Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Marsal
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
Nabroja sve igrače koji su u Španiji igrali

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Nije garciuMarsal je napisao/la:Nabroja sve igrače koji su u Španiji igrali![]()
![]()
Rođen s tobom da budem
- BluesForever
- Kontakt:
Moze i Đeko itekako,ili njega nisi htio pomenuti jer nije igrao u Španiji.Sa njima u kos moze jos jedino oporavljeni Kun.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Pa to bi ti trebalo dati neki odgovor.Marsal je napisao/la:Nabroja sve igrače koji su u Španiji igrali![]()
![]()
Aguerro je najbolji napadac Citya.Toure je najboji igrac na Ostrvu a Silva je najbolji tehnicar.
Cek da za divno cudo to nece biti Kompany, Barry, Dzeko, Balloteli , Milner ili jos koji u nizu silnih placenih antitalenata.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- BluesForever
- Kontakt:
Dzeko Antitalenat...

- Donnie Darko
- Kontakt:
BluesForever je napisao/la:Neznam samo sta još Đzeko treba da uradi da ga Mancini stavi u prvu postavu da igra od prve minute.
BluesForever je napisao/la:Moze i Đeko itekako,ili njega nisi htio pomenuti jer nije igrao u Španiji.
Treca sreca.BluesForever je napisao/la:Dzeko Antitalenat...![]()
![]()
Problemi u iznosenju lopte veceras su bili ociti.Poraz zasluzen ne bi puno ni slavio pobjedu kad nije bilo neke igre.Uglavnom ide se dalje u revansu treba pokazati zube.Yaya Hart i Dzeko dobri, Barry Kompany i Nastasic losi.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Kako to da do jucer covjek koji je bio u top3 stopera na svijetu Kompany, nakon jedne lose partije veceras, odma ne valja i da je antitalenat

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Budimo realni on je tek 4vrti izbog ManchinijaBluesForever je napisao/la:Dzeko Antitalenat...![]()
![]()
Johnny b, how much there is to see
Ma nemas ti veze s fudbalom , moj ti je savjet da se hitno obrises s ovog foruma i postedis nas tih glupih komentara ...Johny je napisao/la:Budimo realni on je tek 4vrti izbog ManchinijaBluesForever je napisao/la:Dzeko Antitalenat...![]()
![]()
Nije antitanelat ali nije na nivu Aguerra.Sa Tevezom i Balotellijem se moze porediti sa Kunom nikako.
- BluesForever
- Kontakt:
Vjerovatno nisi u toku,jer ima ovdje "pravih poznavaoca fudbala",cuj Dzeko Antitalenat,pa momak uvjek kada uđe u igru ili asistira ili dadne gol,ali razumim da Dzeko nekim smeta na nekim osnovama,mozda da je Hrvat ili Srbin bio bi najbolji na svijetu.Donnie Darko je napisao/la:BluesForever je napisao/la:Neznam samo sta još Đzeko treba da uradi da ga Mancini stavi u prvu postavu da igra od prve minute.BluesForever je napisao/la:Moze i Đeko itekako,ili njega nisi htio pomenuti jer nije igrao u Španiji.Treca sreca.BluesForever je napisao/la:Dzeko Antitalenat...![]()
![]()
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Džeko je bolji i korisniji od Teveza i Balotelija.Međutim,Kun je vjerovatno (opet kažem,vjerovatno) bolji od Džeke i u nekom realnom svijetu ima tu prednost ispred njega mada ne vidim po čemu je to toliko kvalitetan.
Silva odavno nije u formi,City nije City bez Yaye Tourea...
Silva odavno nije u formi,City nije City bez Yaye Tourea...
You'll never walk alone.
- NoName
- Kontakt:
Joj majko 
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Ako mi ko može dati link, gdje da skinem tekmu, bio bih mu zahvalan. Hvala anyway. 
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- NoName
- Kontakt:
Izgleda da ipak nije ni treca sreca. Ali hajde, kad skonta shvatit ce 
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
realmo je kao 4 napadac trenutno prvi po broju pogodaka, a prošle sezone drugi, cinjenice su jace od takvih kao ti i MancinijaJohny je napisao/la:Budimo realni on je tek 4vrti izbog ManchinijaBluesForever je napisao/la:Dzeko Antitalenat...![]()
![]()
Nije antitanelat ali nije na nivu Aguerra.Sa Tevezom i Balotellijem se moze porediti sa Kunom nikako.
- raul-zakon
- Kontakt:
Čestitam na večerašnjoj predstavi, pružili ste strašan otpor.
Ali, nemojte me pogrešno shvatiti, ovo što ću reči nije provokacija, ni blizu.
Real je včrs bio na svojih 60%. Pod tim ne mislim da se momci u bijelom nisu trudili, jesu, morali su krv propišati da vas dobiju. Ali Real u kojem sve štima kako treba bi večeras rutinski odradio posao. A u ovom Realu koji ste včrs gledali štima upravo tih nekih 60% stvari sa početka posta.
Ponavljam, nije provokacija i čwstitke još jednom na strašnoj utakmici, tebi @tevezito pogotovo.

Ali, nemojte me pogrešno shvatiti, ovo što ću reči nije provokacija, ni blizu.
Real je včrs bio na svojih 60%. Pod tim ne mislim da se momci u bijelom nisu trudili, jesu, morali su krv propišati da vas dobiju. Ali Real u kojem sve štima kako treba bi večeras rutinski odradio posao. A u ovom Realu koji ste včrs gledali štima upravo tih nekih 60% stvari sa početka posta.
Ponavljam, nije provokacija i čwstitke još jednom na strašnoj utakmici, tebi @tevezito pogotovo.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ne znam šta se očekivalo od Nastasića, ali momak je sasvim korektno odigrao. Kompany se više ukenjao u pojedinim momentima od njega i nije mu nimalo pomogao. Ovako, čini se dosta dobar igrač, smiren i nije poput Savića koji se gubi 100 na sat. Pratit ću ga u budućnosti. 
Smijesan je City ispao veceras, pogotovo u prvom poluvremenu.
A Mourinho je napravio od Mancinija levatinu ..
A Mourinho je napravio od Mancinija levatinu ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Mene bi bilo stid imati internet u ove svrhe,definitivno to nije za sve osobe namijenjeno.Reci za Dzeku da je antitalenat
Ne bih mogao staviti ruku na srce i slusati himnu BiH.Onda da se ispravi, upotrijebio je jezicko stilsku-figuru samo njemu poznatu,"nije antitalenat" ali je u rangu sa Balotellijem ili Tevezom
". Znaci i oni su ti pri nekoj klasi "antitalenti".Sto li igraju u City-u ?! Bravo majstore,poznavaoce fudbala.Sada znam i razlog na osnovu kojeg tvrdis da je Primera kvalitetnije od EPL-a.Drugacijim ti gledas pogledom gledas na svijet.Hvala Bogu nisu svi isti.I ovaj put mi je to pri umu.
Chelsea F.C.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.