Mesanovic je ponikao u Slobodi i koliko znam igrao je samo za Slobodu i zato je razlog tolike naknade za treniranje, ne dobija svaki klub naknadu za treniranje, za Anida max 40 000, i to je previse.....AllGunsBlazing je napisao/la:
@MrWhite Za Jasmina Mesanovica naknada za treniranje iznosi 70.000, tako da je vrlo moguce da je i za Travu ista, ako ne i veca jer je on bio u jacim klubovima(tipa Hajduk).
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sreca pa je Ojler mlad umro...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Dobija dobija, svaki klub u kojem je on bio do isteka juniorskog staza.MrWhite je napisao/la: Mesanovic je ponikao u Slobodi i koliko znam igrao je samo za Slobodu i zato je razlog tolike naknade za treniranje, ne dobija svaki klub naknadu za treniranje, za Anida max 40 000, i to je previse.....
@Pile ja sam nekako stekao utisak da oni zele njeg potpisati na profesionalni ugovor. Ako je to istina onda ce morati dati pare, ako nije onda se suocavaju sa tim da on moze otici kad hoce, medjutim ne vjerujem da ce ovaj ici negdje, glup je on za to.
Celik!3,2,2.
Ko je Comor gdje taj igra, promasio si temu on je trenutno clan Slavije. Sajo ga nama nije uvalio, lik odigrao posteno donio nam pare protiv Levskog kojeg je sam srusio, a jedina uvala koji ja vidim je Matko kad ga je zabio slatko svima vama koji ste se kleli u njegachily-rz je napisao/la:Jbg,da smo igrace hranili hrenovkama mozda bi se i ustekalo za licence a nece ni Ivica svakog da poguramoustapha je napisao/la:
Ima li te licence? Dje je zapelo, da nije u parama mozda?![]()
![]()
Kad smo vec kod para,gdje zapelo sa Hadzijom ? Kajkutom ?
@ 1L8F9C2
Oliva je za Comora i slicne izmislio fudbal,glavu na kopacku,Zenicko djete,kapiten za pozelit,nema tog igraca u Sarajevu za kojeg bi ga trampao..
Said ? Covjek bi rekao da ste ga vi uvalili Werderu za milionce a ne Sloboda,ode u Dinamo za vrecu cementa a vi tripali novog Papeta,uvali vam ga Sajo posteno![]()
Kajkut je profesionalac,lik je odrzavao fizicku spremu sto se moglo vidjeti i protiv Cibalije,dva gola majstora,zna znanje,.Bolje da nas i takvi zavlace nego da se uzdamo u blago retardiranog Melunovica ili Karica koji ni dvadeset minuta nije u stanju trcati..

Zasto izmisljate te cifre o naknadi pa lupate od 40 do 70 hiljada sto nema veze sa istinom ljudi dragi u BiH smo. Za 40 hiljada se moze dovesti pola lige a ne jedan igrac i to naknada za treniranje

- moustapha
- Kontakt:
Ma ja trebo je Ivica pogurati, zaluzio je to Celik i Zenica.chily-rz je napisao/la:Jbg,da smo igrace hranili hrenovkama mozda bi se i ustekalo za licence a nece ni Ivica svakog da poguramoustapha je napisao/la:
Ima li te licence? Dje je zapelo, da nije u parama mozda?![]()
![]()

Zenicani dragi, treba prvo steci pravo glasa, pa onda pricati. Vi ste jos uvijek samo posmatraci. Evropski posmatraci.

#divovi
- maroonGiant
- Kontakt:
Sta se raspravljate uopste sa ovim ozracenima...ljudi nisu evrope vidjeli nikako, najvece takmicenje u historiji sto su igrali intertoto kup
i porede se sa nama... jos su sve sami poznavaoci Bh fudbala, onaj spominje Comora lik u Slaviji ima vec dva mjeseca, Kajkuta dizu ko da je Drogba u najmanju ruku a zavlacio ih do zadnjeg dana mogao i u Oktobru doci da je htio Mesanovic isto...uglavnom komedija klub kao i navijaci...

cily-rz@
"Kad smo vec kod para,gdje zapelo sa Hadzijom ? Kajkutom ?"
u vrijeme odlaska hadzije nismo mogli parirati ovima iz izraela
u vrijeme pregovora sa kajkutom smo mu nudisli vise nego vi, i jos na ruke, ali i ugoovor na 2. godine, sto on NIJE HTIO jer hoce na polusezoni ili na kraju sezone da ide
nasi su to ODBILI i zato je dosao vama
a mi smo uzeli lika koji je potpisao na 2. godine i sigurno je igrac ranga kajkuta ako ne i bolji
a da... imammo pare i da platimo to treniranje i jos da vam na kafu ostavimo
ODJEDNOM
"Kad smo vec kod para,gdje zapelo sa Hadzijom ? Kajkutom ?"
u vrijeme odlaska hadzije nismo mogli parirati ovima iz izraela
u vrijeme pregovora sa kajkutom smo mu nudisli vise nego vi, i jos na ruke, ali i ugoovor na 2. godine, sto on NIJE HTIO jer hoce na polusezoni ili na kraju sezone da ide

a mi smo uzeli lika koji je potpisao na 2. godine i sigurno je igrac ranga kajkuta ako ne i bolji

a da... imammo pare i da platimo to treniranje i jos da vam na kafu ostavimo

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Samo sto mi imamo tri titule nase drzave, imamo i dva evropska kupa, ali kako cemo se mi porediti sa gigantima? Cuj Giganti, sami sebi dali nadimak, i onda mi smijesni.maroonGiant je napisao/la:Sta se raspravljate uopste sa ovim ozracenima...ljudi nisu evrope vidjeli nikako, najvece takmicenje u historiji sto su igrali intertoto kupi porede se sa nama... jos su sve sami poznavaoci Bh fudbala, onaj spominje Comora lik u Slaviji ima vec dva mjeseca, Kajkuta dizu ko da je Drogba u najmanju ruku a zavlacio ih do zadnjeg dana mogao i u Oktobru doci da je htio Mesanovic isto...uglavnom komedija klub kao i navijaci...
Celik!3,2,2.
De ljudi danima slusamo Zeljovce sad trebamo i ove Zenicane ignorisite ih....
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ma vi ste meni simpa pravo,uvijek pred pocetak sezone se tripujete,giganti,najjaci,deremo sve redom,pa gdjes dalje Travancica vec proglasise pojacanjem a lik tri tekme u prosloj sezoni odigrao,.
Morate platiti naknadu za treniranje,ne samo Celiku nego i mnogim drugima,dakle sigurno ne manje od 100 hiljada ako zelite profesionalan ugovor sa njim,u suprotnom ako potpisete ovaj amaterski nista niste dobili,sve da i taj njegov talenat koji posjeduje ispliva konacno u pravom smislu na zelenom terenu vi od toga necete imati nista jer ce na godinu zadovoljiti u "Zvezdi" ili nekom drugom klubu,.
U Celiku je bio samo s jednim ciljem,da se "uda",boli njega neka stvar za Celikom kao sto ce i sutra za Sarajevom,mali je gladan slave ali pogresnim putem pokusava doci do nje,proda jedan roling i tripa da je Mesi,iduci sest napada dribrla,neda lopte nikom..Da ne pricamo o njegovim aktivnostima u slobodno vrijeme,cuga,pljuga,kocka,vrlo nadaren decko,nema sta
Kajkut i Mesanovic jestu dosta srali ali su na kraju ipak tu,trazili ljudi dobar angazman sto je i razumljivo,vratili se tamo gdje im je najbolje u ovoj livada ligi i to je to,.Cinjenica je da su njih dvojica najbolji napadacki tandem u ligi i strasno uigrani kao i ostatak ekipe i ovaj Celik bi onim konobarima uvalio peticu a od pekara sigurno ne bi tricu primio..
Vidjecemo u petom kolu kako stvari stoje,tipujem da necete gol dati a Kajkut ce utrpati barem jedan
Morate platiti naknadu za treniranje,ne samo Celiku nego i mnogim drugima,dakle sigurno ne manje od 100 hiljada ako zelite profesionalan ugovor sa njim,u suprotnom ako potpisete ovaj amaterski nista niste dobili,sve da i taj njegov talenat koji posjeduje ispliva konacno u pravom smislu na zelenom terenu vi od toga necete imati nista jer ce na godinu zadovoljiti u "Zvezdi" ili nekom drugom klubu,.
U Celiku je bio samo s jednim ciljem,da se "uda",boli njega neka stvar za Celikom kao sto ce i sutra za Sarajevom,mali je gladan slave ali pogresnim putem pokusava doci do nje,proda jedan roling i tripa da je Mesi,iduci sest napada dribrla,neda lopte nikom..Da ne pricamo o njegovim aktivnostima u slobodno vrijeme,cuga,pljuga,kocka,vrlo nadaren decko,nema sta

Kajkut i Mesanovic jestu dosta srali ali su na kraju ipak tu,trazili ljudi dobar angazman sto je i razumljivo,vratili se tamo gdje im je najbolje u ovoj livada ligi i to je to,.Cinjenica je da su njih dvojica najbolji napadacki tandem u ligi i strasno uigrani kao i ostatak ekipe i ovaj Celik bi onim konobarima uvalio peticu a od pekara sigurno ne bi tricu primio..
Vidjecemo u petom kolu kako stvari stoje,tipujem da necete gol dati a Kajkut ce utrpati barem jedan

uh odakle krenutichily-rz je napisao/la:Ma vi ste meni simpa pravo,uvijek pred pocetak sezone se tripujete,giganti,najjaci,deremo sve redom,pa gdjes dalje Travancica vec proglasise pojacanjem a lik tri tekme u prosloj sezoni odigrao,.
U Celiku je bio samo s jednim ciljem,da se "uda",boli njega neka stvar za Celikom kao sto ce i sutra za Sarajevom,mali je gladan slave ali pogresnim putem pokusava doci do nje,proda jedan roling i tripa da je Mesi,iduci sest napada dribrla,neda lopte nikom..Da ne pricamo o njegovim aktivnostima u slobodno vrijeme,cuga,pljuga,kocka,vrlo nadaren decko,nema sta![]()

travancic ima strasan i neosporan talenat

kod nas moze doci samo ako potpise na 2 ili vise godina

Da te odmah obavjestim, kajkut je zarko zelio kod nas, i pristao bi da smo mu dali ugovor na godinu dakle sarajevo vs celik, kajkut je odabrao nas, ali mi ne potpisujemo vise jednogodsinje ugovore

vi bi uvalili 4-5-6 vi ste sila, titua iduce godine.. al nema licence... a dosli nama pametovati

31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Sretno sa fufom. 
P.S Kajkut nije zelio kod vas,lose vam informacije.

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
dragi celikovci, sjecatel se cuvenog i velikog grbalja koji vas je nabusio, vas bi libertas satroAgresivnoDjubre je napisao/la:Sretno sa fufom.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Pa ti si pravi levat,ko spominje libertas,grbalj i ostalo ?mujo205 je napisao/la:
dragi celikovci, sjecatel se cuvenog i velikog grbalja koji vas je nabusio, vas bi libertas satro
Procitaj sta sam napisao,pravi si levat.
Boze svasta.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Dobro, nisam na tebe mislio vec na ovog chily-rz koji kaze da bi celik razvalio libertasa i kukesija ko sale, izvini, tvoj je zadnji post bio pa sam se nadovezaoAgresivnoDjubre je napisao/la:Pa ti si pravi levat,ko spominje libertas,grbalj i ostalo ?mujo205 je napisao/la:
dragi celikovci, sjecatel se cuvenog i velikog grbalja koji vas je nabusio, vas bi libertas satro
Procitaj sta sam napisao,pravi si levat.
Boze svasta.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Pa prati buraz malo.mujo205 je napisao/la:
Dobro, nisam na tebe mislio vec na ovog chily-rz koji kaze da bi celik razvalio libertasa i kukesija ko sale, izvini, tvoj je zadnji post bio pa sam se nadovezao
Sretno protiv pekara,bar 2-3 gola,naravno bez primljenog radi samopouzdanja.

a ko je tebi reko te "Informacije"?AgresivnoDjubre je napisao/la:Sretno sa fufom.

Hoces i cifru da ti kazem sta je dobivao na ruke ikoliku platu

nemoj molim te patetike, on je HTIO I PRISTAO NA NASE USLOVE koji su bili BOLJI od vasih, ali nije htio na dvije godine da potpise i tu je prica bila zavrsena... vi ste mu bili zadnja opcija

31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
Tačno vi smogovci i štrumfovi ko' da ste braća, više pišete na našoj temi nego na svojim :O
Sigurno nas obožavate
Sigurno nas obožavate

Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
-
- Kontakt:
A ko je tebi to rekao? Je l' to cula kazala? Ili si ti ti pregovaraohtcxone je napisao/la:a ko je tebi reko te "Informacije"?AgresivnoDjubre je napisao/la:Sretno sa fufom.
P.S Kajkut nije zelio kod vas,lose vam informacije.da nije kajkut
pa taj covjek nijeh htioda vam se JAVI!!! i vi njemu vjerujete
Hoces i cifru da ti kazem sta je dobivao na ruke ikoliku platu? oces da ti kazem i gdje je dogovarao i s kim je dogovoarao
?
nemoj molim te patetike, on je HTIO I PRISTAO NA NASE USLOVE koji su bili BOLJI od vasih, ali nije htio na dvije godine da potpise i tu je prica bila zavrsena... vi ste mu bili zadnja opcija

¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
De meni objasni :htcxone je napisao/la:uh odakle krenutichily-rz je napisao/la:Ma vi ste meni simpa pravo,uvijek pred pocetak sezone se tripujete,giganti,najjaci,deremo sve redom,pa gdjes dalje Travancica vec proglasise pojacanjem a lik tri tekme u prosloj sezoni odigrao,.
U Celiku je bio samo s jednim ciljem,da se "uda",boli njega neka stvar za Celikom kao sto ce i sutra za Sarajevom,mali je gladan slave ali pogresnim putem pokusava doci do nje,proda jedan roling i tripa da je Mesi,iduci sest napada dribrla,neda lopte nikom..Da ne pricamo o njegovim aktivnostima u slobodno vrijeme,cuga,pljuga,kocka,vrlo nadaren decko,nema sta![]()
Vidjecemo u petom kolu kako stvari stoje,tipujem da necete gol dati a Kajkut ce utrpati barem jedan![]()
travancic ima strasan i neosporan talenatto se sigurno slazes
to sto nije imao trebera do sad da ga smiri
i said je bio zivac i propuh u glavi pa kod na procvjeta
jbg
kod nas moze doci samo ako potpise na 2 ili vise godinadruge nema ... kod vas mesanovic ima AMATERSKI ugovr i marke necete dobiti a kajkut ima na godinu sto isto znaci sezona i vozdra
Da te odmah obavjestim, kajkut je zarko zelio kod nas, i pristao bi da smo mu dali ugovor na godinu dakle sarajevo vs celik, kajkut je odabrao nas, ali mi ne potpisujemo vise jednogodsinje ugovore![]()
vi bi uvalili 4-5-6 vi ste sila, titua iduce godine.. al nema licence... a dosli nama pametovaticcc
Znaci vi radite kao i Zeljo samo 2-godisnji ugovori !
Na koliko je potpisao Vule I Bojan ?
I sta znaci ovo kod Nikole 1+1 ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.