Zvjezdan Misimović

rope11
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la rope11 » 31 maj 2014, 14:20

Jeste on stesao liniju, ali ovaj onog starog Misketa ni u prolazu nije vidio. Niti će nažalost vidjeti.
Po meni van iz prve postave, po potrebi ubacivati pri kraju.

Je'bat ga Miske, jedan si mi od najdražih igrača iz repke, ali tako je kako je. :zviz:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 31 maj 2014, 14:21

szlaja je napisao/la:Majstor uvijek ima mjesta, za ostale alternative je jos uvijek babo. Neka podvaljivanja (zadnji pasovi) nisu prosli sinoc ali ce proci narednu. Koliko puta cete popljuvat ovog momka i koliko puta ce vas on demantovati...
+1

Miske i protiv Mexika mora u prvi sastav. :thumbup:

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 31 maj 2014, 14:31

Bitno je da smo vidjeli odlicno kretanje, pressing i volju.
Tehnika i preciznost nikad nije predstavljala problem za Misketa, ali fizicka sprema jeste.
S obzirom da je sad spreman i agilan kao u najboljim danima, samo je pitanje vremena kad ce se to stopiti s njegovim ostalim kvalitetima.
Onda cemo imati najboljeg playmakera u historiji reprezentacije u punom sjaju, i zagarantovano mjesto u prvih 11. :cool:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 31 maj 2014, 14:33

Kao sto nas je samo mali broj vjerovao u Besica, jer za razliku od vecine vidimo neke stvari...tako isto znajte da mi nemamo boljeg od Misketa...sinoc nekoliko puta kada sam mislio da je u bezizlaznoj situaciji on izvuce faul ili nekim cudom prodje igraca...kada su izasli on i edin, mi nismo imali igre, nikakve kontrole...
i iidiot je ko kaze da nije trcao...trcao je taman toliko koliko njegova pozicija na terenu zahtjeva..
jedini igrac koji zna sacuvati i zadrzati loptu a da mu je protivnik ne moze uzeti je MISKE...niko drugi...
i sto neko rece, sinosnjih 5,6 proturanja nije proslo, ali ce proci u nekoj slijedecoj utakmici...
sinosnja formacija je fantasticna, s tim da ce tu biti lulic umjesto visce i mujdza umjesto presporog vranjesa, a pored spahica bico ili vranjes

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 31 maj 2014, 14:45

hurem je napisao/la:Kao sto nas je samo mali broj vjerovao u Besica, jer za razliku od vecine vidimo neke stvari...tako isto znajte da mi nemamo boljeg od Misketa...sinoc nekoliko puta kada sam mislio da je u bezizlaznoj situaciji on izvuce faul ili nekim cudom prodje igraca...kada su izasli on i edin, mi nismo imali igre, nikakve kontrole...
i iidiot je ko kaze da nije trcao...trcao je taman toliko koliko njegova pozicija na terenu zahtjeva..
jedini igrac koji zna sacuvati i zadrzati loptu a da mu je protivnik ne moze uzeti je MISKE...niko drugi...
i sto neko rece, sinosnjih 5,6 proturanja nije proslo, ali ce proci u nekoj slijedecoj utakmici...
sinosnja formacija je fantasticna, s tim da ce tu biti lulic umjesto visce i mujdza umjesto presporog vranjesa, a pored spahica bico ili vranjes
+1
Ja ne znam sta neki ocekuju od Misketa. Njegovo je da primi loptu, sacuva je i da je proslijedi do Dzeke, sto on radi kao sto niko drugi ne moze ni blizu. Bez njega nema price. :bih:
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 jun 2014, 22:44

slika

Mladenac nas. :D

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 02 jun 2014, 22:49

Doktor Misimović :cool:
Imam filing za osjećaj da će upravo on biti ključni igrač protiv Gaučosa.. podvaliće jednu loptu.. uvjeren sam :bih:

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 04 jun 2014, 19:39

Doktora Misimovića nije bilo nigdje ni u drugoj prijateljskoj utakmici. Mora da će bljesnuti protiv U21 Santosa čime će zaslužiti prvih 11

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 04 jun 2014, 20:14

Meni Misimovic nije uopce bio los i ne znam sto bi Medunjanin mogao donijet ovoj ekipi svojim ulaskom. Po meni reprezentacija koja je igrala protiv Obale Bjelokosti pojacana Bicakcicem i Lulicem i to je to. Stavljanje Misimovica na klupu bi bilo neodgovorno u ovom trenutku. Druga stvar sto isti nije Prcic, odma bi rafali poceli :D :D :D Ali sa rafalima ili bez njih za mene je ovaj lik jedan od najjacih igraca koji jos igraju nogomet a porijeklom su sa ovih prostora. Besicu, Hajrovicu, Visci i ostaloj mladosti treba biti cast trcati za jednog ovakvog igraca.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jun 2014, 20:16

Ibizevic je napisao/la:Mora da će bljesnuti protiv U21 Santosa čime će zaslužiti prvih 11
On je još 05. juna 1982. zaslužio prvu postavu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 04 jun 2014, 20:22

Da nam je onaj Miske iz Wolsburga mogli bi daleko dogurati. Al i ovakav je tu medju prvih 11, on ili Sejo jedan mora van.
Mujdza-Vranjes/Bico-Spaha-Seo
--------Besic---Pjanic-----------
Hajrovic----Miske-----Lulic--
-----------Dzeko----------------
Klupa isto jaka, Vedo, Sejo, Medo, Visca itd...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 jun 2014, 20:28

Mislim da tekma protiv Irana moze bit za njega, jer oni ce igrat bunker i tempo nece bit velik. Miske moze otvorit tu odbranu. Protiv Argentine gdje cemo se borit za goli zivot i protiv agilnih Afrikanaca mislim da ne treba Misimovic igrat. Znam da je legenda i sve to, meni je 10 godina jedan od drazih reprezentativaca, ali svi se moraju zrtvovat za dobrobit repke. Prihvatit ce to i Miske. A svakako da moze bit koristan sa klupe.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 04 jun 2014, 20:39

Cartman je napisao/la:Mislim da tekma protiv Irana moze bit za njega, jer oni ce igrat bunker i tempo nece bit velik. Miske moze otvorit tu odbranu. Protiv Argentine gdje cemo se borit za goli zivot i protiv agilnih Afrikanaca mislim da ne treba Misimovic igrat. Znam da je legenda i sve to, meni je 10 godina jedan od drazih reprezentativaca, ali svi se moraju zrtvovat za dobrobit repke. Prihvatit ce to i Miske. A svakako da moze bit koristan sa klupe.
Ne znam ni ja. Nije ni Sejo nesto brz. Jedan od njih dvojice je taj koji treba da igra.
Mozda nebi bilo lose da igraju Mujdza i Vranjes, jedan beka drugi def veznog. A Hajrovic ispred njih.
Susic ce odluciti pa cemo vidjeti.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 04 jun 2014, 20:42

Misimovic pocinje 99,9 % protiv ARG, nema tu vise polemike, sastav se zna 1:1. Igrace do neke 60te, tada ce ga mijenjati Medunjanin koji ce zauzeti Pjanicevu poziciju a Pjanke ide direkt iza Edina. Ako izdrzimo do 60te a da ne budemo zaostajali u rezultatu, bice svega, jer ce latine napasti svom silom.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 04 jun 2014, 20:49

Slažem se da protiv Argentine treba dobro razmisliti da li je dobro da Miske igra. Ja bih se lično opredjelio za opciju da igra Salihović sa Bešićem u sredini i Pjanić ispred njih. Krila bi držali Hajrović i Lulić (ili čak možda Višća), dok bi Džeko bio najistureniji. Odbrana standarno Seo-Spaha-Bico-Mujdža.

Ukoliko bi imali prihvatljiv rezultat do pred kraj utakmice onda ubaciti Misketa i Vedu te možda pokušati i iznenaditi, ali teško ćemo do toga.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 jun 2014, 20:49

Misimovic kljucni igrac protiv Argentine. On i Edin u tandemu ce da predvode nasu ofanzivu. :cool:

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 04 jun 2014, 20:53

Jel fakat ima nekih koji misle da su Medunjanin ili Salihovic brzi i agilniji od Misketa ???
Znaci 3 nasa najsporija igraca, ali Miske ima magiju u nogama tako da ne brinem
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

mujezin
Kontakt:

Post Postao/la mujezin » 04 jun 2014, 21:00

Pjanić se ne smije pomicati s trenutne pozicije, odličan je uz Bešića.
Eto ako imate koga da Zamjeni Misketa daj, mozda Sven :tralala:

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 04 jun 2014, 21:04

mujezin je napisao/la: Eto ako imate koga da Zamjeni Misketa daj, mozda Sven :tralala:
Medunjanin.
Unico amore sei!
❤️🖤

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 04 jun 2014, 21:14

AjsKjub je napisao/la:
mujezin je napisao/la: Eto ako imate koga da Zamjeni Misketa daj, mozda Sven :tralala:
Medunjanin.
Inače sjajan trkač. Brže hoda nego što Miske trči je l'.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.