazidjena ta barijera ko je ko?Svi smo ljudi i dobri ljudi su pozeljni svugdje a Velez nije niti ce biti pod patronatom neke partije ili stranke.
Drugo,ja podrzavam bojkot samo iz razloga sto igracima nisu redovna primanja i sto se ne potpisuju ugovori na 2 i vise godina jer svake godine Velez ima drugu ekipu.Ko mi god kaze da igraci imaju redovne plate laze jer sam dobro upucen u to.Momci se bore,imaju neki rezultat i za razliku od proslih sezona i igraca,ovi momci se bore jer su vecinom domaca djeca i ovi sto su sa strane su se u to uklopili.Ja Zaima nisam vidio odavno da se onako bori ali vidi se da ima zelju da pomogne ovim mladim momcima i ne samo on nego i Mrkva,Kajta itd...
Svugdje su problem financije i kad mi neko pocne pricat ko je u upravi ili predsjednistvu Veleza ja se zapitam kako ti ljudi ne mogu naci momcima makar redovne plate i zbog toga podrzavam bojkot i zbog potpisivanja ugovora na godinu dana a ne vise a da je ovo sve uredu,mene ne bi bilo briga ko mi sjedi u upravi ni ko je direktor,ni sta radi Avdo ni Pika ali posto nije sve kako treba onda se mora pokusat nesto.
Sljedeca utakmica je sa Zvijezdom,pobjedom idemo na 2.mjesto najmanje jer zavisi od utakmice Sarajevo-Borac i ako oni odigraju nerjeseno a mi dobijemo zasjedamo na 1.mjesto i makar cemo 7 dana biti prvi a imamo losiju ekipu nego lani ali je borba ta koja nas vadi i zato tim momcima treba podrska ali...Ja bi volio kad bi se nasao neki sporazum medju upravom i RA,da se poprica a ne da svak svakom skace usta i da se na svakog laje...

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 01 sep 2010, 16:48

Potpisujem Cunami....

Grandmaster
Kontakt:

Post Postao/la Grandmaster » 01 sep 2010, 17:09

Svakom svoje. Niti ja određujem nekome kako da se ponaša, niti će meni iko. Zdravo !
Grandmaster.

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 01 sep 2010, 18:04

cunami je napisao/la:Nikad kad se o Velezu pricalo se nije spomenula neka religija jer je u tom momentu i u toj prici Velez bio sve,i religija i sve sto ide uz to i ide mi na zivce kad neko kaze Velez ima vise navijaca bosnjaka nego ostalih.Zar je toliko vazno ko je koje nacionalnosti?Zar u nasim glavama nije prevazidjena ta barijera ko je ko?Svi smo ljudi i dobri ljudi su pozeljni svugdje a Velez nije niti ce biti pod patronatom neke partije ili stranke.
Drugo,ja podrzavam bojkot samo iz razloga sto igracima nisu redovna primanja i sto se ne potpisuju ugovori na 2 i vise godina jer svake godine Velez ima drugu ekipu.Ko mi god kaze da igraci imaju redovne plate laze jer sam dobro upucen u to.Momci se bore,imaju neki rezultat i za razliku od proslih sezona i igraca,ovi momci se bore jer su vecinom domaca djeca i ovi sto su sa strane su se u to uklopili.Ja Zaima nisam vidio odavno da se onako bori ali vidi se da ima zelju da pomogne ovim mladim momcima i ne samo on nego i Mrkva,Kajta itd...
Svugdje su problem financije i kad mi neko pocne pricat ko je u upravi ili predsjednistvu Veleza ja se zapitam kako ti ljudi ne mogu naci momcima makar redovne plate i zbog toga podrzavam bojkot i zbog potpisivanja ugovora na godinu dana a ne vise a da je ovo sve uredu,mene ne bi bilo briga ko mi sjedi u upravi ni ko je direktor,ni sta radi Avdo ni Pika ali posto nije sve kako treba onda se mora pokusat nesto.
Sljedeca utakmica je sa Zvijezdom,pobjedom idemo na 2.mjesto najmanje jer zavisi od utakmice Sarajevo-Borac i ako oni odigraju nerjeseno a mi dobijemo zasjedamo na 1.mjesto i makar cemo 7 dana biti prvi a imamo losiju ekipu nego lani ali je borba ta koja nas vadi i zato tim momcima treba podrska ali...Ja bi volio kad bi se nasao neki sporazum medju upravom i RA,da se poprica a ne da svak svakom skace usta i da se na svakog laje...
Ovako nas konta vecina koji Velezu misle dobro
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 05 sep 2010, 16:19

Evo nasi Rodjeni pune baterije u Fojnici samo se nadam da ce dobro napuniti da nastavimo sa dobrim rezultatima.
Samo jedan klub Velež Mostar

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 05 sep 2010, 19:29

nisko je napisao/la:
cunami je napisao/la:Nikad kad se o Velezu pricalo se nije spomenula neka religija jer je u tom momentu i u toj prici Velez bio sve,i religija i sve sto ide uz to i ide mi na zivce kad neko kaze Velez ima vise navijaca bosnjaka nego ostalih.Zar je toliko vazno ko je koje nacionalnosti?Zar u nasim glavama nije prevazidjena ta barijera ko je ko?Svi smo ljudi i dobri ljudi su pozeljni svugdje a Velez nije niti ce biti pod patronatom neke partije ili stranke.
Ovako nas konta vecina koji Velezu misle dobro
Slazem se do posljednjeg slova !
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 05 sep 2010, 23:46

Ma ja bola svakog normalnog mostarca zaboli neka stvar za politiku, to su nam donijeli ovi sa brda.

Nego daj nam ti dobre meze, vrucih ustipaka i domaceg vina i niko sretniji od nas. 8-) Najveci hedonisti na dunjaluku :D

VFC_MO
Kontakt:

Post Postao/la VFC_MO » 07 sep 2010, 09:19

Ima li ista od onog Hasanovica?Govorilo se da je blizu potpisa.

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 07 sep 2010, 10:33

VFC_MO je napisao/la:Ima li ista od onog Hasanovica?Govorilo se da je blizu potpisa.
Izgleda da je potpisao na 6 mjeseci. :evil: Koji će nam **** na 6 mjeseci, da ga trpimo dok se ne vrati u formu,pa da onda ode.Za to vrijeme će naši mladići sjediti na klupi. :evil:
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 08 sep 2010, 01:04

Evo kip o veležu

altai
Kontakt:

Post Postao/la altai » 08 sep 2010, 20:05

lijep pozdrav dali mi moze rec kako vam funkcionira gledanje uzivo
vasih utakmica ono sto je 8 eur kako se placa i ostalo kako ide
hvala unaprijed pozdrav iz gradacca za velez i puno srece u nastavku
prvenstva

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 08 sep 2010, 20:11

to ti je na http://www.****

slika posljednjih nekoliko puta bila ko mlijeko. Ako imas brz internet (dsl ili kabal) neces imati problema. Ako imas obicni modem - ne bi preporucio.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 08 sep 2010, 20:13

nedaju da postavim link valjda zbog spama

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 08 sep 2010, 20:16

www tacka fk velez live tacka com

Eagles_OldSchool
Kontakt:

Post Postao/la Eagles_OldSchool » 08 sep 2010, 23:16

altai je napisao/la:lijep pozdrav dali mi moze rec kako vam funkcionira gledanje uzivo
prvenstva
Odes na ovu gore navedenu stranicu i registujes se s tim da mozes da biras izmedu uplate za jednu tekmu, polusezonu i cjelu sezonu vrlo jednostavno i slika je super 100% nije fuser slika. Uplacuje se pomocu kreditne kartice Visa ili pay pal kako hoces ...
Anti Nakarada

Grandmaster
Kontakt:

Post Postao/la Grandmaster » 08 sep 2010, 23:42

altai je napisao/la:lijep pozdrav dali mi moze rec kako vam funkcionira gledanje uzivo
prvenstva
Uplatiš 8 €, preko paypala ja mislim, loguješ se na fkvelezlive , zavališ u stolicu i uživaš !
Grandmaster.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.