Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Furymaker
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Furymaker » 02 nov 2010, 23:12

e2_ze je napisao/la:
Megamon je napisao/la:
Furaju se da su veliki klub :lol:
e ovo upravo, koja oholost, sami za sebe reci da su vise od kluba, molim te zasto???? zato sto pomazu zajednici??? pa to i arsenal radi,evo dokaz je i ovaj novotvoreni klub, a jos milion stvari pa opet ne vidis da po AG pise ''more then a club''
onda ceste sudijske kradje, kao sto se vidi i protiv arsenala 2006 i protiv cska... uzdizanje tih 6 titula od koji da su normalna pravila osvojili bi 3, onda kada je eduardo ''simulirao'' protiv celtica, digla se frka, cak se htjelo i kazniti edua, dok snimak nije dokazao da nije simulira, ali naravno lessi moze i rukama davati golove, ko bi pomislio njega kazniti, on takodjer moze biti i pun ne dozvoljenih hormona, ali to je ipak barca vise od kluba...
2006 -
Protiv Arsenala iskljucenje Lehmanna je moglo proci zuti karton i penal , nije morao biti crveni i slobodni .
Drugi gol tvrdite offside nije uopce offside bio -.-'

Veliki klub jesu , priznaj sam sebi da su igrali prelijep nogomet i efikasan , pa zabiti 106 golova u ligi et i da ih je 20 sudijska greska opet je to 86 i zar to nije veliko ?

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 02 nov 2010, 23:18

vidi za lehmana, je uradio sudija po svom uvjerenju(penal nije bio... ) , a za gol eta imas sliku stranicu ili dvije ispred... pa sam vidi da ti ja ne govorim... cinjenica je da barca ima pomoc sudija, vise nego neki drugi klubovi, cinjenica je i da ciganski rade sa transferima doduse to i real tako radi, ali ovi su jos gori... cinjenica je da su sami sebi dali ''more then a club'' ... nista ti vise ja ne trebam reci

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 02 nov 2010, 23:18

Ovi tzv.navijaci Barce, gdje su bili kad je njihov Mas que un club borio za UEFA CUP :mrgreen: , ispadao od Celtica :mrgreen: ahhhh da zaboravi sve su to oni iz ere Dinha 8-) jako puno prate Barcu a stas kad sve dijeca :mrgreen: nisu ni mogli ranije da gledaju kako je Zizo sijeckao, McManeman svoj karakteriticni udarac lopte :mrgreen:
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 02 nov 2010, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 02 nov 2010, 23:19

Sudija je još jednom večeras bio uz Barcelonu, svete krave fudbala.
slika

Ovo nije žuti karton, vjerovatne mislite da je crveni, ali ne ovo nije ništa. Ali zato kada Eto'o padne u finalu jer ga je golman jedva zakačio onda to jeste crveni karton.

F.C.Farcelona "Less than a club"

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 02 nov 2010, 23:23

Jao, majko mila.
Bosco je napisao/la:Ali zato kada Eto'o padne u finalu jer ga je golman jedva zakačio onda to jeste crveni karton.
Mene bi bilo stid ovo napisati. Čist crveni karton za Lehmana plus zabrana neigranja od 3 mjeseca zbog onog starta nad nadnaravnim bićem Eto'om i tek bi onda pravda bila zadovoljena. Arsenal je i dobro prošao, baš me zanima kako je Arsenal postigao gol u tom finalu kada svi znamo da prekršaja za onaj slobodan udarac iz kojeg je Campbell postigao gol, nije postojao. No, tu je sinonim za objektivnost=navijač Arsenala koji će nam elaborirati kako je to zbilja bio prekršaj, a kako je Eto'o simulirao onaj gnusan start pišonje Lehmana.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 02 nov 2010, 23:28

Bosco je napisao/la:Sudija je još jednom večeras bio uz Barcelonu, svete krave fudbala.
slika

Ovo nije žuti karton, vjerovatne mislite da je crveni, ali ne ovo nije ništa. Ali zato kada Eto'o padne u finalu jer ga je golman jedva zakačio onda to jeste crveni karton.

F.C.Farcelona "Less than a club"
Tu je igrac Kopenhagena kriv jer je isao glavom u Valdeza kako rece ovaj jedan tzv navijac :mrgreen: :mrgreen:

FK Željezničar

Podrška Papetu

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 02 nov 2010, 23:29

Ma koja 3 mjeseca, malo je to, najbolje bi bilo da je Lehmann vješan odmah tu noć, ili ne, pošto je bilo u Francuskoj možda bolje da je bio osuđen na smrt giljotinom. Ali prije toga svi igrači Arsenala su se trebali izviniti nedužnom i nevinom djetešcetu Samuelu zbog psihičkih problema koje je pretrpio nakon okrutnog starta nenormalnog Nijemca.
Hajmo napravit peticiju i tražit da se ovom igraču Kopenhagena zabrani igrat fudbal doživotno jer Bože dragi otkud njemu tolika hrabrost da se on zapuca svojom glavom u Victorovo koljeno.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 02 nov 2010, 23:32

Obratiti pažnju na sljedeći trenutak 6:26 :!: Na ovoj glumi bi pozavidio i veliki Al Pacino.

[youtube][/youtube]

A, što se tiče Lehmana, giljotina ipak ne bi bila zadovoljavajuća kazna, jer je bolje gledati ga kako samo gleda taj pehar, a ne biti u mogućnosti podići isti. To je gore negoli ići na giljotinu.
Zadnja izmjena: Monolog, dana/u 02 nov 2010, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 02 nov 2010, 23:34

Los_Blanos2 je napisao/la:Ovi tzv.navijaci Barce, gdje su bili kad je njihov Mas que un club borio za UEFA CUP :mrgreen: , ispadao od Celtica :mrgreen: ahhhh da zaboravi sve su to oni iz ere Dinha 8-) jako puno prate Barcu a stas kad sve dijeca :mrgreen: nisu ni mogli ranije da gledaju kako je Zizo sijeckao, McManeman svoj karakteriticni udarac lopte :mrgreen:
nemoj mi ti drzat predavanja bgti.
Pratim Barcu duze neg sto ti znas za nogomet , Zizu sijeckao , sjecas li se ti kad je vas Rivaldo guzio ?

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 02 nov 2010, 23:36

ok monolog, neka je dobio zasluzen crveni, ali zasto sada nije valdez dobio za gori start crveni, sigurno 6 sudija nije vidjelo????

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 02 nov 2010, 23:37

A zbog cega je vas toliko pogodilo sto sudija nije nista svirao u toj situaciji ? :?

Mislim na Kopenhagen - Barca !
Zadnja izmjena: Sanchez_8, dana/u 02 nov 2010, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 02 nov 2010, 23:40

e2_ze je napisao/la:ok monolog, neka je dobio zasluzen crveni, ali zasto sada nije valdez dobio za gori start crveni, sigurno 6 sudija nije vidjelo????
Ja sam isključivo govorio za utakmicu Arsenal - Barcelona(jer, Bože moj, tamo ste vi pokradeni i zbog toga ne možete smisliti Barcelonu :lol: ). Utakmicu Kopenhagen - Barcelona nisam gledao, ali po ovoj fotografiji bih rekao da je u onoj situaciji Valdes morao biti kartoniran, da li žutim ili crvenim kartonom, to je do sudije.

Pogledaj:
[youtube][/youtube]

Mada, ovdje je više bilo nehotično, jer je bilo remplanje između napadača Kopenhagena i Puyola, pa je nakon toga domaći igrač podletio pod Valdesa.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 02 nov 2010, 23:40

Furymaker je napisao/la:
Los_Blanos2 je napisao/la:Ovi tzv.navijaci Barce, gdje su bili kad je njihov Mas que un club borio za UEFA CUP :mrgreen: , ispadao od Celtica :mrgreen: ahhhh da zaboravi sve su to oni iz ere Dinha 8-) jako puno prate Barcu a stas kad sve dijeca :mrgreen: nisu ni mogli ranije da gledaju kako je Zizo sijeckao, McManeman svoj karakteriticni udarac lopte :mrgreen:
nemoj mi ti drzat predavanja bgti.
Pratim Barcu duze neg sto ti znas za nogomet , Zizu sijeckao , sjecas li se ti kad je vas Rivaldo guzio ?
Ma ja kako da ne :mrgreen: cuj guzio da to nije sa ona slika kad Rivalda guzeeee :mrgreen: ...sta je onda ovo redovno svake sezone u Madridu ali ovaj je najdrazi preko 35 m :mrgreen: B [youtube][/youtube]

FK Željezničar

Podrška Papetu

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 nov 2010, 23:41

Monolog je napisao/la:Jao, majko mila.
Bosco je napisao/la:Ali zato kada Eto'o padne u finalu jer ga je golman jedva zakačio onda to jeste crveni karton.
Mene bi bilo stid ovo napisati. Čist crveni karton za Lehmana plus zabrana neigranja od 3 mjeseca zbog onog starta nad nadnaravnim bićem Eto'om i tek bi onda pravda bila zadovoljena. Arsenal je i dobro prošao, baš me zanima kako je Arsenal postigao gol u tom finalu kada svi znamo da prekršaja za onaj slobodan udarac iz kojeg je Campbell postigao gol, nije postojao. No, tu je sinonim za objektivnost=navijač Arsenala koji će nam elaborirati kako je to zbilja bio prekršaj, a kako je Eto'o simulirao onaj gnusan start pišonje Lehmana.
ma kako tako pričaš ,kad i sam znaš da je Arsenal bio bolja ekipa u onom finalu ,a nije ond bio kriv Lehman koliko je po meni bio kriv Henry ,on je najzaslužniji za titulu Barse ,promašio je u drugom poluvremenu dvije do tri stopostotne šanse ,sjetimo se samo dvije istrčane kontre sam na Valdeza i on neometan šutira ravno u njega.

a ovdje valdes nije išao sa namjernom na igrača ovo se desilo slučajno
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 02 nov 2010, 23:52

A ima još zanimljivih scena iz tog finala, npr kada Henry uklizava svemogućem Puyolu, oduzima loptu bez kontakta ali tu je zaštitnik svete Barcelone sudija koji svira prekršaj za Barcelonu i pokazuje Henryu žuti karton. :mrgreen:
Što se tiče tog pehara Lehmann ga ima pravo više gledat nego ijedan drugi igrač Farcelone jer ga je on za razliku od njih zaslužio, ali nepravda i zaštitnik Barcelone Uefa su učinili svoje.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 02 nov 2010, 23:55

Kako ti kažeš @Bosco. Mada, oni koji su zaslužili taj pehar, osvojili su ga. Doduše, u dresu vama omraženog kluba, ali ipak su ga osvojili. Lehmanu je ostalo da se zadovolji Stuttgartom te da zabavi masu obavljajući malu nuždu za vrijeme meča. Da se za takve gluposti dobiva pehar, onda bi on sigurno bio nenadje?iv.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 02 nov 2010, 23:59

Ma neka im trofej bolan, meni ne treba taj pehar da znam da smo mi pobjednici te utakmice bez obzira na rezultat, nek se naslađuju što su uz sudijsku pomoć osvojili LP. To više govori o njima nego o nama.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 03 nov 2010, 00:00

Pa sjetimo se tog smijesnog polukluba u finalu gdje Arsenal dominira sa igracem manje pa sta vise reci smijesna politicka partija!
Dio Arsenala

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 03 nov 2010, 00:02

dobro je pa si ti realan monoloze.... ako lehman nije zasluzio tu titulu nije niko, 10 utakmica bez primljenog gola je jos uvijek rekord ako se ne varam, a sad sto je bio malo lud to je druga stvar... ja barcu ne mrzim, nemam potrebe da mrzim taj klub, to sranje od kluba, gurano od strane sudija... sranje kao i njeni navijaci, jel real osvajao titule odmah je tu franco bio kriv, jel bude nerijeseno ili poraz kriv je motiv, zadnjih 4-5 godina nesto osvojili i dizu se a prije toga 10 godina nisu vidjeli lige prvaka (osim naravno na TV-u) ... naj smijesniji su mi oni sto govore da arsenal kopira barcin stil igre, ne znajuci da je herbert chapman jos 1930-ih igrao sa krilima, kasnije je to doradio neko drugi...

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 03 nov 2010, 00:04

Barcelonitis :D 8-)
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 03 nov 2010, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.