Ako je po ici po logici nove uprave onda ce vjerovatno alagic i funciju sportskog direktora obavljatEspiritosanto je napisao/la: ↑22 dec 2022, 18:04Brzo će to do kraja majaMostarac45 je napisao/la: ↑22 dec 2022, 17:59Vratit ce se kad sa husrefom zavrsi sa igmanomMostarwolf1981 je napisao/la: ↑22 dec 2022, 17:44Nakon što su se po završetku prvog dijela sezone u Veležu dogodile brojne promjene, u narednim danima doći će do još jedne. Naime, Dženis Ćosić više neće biti sportski direktor Rođenih.
On ugovor s Mostarcima ima do 31. decembra. Do tada će Ćosić još obaviti neke tehničke stvari te se rastati s Veležom.![]()
![]()
.
Sad hoće neko drugi obavljati tu funkciju ili će Alagić?
RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
Svim Rođenim katoličke vjeroispovijesti Sretan Božić i Nova godina
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
KUP KUP KUP JE NAŠ !
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
U 20:00 intervju sa Keveljom,bit će zanimljivo poslušati
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Po najavi itekako zanimljivoEspiritosanto je napisao/la: ↑27 dec 2022, 19:02U 20:00 intervju sa Keveljom,bit će zanimljivo poslušati
Da li je moguće da su ugovori takvi da Velež kao klub nije zaštićen?
Da li je zaista istina ovo što Kevelj priča?
Da li je zaista istina ovo što Kevelj priča?
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
Odličan posao radi Kevelj , ovakav čovjek je trebao . Treba uvest red maksimalno
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Pod uslovom da je sve ovo što priča tačno.opalaopala je napisao/la: ↑27 dec 2022, 22:24Odličan posao radi Kevelj , ovakav čovjek je trebao . Treba uvest red maksimalno
Evo javno je obećao,ako navijači ne budu zadovoljni na kraju sezone da će se on i UO povući.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
Nema šta lagat , kaže kako jest . Sama činjenica da je iznio da omladinski pogon godišnje kosta 500.000 bez rezultat . Prije svega biznismen koji zna povezat projekte i povuci investitore i sponzore . Treba dati vremena ovom čovjeku , a ne nakon svakog poteza skakat u ocii mu čupat . Braco u Bayernu napravi niz loših poteza pa i dalje ostane , a u nas bi za svaki poraz smjenjivali sveAdo1922 je napisao/la: ↑27 dec 2022, 22:27Pod uslovom da je sve ovo što priča tačno.opalaopala je napisao/la: ↑27 dec 2022, 22:24Odličan posao radi Kevelj , ovakav čovjek je trebao . Treba uvest red maksimalno
Evo javno je obećao,ako navijači ne budu zadovoljni na kraju sezone da će se on i UO povući.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Gdje nestade onaj rainman 

3 miliona I treba smanjivat. Ajde da se ne zanosimo
-
- Kontakt:
Mislim da je Kevelj dosta realno donio sve odgovore na ona pitanja koja su nas zanimala. Dosta ima vas koji bi svaku sitnicu da znaju, ali ljudi moji ovo je biznis. Ja se slažem oko smanjenja plata, jer imamo par igrača upitnih kvaliteta a na tim pozicijama i nisu neka riješenja.
Ne znam iskreno kako pojedinci reaguju, ali tri miliona donijeti u klub je veoma teško. Bar u sredinama gdje se mi nalazimo. Treba smanjiti troškove, nastaviti realno bez preplaćivanja i redovno izmirivati obaveze.
Sve nam je otkrio, nisu ukinuli pripreme u Turskoj već ih obezbjedili. Nisu zanemarili teren, ili po onakvom izašili i upropastili sve. Trude se, dosta njih je po prvi put u ovome i potrebno je dati podršku. Sliku i sud o svemu će dati sami na kraju iduće godine.
Zanimljivosti ima, bar meni lično je zapala za uho rečenica kako treba okrenuti se prema prihodima. Caffe jeste ulaganje od 150 hiljada maraka, ali dugoročno taj kafe je od velikog značaja jer razmislite koliko samo utakmica ima. Nije zarada tri sata od utakmice prvog tima.. tu su znfk, omladinski naši, navijači koji su u prolazu.
Ps. S kim raskidošmo
Ne znam iskreno kako pojedinci reaguju, ali tri miliona donijeti u klub je veoma teško. Bar u sredinama gdje se mi nalazimo. Treba smanjiti troškove, nastaviti realno bez preplaćivanja i redovno izmirivati obaveze.
Sve nam je otkrio, nisu ukinuli pripreme u Turskoj već ih obezbjedili. Nisu zanemarili teren, ili po onakvom izašili i upropastili sve. Trude se, dosta njih je po prvi put u ovome i potrebno je dati podršku. Sliku i sud o svemu će dati sami na kraju iduće godine.
Zanimljivosti ima, bar meni lično je zapala za uho rečenica kako treba okrenuti se prema prihodima. Caffe jeste ulaganje od 150 hiljada maraka, ali dugoročno taj kafe je od velikog značaja jer razmislite koliko samo utakmica ima. Nije zarada tri sata od utakmice prvog tima.. tu su znfk, omladinski naši, navijači koji su u prolazu.
Ps. S kim raskidošmo

Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Ja sam za sada zadovoljan novom upravom. Kevelj realno priča, prvi potezi korektni. Sretno i njima i nama sa njima
Samo ne treba očekivati čuda i neka basnoslovna pojačanja. Koliki je samo pritisak bio na staroj Upravi da su škrti, a evo sada se javno iznijelo kolike su pare ulagali. Podrška Upravi, a djela i rezultati će sami reći. Od njih se ne može pobjeći niti se mogu sakriti.
Fino priča,sad ostaje da vidimo kako će raditi.
Našao sam još jednu utakmicu u Evropi prije rata a nema je nigdje na Internetu
Mogu je postaviti ako hoćete

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
stavi pa da bacimo pogledOnlyLeft22 je napisao/la: ↑29 dec 2022, 16:55Našao sam još jednu utakmicu u Evropi prije rata a nema je nigdje na Internetu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
U 17:30AlemC85 je napisao/la: ↑29 dec 2022, 16:57stavi pa da bacimo pogledOnlyLeft22 je napisao/la: ↑29 dec 2022, 16:55Našao sam još jednu utakmicu u Evropi prije rata a nema je nigdje na Internetu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uz kafu

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Uživajte
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Trenutno korisnika/ca: MostarskiSin i 12 gostiju.