FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
znači po milioniti put, ako nekim čudom prođemo, nosioci smo u trećem, lijepo se može vidjeti ovdje:
http://en.wikipedia.org/wiki/2011%E2%80 ... opa_League
http://en.wikipedia.org/wiki/2011%E2%80 ... opa_League
-
- Kontakt:
KAKVE VEZE IMA "SHERIFF COMPLEX" SA NJIHOVOM EKIPOM, NJIHOVOM IGROM? PA NE IGRA KOMPLEKS NEGO IGRAJU IGRAČI (11 LJUDI NA 11 LJUDI). Naprimjer, da je Želji već izgrađen stadion i ono sve (tereni van Sarajeva i to), da bi mi sad bili nešto bolji? ccc..Elegant je napisao/la:Mislim da je dovoljno da se pogleda "Sheriff Complex", to sve govori koliko su mocniji tim od nas !
http://www.fc-sheriff.com/eng/club/stadium
Glavni stadion 13 000 sjdecih mjesta, drugi stadion 8000 mjesta + atletska staza, 8 terena za treniranje, ZATVORENA dvorana ...
U mom svijetu važe moja pravila
pa za početak bi značilo da imamo jedno 20 puta više para nego što imamo
a to već nije beznačajno 

- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
kompleksaši jedni, zbog ovakvih kao što si ti želim da vam šerif odere guzove ko dinamu!Baby je napisao/la:Ma oni su ti ko i pitari, režimski klubElegant je napisao/la:Mislim da je dovoljno da se pogleda "Sheriff Complex", to sve govori koliko su mocniji tim od nas !
Glavni stadion 13 000 sjdecih mjesta, drugi stadion 8000 mjesta + atletska staza, 8 terena za treniranje, ZATVORENA dvorana ...
Kao prvo Seriff je proso na penale ako se ne varam i nikome nije podero guzove. Dinamo je na nesrecu ispalo a penali su uvijek lutrija. A kao drugo haj se vrati gdje si i doso.pacovi_tu_ima je napisao/la:kompleksaši jedni, zbog ovakvih kao što si ti želim da vam šerif odere guzove ko dinamu!Baby je napisao/la:Ma oni su ti ko i pitari, režimski klubElegant je napisao/la:Mislim da je dovoljno da se pogleda "Sheriff Complex", to sve govori koliko su mocniji tim od nas !
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 20 jun 2011, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
A ja vama želim da ukinu onu redukciju struje...pacovi_tu_ima je napisao/la:
kompleksaši jedni, zbog ovakvih kao što si ti želim da vam šerif odere guzove ko dinamu!

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
Moglo je i gore ali Serif je sigurno jedna od boljih ekipa u grupi nosioca.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
- KB-TM87
- Kontakt:
Došla struja kod komšinica
štedite da imate za sjednice
Eto ja računam da nam ostane ovaj južnoamerikanac, dođe Ješe i Selimović, i eventualno Smajić, to bi bio bum

Eto ja računam da nam ostane ovaj južnoamerikanac, dođe Ješe i Selimović, i eventualno Smajić, to bi bio bum

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
pa boli istina drug, znam kako ti je ali jbg ne daj se !pacovi_tu_ima je napisao/la:kompleksaši jedni, zbog ovakvih kao što si ti želim da vam šerif odere guzove ko dinamu!Baby je napisao/la:Ma oni su ti ko i pitari, režimski klubElegant je napisao/la:Mislim da je dovoljno da se pogleda "Sheriff Complex", to sve govori koliko su mocniji tim od nas !
G R B A V I C A 2
Casal, Morales, Jese, Selimovic & Smajic. Pa gdje bi nam bijo kraj? Mnogo bi bili jaki!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ovaj Morales je na probi pa ćemo vidjeti, ali Smajić i Ješe kad bi došli bili bi solidni baš i mislim da bi onda imali još veće šanse da se ravnopravno nosimo sa Šerifom Konjevićmsajo10 je napisao/la:Casal, Morales, Jese, Selimovic & Smajic. Pa gdje bi nam bijo kraj? Mnogo bi bili jaki!![]()

G R B A V I C A 2
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ja vama zelim sve najbolje i da izbacite one svedjane sto pobejdili u evropi nikad nisu, a sad haj zdra'opacovi_tu_ima je napisao/la:kompleksaši jedni, zbog ovakvih kao što si ti želim da vam šerif odere guzove ko dinamu!Baby je napisao/la:Ma oni su ti ko i pitari, režimski klubElegant je napisao/la:Mislim da je dovoljno da se pogleda "Sheriff Complex", to sve govori koliko su mocniji tim od nas !
Za zivot cijeli!
Nama je to proslo svrseno vrijeme, a njima hebeni prezent.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Jbt kakvi ste vi moroni svaki dan morate usrat temu
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ode tema u ...
@ boccaccio očekujem tvoj komentar na žrijeb.
@ boccaccio očekujem tvoj komentar na žrijeb.

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Hajde malo ohladite svi, ako je ikad momenat da se ne raspravljamo onda je to sad, svima je u interesu da i jedni i drugi što bolje prođemo, a ako neko priželjkuje poraz onog drugog samo zato da bi imao materijala za provociranje, onda je ograničen ko balkon.
Što više vrijeme prolazi sve sam više ubijeđen da bismo mogli dobro proći protiv ovih wannabe Rusa, jednostavno nije bitno šta je bilo u prošlim sezonama, bitno je kakvih 11 će igrača sad izvesti, pa ni mi nećemo igrati sa generacijom iz '72 ili '85. Situacija je da oni nisu bili u stanju da osvoje prvenstvo Moldavije što znači da su značajno oslabili i da nisu tako dobri kao prošlih sezona. Evo ti primjer Unirea, koja je prije tri godine igrala grupnu fazu LP, a od slijedeće sezone će igrati drugu ligu, varljivo je to sve... ponavljam, za njih neće igrati ni koeficijent niti igrači iz prošlih sezona, i mislim da se imamo čemu nadati... dovoljno su napuhani, ne moramo im još i mi davati na značaju...
Što više vrijeme prolazi sve sam više ubijeđen da bismo mogli dobro proći protiv ovih wannabe Rusa, jednostavno nije bitno šta je bilo u prošlim sezonama, bitno je kakvih 11 će igrača sad izvesti, pa ni mi nećemo igrati sa generacijom iz '72 ili '85. Situacija je da oni nisu bili u stanju da osvoje prvenstvo Moldavije što znači da su značajno oslabili i da nisu tako dobri kao prošlih sezona. Evo ti primjer Unirea, koja je prije tri godine igrala grupnu fazu LP, a od slijedeće sezone će igrati drugu ligu, varljivo je to sve... ponavljam, za njih neće igrati ni koeficijent niti igrači iz prošlih sezona, i mislim da se imamo čemu nadati... dovoljno su napuhani, ne moramo im još i mi davati na značaju...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Da ti i to odgonetenem neces li otici sa teme. Parovi trece runde kvalifikacija se izvlace izmedju prve i druge utakmice drugog pretkola, tako da se nece jos znati ko prolazi u trecu rundu. Par Zeljo-Serif nosi koeficijent Serifa i kao takav je medju nosiocima u 3. rundi kvalifikacija. Sretan?padobranac1978 je napisao/la:a kako ste vi ludi,cccc...pa samo sam pitao kako cete biti nosioci,a vi usraste temu...
-
- Kontakt:
Zaghy je napisao/la:Da ti i to odgonetenem neces li otici sa teme. Parovi trece runde kvalifikacija se izvlace izmedju prve i druge utakmice drugog pretkola, tako da se nece jos znati ko prolazi u trecu rundu. Par Zeljo-Serif nosi koeficijent Serifa i kao takav je medju nosiocima u 3. rundi kvalifikacija. Sretan?padobranac1978 je napisao/la:a kako ste vi ludi,cccc...pa samo sam pitao kako cete biti nosioci,a vi usraste temu...
nisi se morao truditi,momci su vec pojasnili na normalniji nacin.....cini mi se da si isfrustriran nesto...
...haj zdravo i sretno...
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- Blagoje Bratić
Ovi Torpedovci nemogu bez nas živiti bogami ko da smo im mi majke,a jesmo pa da ih nahranimo plaču djeca
:nemojte da pravimo adminima posla,aj razguli sa naše teme donijet ćete nam kakav virus tu nedao bog svijeća i kifli. 

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Glupa vam je priča!
Pustite se više pitarske šuplje priče, oni još uvijek žive u prošlosti i tješe se...zato samo ignorisati i iskulirati...

Pustite se više pitarske šuplje priče, oni još uvijek žive u prošlosti i tješe se...zato samo ignorisati i iskulirati...
Ž '21!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], nedimmmm1337, Proximic i 49 gostiju.