FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 03 jul 2016, 01:22

Bayern@heart je napisao/la:Tomica mora na casove pucanja penala ovo ovako je katastrofa
Vjerujem da u Bayernu vise nece pucati penale a i sto bi pored Vidala i Lewe.

Inace, nasi omladinci igraju nevjerovatno prventstvo.

Kimmich, Sanches i Coman su suho zlato.
Nevjerovatno koji potencijal posjeduju. :tokralju:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 03 jul 2016, 01:31

Ako Francuska prođe Island, tada će Bayern imati 9 igrača(sa Hummelsom i Sanchesom) u polufinalu EP.

EDIT: 9 igrača
Zadnja izmjena: coelho41, dana/u 03 jul 2016, 01:36, ukupno mijenjano 1 put.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 03 jul 2016, 01:34

Omerbavarac je napisao/la:
Kimmich, Sanches i Coman su suho zlato.
Nevjerovatno koji potencijal posjeduju. :tokralju:
Coman je, po meni, za nijansu slabiji talenat i potencijal od ova dva. Nekako, kad ga gledam, djeluje dobro, ali mi tu nesto fali (previse mi je limitiran samo na tu jednu poziciju, tj krilo). To opet ne znaci da nece napraviti bolju karijeru.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 03 jul 2016, 01:40

A šta je s Tomicom ljudi,pa on je hladnokrvan uvijek bio.Kad je krenulu ovo njegovo s penalima.Nije se ovo dešavalo prije polufinala LP
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 03 jul 2016, 08:03

Besic je napisao/la:A šta je s Tomicom ljudi,pa on je hladnokrvan uvijek bio.Kad je krenulu ovo njegovo s penalima.Nije se ovo dešavalo prije polufinala LP
Upadnes u tzv.bunar i treba tivrwmena da se otrijeznis ,uzmes zalet i vratis se na staro.Vratice se jači.
VOLIM BAYERN

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 03 jul 2016, 10:30

Mali Sanches moze svijet pojest, kakva je ono igracina, na vrijeme je njega Bayern bukirao, da su cekali kraj Eura 50+ bi Benfica trazila.
Coman je prosjek na prvenstvu, nije da nesto dobro igra, al Kimmich ovaj, to je vec druga prica, jedna pozitiva kod Pepuna, prepoznao talenat i maksimalno ga gurao, mali opravdao ocekivanja definitivno.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 03 jul 2016, 13:12

Karte koje se naruce preko Viagoga stizu na kucnu adresu ili se moraju podici pred stadionom? Zna netko :?
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 03 jul 2016, 13:52

gerdmuller je napisao/la:Karte koje se naruce preko Viagoga stizu na kucnu adresu ili se moraju podici pred stadionom? Zna netko :?
Zavisi od opcije, koja je ponudjena, tj imas 3 opcije, da preuzmes kartu na nekom prodajnom mjestu, da se karta salje na adresu(sto je najskuplja opcija) i da dobijes elektronsku kartu koju samo printas.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 03 jul 2016, 14:02

meni su slali na adresu.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 03 jul 2016, 14:56

Hvala na odgovorima :thumbup:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 03 jul 2016, 21:37

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Klare

Post Postao/la Klare » 03 jul 2016, 23:12

Idealna opcija za treceg-cetvrtog stopera. Ili ste mozda mislili da je bayern trebao dovesti varanea ili nekog drugog da bude treca opcija ha ha, ili da medhi sjedi na klupi ha ha ha, to niti jedan klub na svijetu sebi ne bi dopustio.

pozdravljam ovaj dolazak vedrana, miran momak koji obavlja svoj posao, fer sportski zahvalan igrac.

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 03 jul 2016, 23:42

corluka = tasci

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 03 jul 2016, 23:45

A najjače ako se jedan takav Ćorluka dovede, u slučaju da se ne do bog povrijedi Hummels ili Boateng, opet će Kimmich igrati back-up stopera :lol:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 jul 2016, 23:49

Čorulka nije dorastao da bude ni treći stoper u Bayernu,imamo Badstubera i eventualno Kimicha ako Mehdi ode.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 03 jul 2016, 23:58

Ne znam što toliko udarate po Ćorluki...ispade ko da ga nikad niste gledali...Mislim da treći stoper može biti bez problema. Osjetio je BuLi ranije u Leverkusenu, veliki je fighter a solidne kvalitete posjeduje.
Iako bi ja čak i Benatiji još prilike pružio jer on itekako kvalitet ima, ali povrede i Pepov sistem su ga zezali. I ako se proda on, to mi je onda više forsiranje od strane uprave nego od Carla koji je mislim svima spreman dati šansu da se na treningu i pripremama dokažu.
A imamo i Holgera za kojeg i dalje postoji nada da će se skroz vratit.
A u prvom planu je naravno najjači svjetski stoperski dvojac: Boateng - Hummels.

Mislim da će se pod Carlom i njegovim timom i broj ozljeda drastično smanjit.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 04 jul 2016, 00:08

Bajata vijest sa Corlukom, inace, opet se nadam da ce doci jer imamo vec isprofilisana prva dva stopera i svako dovodjenje nekog kvalitetnijeg bezveze gubis novac na transfer i rusis hemiju u ekipi. Svi bi mi zelili da na svakoj poziciji imamo po 3 svjetske klase ali to nije moguce, a i da jest tako se ne radi, ovo nije fudbal menadzer. Prodati Benatiu i Gotzea ako je moguce, kupiti bekap stopera ili vec desnog beka, bekap napadaca i imamo perfektan tim.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 04 jul 2016, 03:03

effe_sa je napisao/la:Ne znam što toliko udarate po Ćorluki...ispade ko da ga nikad niste gledali...Mislim da treći stoper može biti bez problema. Osjetio je BuLi ranije u Leverkusenu, veliki je fighter a solidne kvalitete posjeduje.
Iako bi ja čak i Benatiji još prilike pružio jer on itekako kvalitet ima, ali povrede i Pepov sistem su ga zezali. I ako se proda on, to mi je onda više forsiranje od strane uprave nego od Carla koji je mislim svima spreman dati šansu da se na treningu i pripremama dokažu.
A imamo i Holgera za kojeg i dalje postoji nada da će se skroz vratit.
A u prvom planu je naravno najjači svjetski stoperski dvojac: Boateng - Hummels.

Mislim da će se pod Carlom i njegovim timom i broj ozljeda drastično smanjit.
:thumbup:

Meni je strasno krivo sto ce nas Benatia napustiti a jos vise sto on uopce ne zeli otici iz kluba.A stopercina je.I Carlov sistem bi mu savrseno odgovarao.

Corluka je uvijek bio kvalitetan.Sjecam ga se jos iz Inter Zapresica i Dinama gdje je bio odlican.U reprezentaciji također.Njegov problem je nedisciplina.Nocni zivot.Zato nije izgradio jos bolju karijeru.A imao je potencijal.
- Karl-Heinz Rummenigge

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 04 jul 2016, 09:17

Prodas Benatiu, dovedes zamisli ,Corluku :lol: :facepalm:
Trebali su Tascia odkupiti, jeftiniji je od ovog padavicara Corluke.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 jul 2016, 10:00

Ma kakav corluka, klasicno dizanje cijene
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.