[
Nikad on procepit' nece. Svi smo ovdje bili pozitivni da ce on ove sezone razbijati. Zasto? Pa, eto sad igramo sa krilima i njemu pase ta igra, i sa centarsutevima ce cijepati mreze.
To je bila prica, i tako bi trebalo da bude, da je mjesto njega neko drugi. Evo prodje polusezona a on gola nije dao.
Neko ce reci povrede - uredu, al nije cijelo vrijeme bio povrijedjen, tako da je imao priliku da dokaze da je on taj koga trebamo.
Jednostavno Amauri, Iaq pa i ovaj Toni nemaju sta da traze kod nas... to cu ako treba podvuci vise puta, osim ako se ne bune da budu 4-5 striker.
Moja misljenje je da mi jos uvjek nemamo BRZINU. Svi nasi igraci su prespori, izuzev Krasica, i to jednostavno ne ide u modernom fudbalu.
Zato, sutra ce protiv Napolija biti veoma tesko, i po meni su favoriti....mi spori, a kod njih puno brzih i kreativnih igraca, jos plus bez Mela i Quaga
.
Ako se ovaj trend nastavi, to bi znaci da je sutra red na Manuele Blasi da nas potopi, i ocrni jos vise nasu politiku prodavanja mladi igraca

..Mirante, Konko, Gio, Palladino itd, itd, itd...

[/quote]
Pa eto, nisam dosta promasio
Mala opaska...mi prodajemo Trezegol ( 8 golova do sada) jer eto star je, a sad dovodimo starijeg tokamaka i balvana

...Trezgol sam, dao vise nego ovaj nas trojac (Iaq, Amauri, Toni)
Januarski sindrom nas je spucao pravo. Ako budemo 4 na kraju, mi smo na konju

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★