Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pisao sam vec o nekim, ne znam dali ih imas(sve ovo na Steam) :Ramiy je napisao/la:Pisite ako naletite na nesto dobro
Na steam-uRamiy je napisao/la:Pisite ako naletite na nesto dobro
Samo Pubg.Ramiy je napisao/la:Rocket League - 9,99e
Btw ima li neko da igra vec rl? Da bacimo koji mec
GracanicaAA je napisao/la:NBA 2K18 - 8e na stimu.
Valja li cemu? Vidim ima dosta negativnih komentara i lose ocjenjena.Dzoni je napisao/la:GracanicaAA je napisao/la:NBA 2K18 - 8e na stimu.![]()
Juce instaliro igro malo karijeru.
Ako neko jos igra nek napise nick da ga dodam na steamu da mozemo nekad odigrat koju.
I dalje mi je skup a ne bi imao s kim ni igrati dobro moze se naci dobre raje na raznim discord serverima ali eto.GracanicaAA je napisao/la:Samo Pubg.Ramiy je napisao/la:Rocket League - 9,99e
Btw ima li neko da igra vec rl? Da bacimo koji mec
Jesi preko paypala, ili direktno na steamu karticom jer neće da mi prihvati karticu?Dzoni je napisao/la:GracanicaAA je napisao/la:NBA 2K18 - 8e na stimu.![]()
Juce instaliro igro malo karijeru.
Ako neko jos igra nek napise nick da ga dodam na steamu da mozemo nekad odigrat koju.
Imam na CSGO 1000+Ramiy je napisao/la: I dalje mi je skup a ne bi imao s kim ni igrati dobro moze se naci dobre raje na raznim discord serverima ali eto.
Koliko imas sati na igri?
I ja preko paypala placam na steam-u.TonySosa je napisao/la: Jesi preko paypala, ili direktno na steamu karticom jer neće da mi prihvati karticu?
Billing address čuo sam da se mora poklapati kao pri potpisivanju ugovora, ali sad ih zvao. Ne javljaju se, **** ih otac.
Trenutno korisnika/ca: AshburtonG i 21 gost.