Borussia konkretnija, u pojedinim trenucima i sretnija, ali to ne umanjuje ovu veliku pobjedu.
Samo mi zao (mo'š mislit

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Dupli Stock i kolu ja pijemHare_BvB je napisao/la:Satiranje, kakvo je samo @HZ predvidio. Tako je kinze, castim.
Lewat, kaj reci, sem yebena zvijer. Al ovaj tim je nenadyebiv. Klopp, jednostavno no comment.
Danke jungs, za nesto vise, ni snage, ni yebene misli. Samo da vas pozdravin braco.
HzBvB je napisao/la:PS: KAGAWA OSTANI !!!!
Prisustvo Fergusona ne mora značiti da je gotovo, mada vjerovatno je, ali ne mora značitibvb09_manijak je napisao/la:HzBvB je napisao/la:PS: KAGAWA OSTANI !!!!
vidi se da nisi gledo tekmu,jer da si gledo znao bi da ne ostajeto mi je bilo jasno kad sam vidio sira Fergusona na tribinama,
crveni se ko i ulli kobasicar... al treba nam biti za utjehu da cemo biti jos jaci sljedece sezone
![]()
sutra dernek u DORTMUNDU
Razočar'o si me.HzBvB je napisao/la: Nisam gledao tekmu jebg odlucio sam se za "vjeciti derbi"....oprostite !![]()
Bit' će prilike.JetSet_Hantraga je napisao/la: Samo mi zao (mo'š mislit) sto nisam bio u mogucnosti da gledam utakmicu sa Semom.
Semir bvb je napisao/la:agawa ide 100 %. Ko je gled'o utakmicu mogao je sve vidjet'. Sljedeći klub ManUtd.
Puši racku ko te beje može Dortmund i bez tebe, hej moj Kosooki, hej moj Kosooki. Adio japanac mamu ti prcam.
spielführer_21 je napisao/la:Prisustvo Fergusona ne mora značiti da je gotovo, mada vjerovatno je, ali ne mora značiti
http://www.guardian.co.uk/football/2012 ... sfeed=true" onclick="window.open(this.href);return false;HzBvB je napisao/la: i nadam se da je Di Mateo bio na tribinama !
nista od toga svi su u studiju zdf-a svi igraci i klopp sa njima pitali su kagawu je li ostaje ili ide al ne skonta sta odg slab sam sa dojc jezikomVirtu4l je napisao/la:http://www.guardian.co.uk/football/2012 ... sfeed=true" onclick="window.open(this.href);return false;HzBvB je napisao/la: i nadam se da je Di Mateo bio na tribinama !
Bio je na utakmici. Nadam se da je u ovom trenutku na večeri sa Kloppom. Mada će imati tešku zadaću da sastavi ekipu od 'onoga što je ostalo'.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.