FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Evil Genius II

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Evil Genius II » 05 jul 2011, 23:26

roma je vec proslog mjeseca imala sve dogovoreno s alvarezom al' klubovi se nisu uspjeli dogovoriti jer u romi nisu htjeli platiti vise od 8-10 miliona za neprovjerenog igraca tako da je transfer pao u vodu. u svakom slucaju, nelos transfer za inter ukoliko ricky ispuni svoj potencijal a isto tako moze se i ispostaviti da postane jedan od visemilionskih flopova intera s obzirom da se radi o igracu koji ni u velezu nije bio standardan . . .

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 05 jul 2011, 23:27

Saurman je napisao/la:Inter sa ovim sastavom u narednoj sezoni neće proći ni grupnu fazu CL, još kad vidim sa kojim se igračima povezujete : Lamela , Alvarez, Banega, biser do bisera :lol:
ako svi pređu jedino vidim da igra Lamela u prvih 11 umjesto Pandeva ili Alvarez na to mjesto...
ovo ostalo je svježa krv na klupi ;)
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 05 jul 2011, 23:45

http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?a ... tmw=279347

heheh evo o kakvom je igracu rijec ,ima 24 god. i platili ste ga ukupno oko 15 mil a momak cak ni u velez u ne igra heheh.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 05 jul 2011, 23:46

pa 8 miliona ste Burdissa platili,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 05 jul 2011, 23:47

Saurman je napisao/la:Inter sa ovim sastavom u narednoj sezoni neće proći ni grupnu fazu CL, još kad vidim sa kojim se igračima povezujete : Lamela , Alvarez, Banega, biser do bisera :lol:
Kolko ti ne vidis dalje od svog bolesnog nosa ,gdje god dodem vidim tvoje trolaste postove ,a e"v sad i ovdje,
pa inter je ove(one) sezone dosao do 1/4 finala ,a ove sezone jaci s boljim takticarem i pravim trenerom ,s novim pojacanjima .A sta to fali jednom Banege ,Ricky il LAmeli pa ti ocito ne vidis dalje od svog kluba koji ono bjese?sve klubove redom trolaspa nisam siguran ,aa cek cek misilm da je to Bayern ? koje njihovo glavno pojacnaje onaj Japanac kako ono bjese LI_mun ,onaj sto je izjavio da su Robben i Ribery za njeg male mace il sto je izjavio da ce postati najbolji igrac svijeta :lol: :lol: ako nisam bio jasan qutoaj me ;)
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 jul 2011, 23:51

warden je napisao/la:
Kolko ti ne vidis dalje od svog bolesnog nosa ,gdje god dodem vidim tvoje trolaste postove ,a e"v sad i ovdje,
pa inter je ove(one) sezone dosao do 1/4 finala ,a ove sezone jaci s boljim takticarem i pravim trenerom ,s novim pojacanjima .A sta to fali jednom Banege ,Ricky il LAmeli pa ti ocito ne vidis dalje od svog kluba koji ono bjese?sve klubove redom trolaspa nisam siguran ,aa cek cek misilm da je to Bayern ? koje njihovo glavno pojacnaje onaj Japanac kako ono bjese LI_mun ,onaj sto je izjavio da su Robben i Ribery za njeg male mace il sto je izjavio da ce postati najbolji igrac svijeta :lol: :lol: ako nisam bio jasan qutoaj me ;)
Ovaj ti post liči na reklamu : "Idem kakiti kod Damira". :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 05 jul 2011, 23:52

Silvio B je napisao/la:http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?a ... tmw=279347

heheh evo o kakvom je igracu rijec ,ima 24 god. i platili ste ga ukupno oko 15 mil a momak cak ni u velez u ne igra heheh.
Jao pa sinko skoro si bio banovan zbog tvog dosadnog trolovanja ,pa de odi napisi neki normalan post ovdje il lijepo prokomentarisi nesto, a ne ovako ,tvoj prvi post cim si dosao na forum je bio na kojoj temi ,imas pravo jednom pogadat ____-INTER ,trolovao si jedno vrijeme dobio ban ,cim je kazna istekla tvoj prvi post je bio gdje ______INTER,a zatim si ponovo bio banovan , pa si dosao nakon izvjesnog vremena a tvoj prvi post je bio gdje ____znate svi odgovor .
IO SONO INTERISTA

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 05 jul 2011, 23:54

to se kod nas kaze Glup ko otucak xD
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 05 jul 2011, 23:55

Saurman je napisao/la:
warden je napisao/la:
Ovaj ti post liči na reklamu : "Idem kakiti kod Damira". :lol:
Haj super, posrao si cijeli forum ,mislim da je to jedina tema gdje nisi KAKAO ;)
IO SONO INTERISTA

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 06 jul 2011, 00:01

Zanetti nagovara Teveza da dođe kod nas :roll:
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=51725
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 jul 2011, 00:04

Najveće pojačanje za Inter bio bi ostanak Sneijdera, kakve Lamele i bakraći. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 06 jul 2011, 00:09

Saurman je napisao/la:Najveće pojačanje za Inter bio bi ostanak Sneijdera, kakve Lamele i bakraći. :)
Sneijder će ostat 99%... ovo kako su danas mediji prenijeli vijest da on odlazi nema nikakve veze s vezom .... Gasperini je sasvim drugu priču pričao na pressici dok su novinari izmislili da on nema mjesta u novoj 3-4-3 formaciji :cry: :cry: :cry: Gasp je samo rekao da će Wesa morat adaptirati na neku poziciju u veznom redu jer jednostavno više nemože igrat poziciju koju je igrao prije (iza dva špica)..

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 06 jul 2011, 03:45

Odlican sut,brz,sjajan tehnicar i predobar pas
[youtube][/youtube]
Naravno,ne treba suditi po klipovima.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 06 jul 2011, 08:32

Saurman je napisao/la:Najveće pojačanje za Inter bio bi ostanak Sneijdera, kakve Lamele i bakraći. :)
EH tako majka mu stara ,ev ovaj post je bez trolanja ,znaci dodi fino neke informacije podjeli il s nama komentarisi ,a ne ono sto radis uobicajno.
A Snijeder da ostane ? pa vidjet cemo ,postoje velike sanse to je izjavio i MM a ,da bi nam bi0 najvece pojacanje da ostane ?pa sigurno to je igrac ogromne kvalitete jedan od najbolji na svojoj poziciji ako ne i najbolji i sigurno da je tesko zamjenjiv zato si upravu,al u slucaju da ode mada cisto sumnjam MI bi se kvalitentno pojacali (ne Alvarezom i Lamelom :mrgreen: ).
PS:Lamela i bakraci (Banega ,Alvarez i ostali talenti )pred njima je sjajna buducnost kad su Alvarez il Lamelmogli da budu glavni nosioc igre svoga tima ,misilm da ce dati jos veci doprinos interu i da ce imati vecu slobodu igranja,jer lakse je igrat sa Snijjdemo Eto"M il Maiconom ,nego martinezom i slicnima.
IO SONO INTERISTA

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 06 jul 2011, 10:25

Evo opet cinjenice ,sta cu ja kad je tako.

Forget Barcelona-Real Madrid, Fenerbahce-Galatasaray, Celtic-Rangers and Partizan-Red Star, forget even Boca Juniors-River Plate. World football’s biggest rivalry in 2011 has just been sent hurtling through the stratosphere. FIGC chief investigator Stefano Palazzi’s claim that Inter were guilty of sporting fraud that should have resulted in demotion to Serie B in 2006 means that the club’s relationship with deadly rivals Juventus is about to get a whole lot worse.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 06 jul 2011, 11:17

Lamela je najblizi Romi kako stvari stoje...

Transfer Alvareza je zvanicno objavio i Velez na svojoj oficijelnoj stranici,njegov dolazak u Italiju se ocekuje danas ili sutra tako da ce bit prisutan sa ekipom od pocetka priprema u Nedjelju.

Program priprema do augusta : http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=51746

Casemiro je prvi favorit za popunjavanje drugog non Eu mjesta. :D

Sto se tice Sneijdera on ce ostati u Interu,osim u slucaju neke extra ponude (40 miliona)...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 06 jul 2011, 11:29

nego Silvio kakvu istinu, o cemu???...istinu o tome da je i Inter namjestao, da bi se plasirao u LP, istinu o tome kako je MM uz Berlusconia najveca faca, pa ako je tako i ako je Inter namjestao, onda bi valjda trebali negdje i trofeji biti, a njih nije bilo zar ne...daj reci kakva ce se istina znati...

sta i ako se Interu oduzme taj naslov iz 2006, kakve veze Inter ima sa njim, kada su kaznjeni i oduzeti bodovi Inter je bio prvi, tako je mogao tu prvi biti i Palemo, Roma i sta ja znam ko, jel bi i oni onda bili krivi za sve sto se desava juventusu, vjerovatno bi onda pisali kako Rosela okolo daje pi*ke samo da se rijesi svih konkuranata...

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 06 jul 2011, 11:32

da sam se ja pitao,ja bih dao Roselli,, 8-)

Prowler
Kontakt:

Post Postao/la Prowler » 06 jul 2011, 12:35

Evo jos samo par redova od mene, da zakljucim onu raspravu od jucer.

Haj’mo probat sa ove strane:

Porodica Agnelli je sinonim moci u Italiji. Definitivno su najcijenjenija italijanska familija, kroz godine su naveli citavu cizmu da sa strahopostovanjem prica o njima. U sedamdesetim i osamdesetim je bila dovoljna jedna jedina rijec nekog od Agnellija da sasjece u korijenu i najcvrscu novinarsku karijeru. I danas posjeduju novac i moc, te uzivaju u svom statusu polu-bozanstava, iako to vise nije tako ocito i markantno kao nekad. U svakom slucaju, gotovo je nemoguce naci neki clanak u novinama u kojem se lose zbori o njima, cak i dok je afera Calciopoli bila u punom jeku ime Agnelli je samo sapatom izgovarano - sva se krivica svaljivala na Moggija i Girauda.

Osim ovoga (a i zbog ovoga), Juventus je klub sa najvise osvojenih titula u Serie A i sa najvecim brojem navijaca u Italiji (iako taj cenzus nije toliko relevantan, posto se izjasnjavaju i zene i generalno nezainteresovani stanovnici, koji se eto deklarisu kao navijaci nekog kluba).

Dakle, uz sve ovo navedeno iznad, zar vam se cini moguce da bi Juventus bez dokaza mogao biti onako drakonski kaznjen kao sto se to desilo 2006.? Znaci ne radi se o izivljavanju Golijata nad Davidom, daleko od toga. Juventus nije neko tamo Battipagliese, vec ogroman klub, a njegovi vlasnici su mocni tajkuni sa prejakim politickim i drustvenim vezama.

Pa pobogu, Italija je pravna drzava, desi se sigurno nekad da neki nevini jadnik bude nepravedno osudjen, ali to se desava jadnicima i siromasima, bogatim i mocnim nikada.

I neki jos uvijek tvrde da su najjaca italijanska porodica i najjaci italijanski klub kaznjeni ni krivi ni duzni i ne mogu se iskopeljati iz paukove mreze teorija zavjere vec cijelih pet godina. Okrenite stranicu.

Sto se tice onog clanka koji napisao doticni A. Keric http://sportsport.ba/ino_fudbal/zasto-j ... -ceh/60022 , poslao sam protestni e-mail Sportsport.ba, jer je neprihvatljivo i sramotno da se ovakvo smece objavljuje na najuglednijem bh sportskom web sajtu.

Navijanje se treba iskazivati i trositi na forumu, a objektivnost bi se trebala cuvati za portal.

Eto toliko od mene na ovu temu, sad odoh hapiti i pravac Rho na svirku. :mrgreen:

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 06 jul 2011, 13:09

Dobar ovaj Alvarez (:
#samoRudar #zauvijek

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.