Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

JimCarrey
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la JimCarrey » 31 avg 2015, 14:30

Virtu4l je napisao/la:Džeko pretrčao 9,3 km sinoć, četvrti je po toj statistici, iza Radje, Dignea i Florenzija.

MVP utakmice,

http://www.legaseriea.it/en/match-repor ... I/2/ROMJUV
Neznam sto je trcao kad neko drugi mora za njega da trci. E moj Osime jesi legenda, al brate i ti se polahko gubis.
Samo naprijed dijamantu nas

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 31 avg 2015, 14:55

U nekim medijima javljaju da Toti nije bas najzadovoljniji bio juce nako pobijede Rome , stvarno evo drugu tekmu Garsija mu nije dao ni minute , bice tu malo problema mislim ipak je Toti Legenda Rome , morace tu neka flexibilna sredina da se trazi inace bice svega tu....

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 31 avg 2015, 15:02

Fordinjo je napisao/la:U nekim medijima javljaju da Toti nije bas najzadovoljniji bio juce nako pobijede Rome , stvarno evo drugu tekmu Garsija mu nije dao ni minute , bice tu malo problema mislim ipak je Toti Legenda Rome , morace tu neka flexibilna sredina da se trazi inace bice svega tu....
Trebao bi ga ubacivati zadnjih 20-30 minuta samo umjesto koga ?? Jedino da promjeni taktiku i taj dio utakmice odigra sa dvojicom napadaca. Garcia ocekuje tezak posao.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 31 avg 2015, 15:05

cista izmisljotina to za tottija :nedam:

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 31 avg 2015, 15:23

Čisto sumnjam da bi Totti mogao napraviti problem zbog toga. Mislim da je on iznad toga.

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 31 avg 2015, 15:33

Ajax je napisao/la:
Fordinjo je napisao/la:U nekim medijima javljaju da Toti nije bas najzadovoljniji bio juce nako pobijede Rome , stvarno evo drugu tekmu Garsija mu nije dao ni minute , bice tu malo problema mislim ipak je Toti Legenda Rome , morace tu neka flexibilna sredina da se trazi inace bice svega tu....
Trebao bi ga ubacivati zadnjih 20-30 minuta samo umjesto koga ?? Jedino da promjeni taktiku i taj dio utakmice odigra sa dvojicom napadaca. Garcia ocekuje tezak posao.
Ma vala je mogo Totija ubaciti umjesto Iturbea i cak mislim da bi Toti jos bolje odigrao nego Iturbe sto je pokazao, i mislim mirna kuca jel ....

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 31 avg 2015, 15:37

Igrace Totti, Dzeki iza ledja... Polako, tek je pocela sezona. Roma ce ove sezone odigrati oko 50ak utakmica.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 31 avg 2015, 17:57

Centre forward je napisao/la:Pa dobro, @SŽ obično malo pretjeruje kad je Edin u pitanju. Nema teorije da je on igrač utakmice. DDR i Radja su odigrali strašan meč, tu je negdje i Pjanke sa njima. No, nije to toliko ni važno iz prostog razloga što je pročepio,da tako kažem, sad će sve bit' mnogo lakše. Imam osjećaj da svi nekako rade za Džeksona a u takvom ambijentu nadavaće se on golova. Uostalom takva je 'talijanska liga, rijetki su CF koji su se baš naigrali lopte tamo. Bitno je da on zabija, to mu je primarni cilj. Velika prednost je i ta da on na sebe (obično) vuče dva odbrambena igrača pa će tako bit' prilike za direktne šuteve sa 16 m a zna se na koga se ovdje uglavnom misli.
Ja se trudim uvijek i svugdje biti objektivan. Mozda me malo ponese ali mislim da je to rijetkost... nisam bas neko ko urla na prazno.

Evo i oficijelni izvjestaj njihovog saveza i sve moguce statistike... i sta mislis ko je igrac utakmice??
Da da, EDIN DZEKO!

http://www.legaseriea.it/en/match-repor ... I/2/ROMJUV

Ako ti je mrsko citati sve statistike, na dnu, znaci na samom kraju je igrac tekme. Pa pogledaj. :opaopa:

Evo sam i printscreen napravio. ;)

slika

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 31 avg 2015, 18:17

Whoscored.com: Pjanic 8.5, Dzeko 7.8
Goal.com: Pjanic 4½, Dzeko 3½
Gazzettaworld: Pjanic 7.5, Dzeko 7
Outside90.com: Pjanic 8.5, Dzeko 7
Forzaitalianfootball: Pjanic 8, Dzeko 8
Forzaroma: Pjanic 8, Dzeko 7.5
Corriere Dello Sport: Pjanic 8, Dzeko 7.5
Il Tempo: Pjanic 8, Dzeko 7
Il Messagerro: Pjanic 8, Dzeko 7.5
Corriere Della Serra: Pjanic 7.5, Dzeko 7.5

:kafa:
Zadnja izmjena: ZgemboAdislic, dana/u 31 avg 2015, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 31 avg 2015, 18:22

ZgemboAdislic je napisao/la:Whoscored.com: Pjanic 8.5, Dzeko 7.8
Goal.com: Pjanic 4½, Dzeko 3½
Gazzettaworld: Pjanic 7.5, Dzeko 7
Outside90.com: Pjanic 8.5, Dzeko 7
Forzaitalianfootball: Pjanic 8, Dzeko 8

:kafa:
Ne glupiraj se vise Boga ti.
Kad na Svjetskom Prvenstvu organizator nekog igraca proglasi najboljim, nema te sile ni medija koji idu zinad toga. Isto tako ti je za igrace utakmice. Svako ima pravo na svoje misljenje, pa tako i mediji ali OFICIJELNO je ovo sto je doslo iz saveza Italije, a to je.. pogledaj jos jednom.

slika

carnevale

Post Postao/la carnevale » 31 avg 2015, 18:27

Uzalud ti trud Svirac!!!!
Sta si ba zapeo za Dzeku Zgembic moj,nesto ti nepase!?

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 31 avg 2015, 18:28

@SamoZeljo vi ste meni gori od ovih pacijenata zato sto reagujete na njihove sitne duse :guz: :guz: koji traze lijeka ovde , najbolje a najbolnije za njih je ignorisati ih i ne reagovati ma njihove postove ....

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 31 avg 2015, 18:31

Fordinjo je napisao/la:@SamoZeljo vi ste meni gori od ovih pacijenata zato sto reagujete na njihove sitne duse :guz: :guz: koji traze lijeka ovde , najbolje a najbolnije za njih je ignorisati ih i ne reagovati ma njihove postove ....
Ja obicno ignorisem ai zao mi bilo sto mi je post bio na samom dnu i prvi sljedeci je poceo novu stranicu pa me zatrpao. Znaci, dobro mi je doslo ovo da ponovim. :mrgreen:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 avg 2015, 18:38

Italija je zemlja gdje se pravi golgeteri cijene mozda vise nego bilo gdje drugo. Jedan Pippo Inzaghi ili Luca Toni bi u drugim ligama davno zavrsili na klupama jer ne doprinose igri, ali u Italiji takve igrace znaju istrpiti jer znaju sta je njihovo najbolje oruzje i da mogu iskoristiti sansu kada se ukaze. Zbog toga sam uvijek govorio da bi Dzeko trebao otici u Serie A. Odigrao je on solidnu utakmicu protiv Juvea, ne bih rekao da je bilo igrac utakmice (moze on i bolje, mada je bio jedan od najboljih uz Dignea, De Rossija, Pjanica, Nainngolana i Cheznija) ali zabio je gol koji se na kraju pokazao kao pobjedonosni i za talijane je on svoje odradio. Zato je i igrac utakmice prema oficijalnoj stranici. :thumbup: Donio je pobjedu = najbolji je. ;)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 31 avg 2015, 18:39

Gori ste vi sto ovuda prepirete i pokusavate dokazati da je jedan bio bolji drugog. :rol:

Obojica maestralni, a ko je igrac utakmice je apsolutno svejedno.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 31 avg 2015, 18:43

Ma izborio je i slobodnjak iz kojeg je Pjanic zabio. Pored togao vukao za sobom hrpu igraca.
A pobjedonosni gol je postigao iz skoro pa nemoguce situacije, pored dva igraca je uspio skociti i zabiti iz teske istuacije iako je lopta isla dugo i bilo vremena i za njih i za Bufona.

Mene sto se tice moze Pjanke svaku tekmu biti igrac utakmice a Edin drugi najbolji. :bih:
Odmah bi to potpisao bez razmisljanja. :D

Ja sma ovo zapoceo zbog momka koji me je citirao i rekao da nema teorije da je Edin MVP. Znaci, nevezano za Pjanica.

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 31 avg 2015, 18:46

Aj o cemu se raspravlja.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 31 avg 2015, 18:47

Eh, da hocemo makar tu diskusiju u cetvrtak voditi ko je bio MVP utakmice. :D

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 31 avg 2015, 18:56

AzRimiRzA je napisao/la:Aj o cemu se raspravlja.
Ma neka bolan raspravljaju,pitaj Boga dragog kada ćemo opet imati situaciju da biramo koji je bio najbolji..ljudi ovo je extra pred Belgiju,mnogi igrači dolaze riješenog statusa i nasmijani iz svojih klubova,a tada smo najopasniji..

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 avg 2015, 19:16

:mrgreen:

slika

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], perun, Principatus, Proximic, RacioEmocionalan, Rimes87, Sheyi i 49 gostiju.