Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Joj zene mu, Sara Carbonero joj nije ni do koljena.
Dosta slican golman Ikeru, brutalan u situacijama 1na1 sto je Ikerov najaci adut kroz karijeru.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Isti tip golmana kao Iker, cak je i nizi od Ikera.
Do prije dvije godine je branio u trecoj spanjolskoj Ligi

Navas is a Christian. He spoke about his faith saying, "God for me comes first. Before every game I kneel, I open my arms and pray ... My favourite passage of the Bible is Galatians 1:10 which says: "If I were still trying to please man, I would not be a servant of Christ."
Nisam nesto odusevljen, ali dobro.

Navas is a Christian. He spoke about his faith saying, "God for me comes first. Before every game I kneel, I open my arms and pray ... My favourite passage of the Bible is Galatians 1:10 which says: "If I were still trying to please man, I would not be a servant of Christ."
Nisam nesto odusevljen, ali dobro.

Marksizam u skole!
Sta si ocekivao, muslimana? 

Agnostik ?TariqAli je napisao/la:Ne, to bi bilo podjednako lose.

Dobar dobarTariqAli je napisao/la:Ne, to bi bilo podjednako lose.

Vrati nam se na naš forum.Barem trolaj

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma nafur'o se na ateizam i sad to konstantno provlaci po forumu. Supljak. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ma jok, ateizam je samo da malo izazovem paznju i razbijem monotoniju. U zadnje vrijeme se furam na zizekizam.
Trockog su roknili, ja sam jos uvijek u egzilu u Meksiku.
http://www.corazonblanco.com/media/gale ... 31401.jpeg" onclick="window.open(this.href);return false;
Najbolji golman svijeta. U narednoj sezoni primamo manje od 15 golova.

Reko sam, kupite (poklonite) mi Bibliju i Kuran i ja se vracam na forun.Kawhi je napisao/la:Vrati nam se na naš forum.Barem trolaj

Trockog su roknili, ja sam jos uvijek u egzilu u Meksiku.
Dekonstrukcionist.Rajaz je napisao/la:Agnostik ?

http://www.corazonblanco.com/media/gale ... 31401.jpeg" onclick="window.open(this.href);return false;
Najbolji golman svijeta. U narednoj sezoni primamo manje od 15 golova.

Marksizam u skole!
Daću ti ja.Mislim da imam u kući,a ne služi mi ni za šta
Golmanski dres i ove sezone najljepši

Golmanski dres i ove sezone najljepši

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Možeš li anketu promijeniti?Monolog je napisao/la:Ma nafur'o se na ateizam i sad to konstantno provlaci po forumu. Supljak.
Koju cemo anketu ? 
Ko koga vise hejta ovdje ?

Ko koga vise hejta ovdje ?

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Casillas je vec skinuo gace 

Koliko god bilo bolno, morate se riješiti Casillasa.
Btw. bit ćete prvaci. Slobodno stavite na kladari velike novce.
Btw. bit ćete prvaci. Slobodno stavite na kladari velike novce.
- tyler durden
- Kontakt:
The 'Rodriguez-mania' that is sweeping through Real Madrid has been flooding Colombia for years. Real Madrid's newest recruit is both an advertising and sporting icon in his South America homeland, and his commercial and footballing clout is growing everywhere at a rate of knots.
James is pure gold for some of the world's biggest brands. His advertising appearances and spots are big business. At the end of July, the Colombian star launched, with the help of family and friends, an energy drink called 'Gold 10'. This personal project shows the extent of the new Real Madrid number 10's commercial appeal. Four important brands - shampoo 'Clear', deodorant 'Rexona', soft drink 'Mata y Milo' and sliced bread 'Bimbo' - all benefit from the footballer's advertising pull and he is also one of the biggest stars at Adidas, the multinational that kits out both Real Madrid and the player.
The World Cup's top goalscorer's stock is on the up and that will give Real Madrid a good slice of the pie given that the club owns part of his image rights.
His sponsorship deals are managed by Fernán Martínez, a highly-influential man who has managed pop stars including Juanes and Julio Iglesias, and negotiated Colombian actress, Sofía Vergara's first contract in the USA.

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Gospodja Navas?
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
da damadridist je napisao/la:Gospodja Navas?

- tyler durden
- Kontakt:
Grande IkerDolaskom Navasa postao je jasno kako jedan od dvojice prošlosezonskih vratara, Iker Casillas ili Diego Lopez mora napustiti klub. Zbog velikog poštovanja prema Casillasu, klupskoj legendi i djetetu kluba, upravaKraljeva odlučila je prodati Lopeza kojem novonastala situacija nije dobro sjela.
Lopez je na predstavljanju Navasa, tvrdi Marca, doslovno poludio, te je u klupskim prostorijama protestirao i vikao:
"Ja sam najbolji vratar Reala, svi vi to dobro znate."
Realovci su uspjeli prvotno zataškati neugodnu situaciju koja se dogodila, ali je netko iz Reala, a sumnja se upravo na Casillasa, sve izlanuo novinarima Marce koji su već dan poslije otkrili, kako su to sami nazvali, nezapamćeni skandal na Bernabeu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.