FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
pa blize je istini to da je kloc, nego da je najbolji napadac svih vremena.
- juzni vjetar!
- Kontakt:
i da dodam kada je ibra zabio svi su skocili sa klupe osim henrya koj se nije pomakao kazu da mu nece biti ljepo na camp nou
taj kloc je spasao barcu ove sezone protiv reala ,stugartai sada arsenala
da je kloc moze reci neko ko nema pojma jer on je davao golove kakve nije ronaldinho 

Zadnja izmjena: juzni vjetar!, dana/u 01 apr 2010, 15:56, ukupno mijenjano 1 put.
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
nisam ja rekao da je kloc.
henry-u uopste ne zamjeram sto se nije radovao kod datog gola, vec mu zamjeram sto se nije trudio na terenu, ni trunke.
henry-u uopste ne zamjeram sto se nije radovao kod datog gola, vec mu zamjeram sto se nije trudio na terenu, ni trunke.
- juzni vjetar!
- Kontakt:
da henryu nije barce pehar lige prvaaka bi vidio samo na TV-u 

La liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
E vidjeli smo sinoc kako se zahvalio Barci za to ,na terenu Emiratesajuzni vjetar! je napisao/la:da henryu nije barce pehar lige prvaaka bi vidio samo na TV-u

Vi mu ne zamjerate...OK,poštujem razlicita razmišljanja ali ja mu zamjeram itekako...zamjerio sam mu odmah kad je izjavio prije same utakmice kako jednostavno Ne želi da igra protiv Arsenala...kada je davao signal Pepu i Barci sa tom izjavom...zaboravio momak na cijem je platnom spisku i ciji dres trenutno nosi

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Nemojte vi vrijeđati legendu arsenala.A što se tiće rezultata sve je još uvjek otvoreno.Da se arsenal nije ukakio u prvom poluvremenu sve bi ispalo drugačije,ali onakav povratak u igru samo je više podigao samopouzdanje igračima arsenala što može biti i odlučujući faktor u revanšu.Više volim što smo se uspjeli onako vratiti u igru,nego da je ostalo 0:0drop je napisao/la:E vidjeli smo sinoc kako se zahvalio Barci za to ,na terenu Emiratesajuzni vjetar! je napisao/la:da henryu nije barce pehar lige prvaaka bi vidio samo na TV-u![]()
![]()
Vi mu ne zamjerate...OK,poštujem razlicita razmišljanja ali ja mu zamjeram itekako...zamjerio sam mu odmah kad je izjavio prije same utakmice kako jednostavno Ne želi da igra protiv Arsenala...kada je davao signal Pepu i Barci sa tom izjavom...zaboravio momak na cijem je platnom spisku i ciji dres trenutno nosi![]()
Ljudi mislim da pretjerujete za Henrya.Čovjek je največa legenda Arsenala i normalno je da se tako ponaša bez obzira što je profesinalac.Emocije su to.Samo sto je dosao u London sve su mu slike prosle kroz glavu sta je radio s Arsenalom.Mislim da ga trebate i vise nego razumijeti.Sinoc ga je Pep ubacio samo radi ovacija jer je legenda.Licno vise sam zamjerio Fabregasu koji se radovao nakon penala nego Henryu.Al eto nije moje da pricam o ovom ili onom igracu.Samo trazim malo vise razumijevanja za najvecu legendu Arsenala a uci ce i u legende Barce sasvim sigurno.
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
jarane ne mozes ti njemu zamjeriti sto se radovao jer on navijacima barce nije duzan nista ... vecinom ljudi kad ne slave protiv starih klubova oduzuju se za podrsku i svakakva sranja .... henry je pokazao da ima srce i koji klub voli i pored toga sto ne igra u istom tako sam isto siguran da bi neka od legendi barce isto uradila cak i da igraju u realu ...Sajoni je napisao/la:Ljudi mislim da pretjerujete za Henrya.Čovjek je največa legenda Arsenala i normalno je da se tako ponaša bez obzira što je profesinalac.Emocije su to.Samo sto je dosao u London sve su mu slike prosle kroz glavu sta je radio s Arsenalom.Mislim da ga trebate i vise nego razumijeti.Sinoc ga je Pep ubacio samo radi ovacija jer je legenda.Licno vise sam zamjerio Fabregasu koji se radovao nakon penala nego Henryu.Al eto nije moje da pricam o ovom ili onom igracu.Samo trazim malo vise razumijevanja za najvecu legendu Arsenala a uci ce i u legende Barce sasvim sigurno.
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team
- CollegeGunner
- Kontakt:
Fabregasova i Henryeva situacija se ne moze uspredjivati...
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
Košarkaši izborili final four u Parizu pobjedom nad Realom , ukupan skor 3-1.
http://sportsport.ba/ino_kosarkap-33960.htm
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Čestitke, poptuno zasluženodrop je napisao/la:Košarkaši izborili final four u Parizu pobjedom nad Realom , ukupan skor 3-1.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- juzni vjetar!
- Kontakt:
cestitke !! 

La liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
svaka im cast
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:

jaka

no hard feelings~
QUARESMA 18<<< je napisao/la:
jaka![]()
no hard feelings~
bezze

nigdje veze slika
haj da su oni bolji od nas pa et ja bi ko i shvatio ali ovako
haj da su oni bolji od nas pa et ja bi ko i shvatio ali ovako

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
- el_fenomeno
- Kontakt:
stani, hoces da kazes da nije?????pirotehnicar je napisao/la:Jos jedna 1 aprilska sala????el_fenomeno je napisao/la:Zlatan pokazao ko je majstor.![]()
Ovako moze i biti samo na nekim glupim fotomontazama, Ronaldo se nikad protiv Barce nije proslavio, triput je igrao u dresu Uniteda protiv nas i nista, profulao penal, u finalu prosle godine isto nista, u el classicu ove godine nista osim promasaja, tako da je ovo cista glupost.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ignoriraj ga.el_fenomeno je napisao/la:stani, hoces da kazes da nije?????pirotehnicar je napisao/la:Jos jedna 1 aprilska sala????el_fenomeno je napisao/la:Zlatan pokazao ko je majstor.![]()
Ovakva slika bi trebala biti samo s Messijev u krupnom kadru .
Sjetite se El Classica ove i prosle godine , bacao ih je ko zeceve .
Barca pobijedila frankovce u seriji 3:1 i zasluzeno se plasirala na Final Four u Parizu...Sretno Barca do krova Evrope;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.