Husika Il gringo: Pjanic 2.5, Dzeko 9ZgemboAdislic je napisao/la:Whoscored.com: Pjanic 8.5, Dzeko 7.8
Goal.com: Pjanic 4½, Dzeko 3½
Gazzettaworld: Pjanic 7.5, Dzeko 7
Outside90.com: Pjanic 8.5, Dzeko 7
Forzaitalianfootball: Pjanic 8, Dzeko 8
Forzaroma: Pjanic 8, Dzeko 7.5
Corriere Dello Sport: Pjanic 8, Dzeko 7.5
Il Tempo: Pjanic 8, Dzeko 7
Il Messagerro: Pjanic 8, Dzeko 7.5
Corriere Della Serra: Pjanic 7.5, Dzeko 7.5
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
This time next year we'll be millionaires.
Il Gringo i ForzahusikaMomciluk je napisao/la:Husika Il gringo: Pjanic 2.5, Dzeko 9ZgemboAdislic je napisao/la:Whoscored.com: Pjanic 8.5, Dzeko 7.8

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Zamisli... koji je nas igrac bio bolji u pobjedi nad Juventusom!AzRimiRzA je napisao/la:Aj o cemu se raspravlja.

ne mogu da vjerujem koliko je ovo glupa priča
Isto ko i sta je doslo prvo-koka ili jaje.viKK je napisao/la:ne mogu da vjerujem koliko je ovo glupa priča

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ode nam Ademaga u Inter.
S kim ce Dzeko kahvu piti kad Pjanketa ne pusti ona njegova?

Sa SenadomSamoZeljo je napisao/la:Ode nam Ademaga u Inter.

Vidis na to nisam mislio. Nadam se da navijacima nece smetati.soccerfan je napisao/la:Sa SenadomSamoZeljo je napisao/la:Ode nam Ademaga u Inter.
S kim ce Dzeko kahvu piti kad Pjanketa ne pusti ona njegova?![]()

Ovdje se lijepo vidi koliko je "lahko" bilo Edinu sinoc iz one pozicije dati go!

Jasno je da je Pjanic bolji igrac ali ne vidim potrebu da se porede.ZgemboAdislic je napisao/la:Whoscored.com: Pjanic 8.5, Dzeko 7.8
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ma nemislim da ce im smetati. Pa prijatelji. Ispijo je i kafe sa Ivanovicem pa ih nisu ubili u Londonu i Mancesteru.SamoZeljo je napisao/la:Vidis na to nisam mislio. Nadam se da navijacima nece smetati.soccerfan je napisao/la:Sa SenadomSamoZeljo je napisao/la:Ode nam Ademaga u Inter.
S kim ce Dzeko kahvu piti kad Pjanketa ne pusti ona njegova?![]()

Strootman se mora opet operisati i do kraja sezone ga gube. Vec su nasli zamjenu ali ne znam tacno koga.soccerfan je napisao/la:Ma nemislim da ce im smetati. Pa prijatelji. Ispijo je i kafe sa Ivanovicem pa ih nisu ubili u Londonu i Mancesteru.Ali mislim da ce tri Mire-Radja-Edin stvarno biti nerazdvojan. I hanume im se slazu tako da nebi trebalo biti problema.
I Strootman sa njima da ne zaboravim.
Stvarno se nadam da ce se on uskoro vratiti na teren. Osim Dignea, u odbrani, njegov povratak bio bi najvece pojacanje za Romu.
![]()
A znam cuo sam. Tri puta najvaljuju povratak na teren i onda bum opet operacija. A prije povrede momak je fenomenalan bio.SamoZeljo je napisao/la:Strootman se mora opet operisati i do kraja sezone ga gube. Vec su nasli zamjenu ali ne znam tacno koga.soccerfan je napisao/la:Ma nemislim da ce im smetati. Pa prijatelji. Ispijo je i kafe sa Ivanovicem pa ih nisu ubili u Londonu i Mancesteru.Ali mislim da ce tri Mire-Radja-Edin stvarno biti nerazdvojan. I hanume im se slazu tako da nebi trebalo biti problema.
I Strootman sa njima da ne zaboravim.
Stvarno se nadam da ce se on uskoro vratiti na teren. Osim Dignea, u odbrani, njegov povratak bio bi najvece pojacanje za Romu.
![]()

Znaci najbolji igrac tekme protiv stare dame je Miralem......Dzeko 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne daj Boze da i Spahic dodje za njima, kakvi bi to sukobi bila tres'o bi se Rim potresima sa foruma.harishp je napisao/la:Znaci najbolji igrac tekme protiv stare dame je Miralem......Dzeko

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Dal je moguce da 2 dana raspravljate o tome da li je bio bolji Dzeko ili Pjanic.
Koliko vam je jbno dosadno u zivotu.

Pa sta ti hoces rec da je Dzeko bio bolji? Jesil gledo utakmicu uopste? ili i ti imas problem sa Pjanicem ko i Husika..EmirTM87 je napisao/la:Dal je moguce da 2 dana raspravljate o tome da li je bio bolji Dzeko ili Pjanic.![]()
This time next year we'll be millionaires.
Jesi dobar ti momak? Sta me boli qrac ko je bolji, dabogda oni odigrali svaku utakmicu kao ovaj derbi. Dobro i njima i Romi a bgm i nasoj reprezentaciji.Momciluk je napisao/la:Pa sta ti hoces rec da je Dzeko bio bolji? Jesil gledo utakmicu uopste? ili i ti imas problem sa Pjanicem ko i Husika..EmirTM87 je napisao/la:Dal je moguce da 2 dana raspravljate o tome da li je bio bolji Dzeko ili Pjanic.![]()
Ma mi smo raspravljali da li je Edin MVP ili nije.
Kasnije je neko podvalio tu raspravu koja nikom nije bitna osim pojedinaca koji u tome vide raspravu.
Boli me neka stvar ko je od njih dvojice bolji. Taman posla da bi neko bas o tome raspravljao.
Kasnije je neko podvalio tu raspravu koja nikom nije bitna osim pojedinaca koji u tome vide raspravu.
Boli me neka stvar ko je od njih dvojice bolji. Taman posla da bi neko bas o tome raspravljao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.