FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

R32
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la R32 » 28 jun 2016, 15:46

Pisaj Corluku, vodi ga seb kuci :D
Mia San Mia

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 28 jun 2016, 15:51

R32 je napisao/la:Pisaj Corluku, vodi ga seb kuci :D
http://www.vecernji.hr/euro-2016-hrvats ... ju-1095265

:mrgreen:

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 28 jun 2016, 16:16

Pokvari mi dan, sto nisi bar sutra sacekao :mrgreen:
Mia San Mia

luca toni 9
Kontakt:

Post Postao/la luca toni 9 » 28 jun 2016, 17:20

Higuain ko da ima viska kila, tako tromo izgleda.
Coman je ionako na 2 sezone potpisao posudbu, nema razloga za zurbu.
Ako Mehdi ode, Corluka bi bio idealan, jer ne bi trazio da igra u prvoj, a odlican je back-up. Plus, nije skup.
Sta ima za Götzea? Jel' neko 'nasjeo' i dao cca. 25 mil za njega???

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Oliver Kahn: "Toni je jedan od najboljih napadača koji je igrao u Bayernu. On je lukavac i takvih kao što je on nema puno. U kaznenom prostoru osjeća se kao kod kuće, uvijek je na pravom mjestu i odlično iskorištava prilike."

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 jun 2016, 20:34

slika
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 29 jun 2016, 12:15

Prva sa Werderom 26.08., odmah da zasjednemo na prvo mjesto i do kraja tu ostanemo. Dobar raspored, s pocetka lagano, malo se oko sredine zakuha i onda na kraju, kad bude trebalo, buranija.

slika

proFCB
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Bayern München

Post Postao/la proFCB » 29 jun 2016, 14:37

Mig_Mig je napisao/la:Benatiu nam posaljete i jos nekih 15miliona za Comana :) Usput vam dolazi Corluka :rol: i svi sretni i zadovoljni :P
Mozemo vam samo poslat Mehdia za Dybalu i to kada odlucimo da nam je isti potreban.

Ja se iskreno nadam da je Bayern zavrsio transfer rok, jer svaki novi transfer ce vuci prodaju nekog igraca.
Mnogi bi se zeljeli rijesiti Gotzea i Thiaga, dok ja iskreno mislim da nema puno boljih igraca od Thiaga na njegovoj poziciji.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Stern des Südens

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 29 jun 2016, 15:51

Ja bih samo predložio ako je moguće da se smakne ova anketa te eventualno postavi nova, tipa očekivanja u novoj sezoni ili kojeg igrača bi htjeli dovesti :mrgreen:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 29 jun 2016, 15:58

Stavite anketu da li ce Carlo presisati Pepa ili ne u ovom trogodisnjem mandatu?

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 29 jun 2016, 16:18

muamerc je napisao/la:Stavite anketu da li ce Carlo presisati Pepa ili ne u ovom trogodisnjem mandatu?
Šta god, samo da se smakne ova vezana za Pepa jer je on odavno gotova priča :) .
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Mig_Mig
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Bayern München

Post Postao/la Mig_Mig » 29 jun 2016, 17:05

proFCB je napisao/la:
Mig_Mig je napisao/la:Benatiu nam posaljete i jos nekih 15miliona za Comana :) Usput vam dolazi Corluka :rol: i svi sretni i zadovoljni :P
Mozemo vam samo poslat Mehdia za Dybalu i to kada odlucimo da nam je isti potreban.

Ja se iskreno nadam da je Bayern zavrsio transfer rok, jer svaki novi transfer ce vuci prodaju nekog igraca.
Mnogi bi se zeljeli rijesiti Gotzea i Thiaga, dok ja iskreno mislim da nema puno boljih igraca od Thiaga na njegovoj poziciji.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
To sto ti pricas je cista provokacija ! Ono sto ja pricam je realna cijena obojice. Benatia trenutno ne vrijedi ni 15miliona a Comana ima klauzulu od 28miliona ! Taako da :wave:
Max Allegri

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 29 jun 2016, 17:19

Pa možda, al' samo možda, je nerealno i to što ti pišeš. :D
Meho će otić' iz Minhena samo ako se Carlo i ekipa dogovore da nam nije potreban. To naravno implicira da će doć' neki drugi igrač. Ja Mehu ne bi prodav'o, neka ga još jednu godinu. On se i naredne godine može prodat' za finu svotu, ne baš za onu koju je doveden, al' približno može sigurno. Dybala će bit' realna opcija ako Lewa ode, ljutio se ko il' ne.

Ponavljam se, al' jedva čekam da Renato obuče naš dres. On se otplatio onda kad je rek'o da je odbio Jedinstvo kako bi doš'o kod nas. :njanjanja:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 29 jun 2016, 17:33

Ja bi Mehu prodo, jer yebeš ti štopera kojem Venera mora da uđe u gornju konjukciju i da bude osvjetljena čitava da bi on dobro odigrao jednu partiju u kompletu..

Previše je imao kikseva i bio je nesiguran, na momente odličan, većinom nesiguran, doduše možda mu ne odgovara Bundesliga, a i nema mjesta sad pored Hummelsa i Boatenga, treba ga prodat da mu ne propadne karijera i uzet što više za njega novaca i onda kupit nekog back-up štopera.

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 29 jun 2016, 17:35

Centre forward je napisao/la:Dybala će bit' realna opcija ako Lewa ode, ljutio se ko il' ne.
Samo ako on sam bude htio da ode iz Juventusa a Bayern nije nista atraktivnija opcija od Barce tako da u konacnici najvise je do igraca.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 29 jun 2016, 17:40

Benatia nije kalibar Bayerna, nije ni Juventusa, ni tamo ne ide da bude prva opcija.

Nista mu nije islo od ruke u Bayernu, povrede, cini mi se i problemi sa disciplinom i, na zalost ono najvaznije, nije bio tip igraca za igru Bayerna. Dosta problema sa pasovima, gubljenje posjeda, losa kretanja i pozicioniranja, u duel igri nije bio los ali sve je to nedovoljno.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 29 jun 2016, 17:50

Momci zaboravljate sistem u kojem je Meho igr'o. Već sam to jednom pis'o, on je old skul stoper, i kao takav nije odgovar'o onome što je Pep pokuš'o da implementira. Za klupe i više nego dobra opcija, nije valjda da mislite da je Ćorluka nešto bolji ?!
10DelPiero je napisao/la:Samo ako on sam bude htio da ode iz Juventusa a Bayern nije nista atraktivnija opcija od Barce tako da u konacnici najvise je do igraca.
Sve se slažem. Ja sam naveo scenarij po kome bi on post'o legitimna meta. To šta je njemu atraktivnije ne znamo ni ti ni ja. Možda najviše voli eure, a takvih je najviše u Frankfurtu. ;) Ne vjerujem da je Barsa davala 80 miliona za igrača koji bi realno sjedio na klupi, nema mi logike.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 29 jun 2016, 17:53

Ali sam ja na desetine miliona realnji :) Hehe, ne znam sta i gdje citas, al ovo sto sam danas cito iz hrvatskih novina je bas konkretno! Naravno ni meni nije jasno vjerovatno kao ni vama, al Corluka je gotova stvar ! Coruka in, Meho out :)
Max Allegri

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 29 jun 2016, 17:53

muamerc je napisao/la:Benatia nije kalibar Bayerna, nije ni Juventusa, ni tamo ne ide da bude prva opcija.

Nista mu nije islo od ruke u Bayernu, povrede, cini mi se i problemi sa disciplinom i, na zalost ono najvaznije, nije bio tip igraca za igru Bayerna. Dosta problema sa pasovima, gubljenje posjeda, losa kretanja i pozicioniranja, u duel igri nije bio los ali sve je to nedovoljno.
u Juventus moze samo da bude prva opcija, igraju sa tri pozadi, Barzagli ima 34 godine, Rugani ili kako se zove je jos mlad, upravo im treba jedan solidan stoper i jos Meho ima iskustva sa tim sistemom koji Juventus igra
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 29 jun 2016, 17:56

Barzagli i sa 34 je trenutno Maldini za mehu :) On je rezervna opcija, pogotovo u situaciji kad Juventus prelazi na formaciji sa 4 pozadi. Al na duge staze Meho nam je sigurno potreban kao i mi njemu !
Max Allegri

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 29 jun 2016, 18:10

Ma da te se cifre lupaju svakako ali eto mislim da kao i Pogbu njega ne interesuje previse euri jer je mogao i iz Palerma da bira a izbor mu je bio Juve, nebitno sad daleko je to jos od bilo cega.

Neki vid kompenzacije za Comana je realan i da se taj transfer ozvanici, kao najlogicniji izbor namece se Benatia. On bi imao mjesta u Juventusu, vise nego sto je imao protekle sezone u Bayernu jer osim Ruganija drugog stopera nema pa smo cak jednu utakmicu igrali sa Lichtstenierom na toj poziciji. Ovdje je jedino pitanje kakve planove Bayern odnosno Carlo ima sa njim.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.