Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Carragher23
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
dobar sastav nadam se da je Skrtel dosao sebi i da nece biti glupih ispada fino od Brendana sto je Lucasu dao malo odmora i ako zelimo nesto vise iz ovog dvomeca sa Zenitom mi im moramo dati bar 1 go a ja vjerujem da Suarez Gerrard i ostatak ekipe to mogu
LIVERPOOL FC
Lijep sastav,valjda ce moci postici gol
Pa nije Zenit WBA da nam uvale 5 komada u 2 tekme

Pa nije Zenit WBA da nam uvale 5 komada u 2 tekme

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jao sta Reina odbrani, pa onda sta Suarez fuli :O Zakuhalo se momentalno 
http://streamhd.eu/lsh7.html

http://streamhd.eu/lsh7.html
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
- BeyKopites
- Kontakt:
Jao kakvu šansu upropasti

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
On se izborio za nju on je i upropastio 
btw. Ovaj će Škrtel dobit crveni do kraja kako nesigurno igra.

btw. Ovaj će Škrtel dobit crveni do kraja kako nesigurno igra.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Glen kako se vratio na prirodnu poziciju je katastrofa
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Za one kojima trebaju linkovi
http://www.firstrow1.eu/
Nađete utakmicu koju hoćete da gledate i onda kliknete na neki od ponuđenih linkova.
http://www.firstrow1.eu/
Nađete utakmicu koju hoćete da gledate i onda kliknete na neki od ponuđenih linkova.
Ii jos jednom Carra objasnjava odbranu

- youngredcomps
- Kontakt:
hulk

Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
- Paraglajder
- Kontakt:
Bravo Suarez *ebem te u petu 

previse je usamljen u napadu...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- Ponos Torina
- Kontakt:
Pa u boljem stanju je teren na kosevu nego ovaj na kojem igra Zenit 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Zenit više napadao i dominirao ali Liverpool imao bolje šanse i šteta što barem jedna od prilika Suareza nije završila u golu.
Moze proci sa obzirom na teren 

- Ponos Torina
- Kontakt:
Tezak teren,teska utakmica... nadam se da se Sterling nije ozbiljnije povrijedio...Kako je Hoze pomodrio
moze se ova tekma dobiti,Zenit je kvalitetan ali su kao tim katastrofa,tu lezi nasa sansa ako bude jos ovakvih prilika kao u prvom mogli bi pobijediti...

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ja sam reko da tu svako vuče na svoju stranu, da je Suarez bar jednu iskoristijo bilo bi dobro ali mora se odkupti za ovo sa pobjedonosnim golomPonos Torina je napisao/la:Tezak teren,teska utakmica... nadam se da se Sterling nije ozbiljnije povrijedio...Kako je Hoze pomodrio![]()
![]()
![]()
![]()
moze se ova tekma dobiti,Zenit je kvalitetan ali su kao tim katastrofa,tu lezi nasa sansa ako bude jos ovakvih prilika kao u prvom mogli bi pobijediti...

IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.