Po meni van iz prve postave, po potrebi ubacivati pri kraju.
Je'bat ga Miske, jedan si mi od najdražih igrača iz repke, ali tako je kako je.

+1szlaja je napisao/la:Majstor uvijek ima mjesta, za ostale alternative je jos uvijek babo. Neka podvaljivanja (zadnji pasovi) nisu prosli sinoc ali ce proci narednu. Koliko puta cete popljuvat ovog momka i koliko puta ce vas on demantovati...
+1hurem je napisao/la:Kao sto nas je samo mali broj vjerovao u Besica, jer za razliku od vecine vidimo neke stvari...tako isto znajte da mi nemamo boljeg od Misketa...sinoc nekoliko puta kada sam mislio da je u bezizlaznoj situaciji on izvuce faul ili nekim cudom prodje igraca...kada su izasli on i edin, mi nismo imali igre, nikakve kontrole...
i iidiot je ko kaze da nije trcao...trcao je taman toliko koliko njegova pozicija na terenu zahtjeva..
jedini igrac koji zna sacuvati i zadrzati loptu a da mu je protivnik ne moze uzeti je MISKE...niko drugi...
i sto neko rece, sinosnjih 5,6 proturanja nije proslo, ali ce proci u nekoj slijedecoj utakmici...
sinosnja formacija je fantasticna, s tim da ce tu biti lulic umjesto visce i mujdza umjesto presporog vranjesa, a pored spahica bico ili vranjes
On je još 05. juna 1982. zaslužio prvu postavu.Ibizevic je napisao/la:Mora da će bljesnuti protiv U21 Santosa čime će zaslužiti prvih 11
Ne znam ni ja. Nije ni Sejo nesto brz. Jedan od njih dvojice je taj koji treba da igra.Cartman je napisao/la:Mislim da tekma protiv Irana moze bit za njega, jer oni ce igrat bunker i tempo nece bit velik. Miske moze otvorit tu odbranu. Protiv Argentine gdje cemo se borit za goli zivot i protiv agilnih Afrikanaca mislim da ne treba Misimovic igrat. Znam da je legenda i sve to, meni je 10 godina jedan od drazih reprezentativaca, ali svi se moraju zrtvovat za dobrobit repke. Prihvatit ce to i Miske. A svakako da moze bit koristan sa klupe.
Medunjanin.mujezin je napisao/la: Eto ako imate koga da Zamjeni Misketa daj, mozda Sven
Inače sjajan trkač. Brže hoda nego što Miske trči je l'.AjsKjub je napisao/la:Medunjanin.mujezin je napisao/la: Eto ako imate koga da Zamjeni Misketa daj, mozda Sven
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.