FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

stadion
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la stadion » 22 jul 2013, 21:21

@bagrcavi...tako cemo mi sutra umirati od sege
hoces li barem go proslaviti...tesko

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 22 jul 2013, 21:23

Head je napisao/la:
E evo i njega,moj drug topnik al' veliki mrzitelj grada Sarajeva."Ljubav" je obostrana samo da znas.
Inace,znam da boli sto nema evrope u najmanju ruku. :D

Prvo kad neko psuje Sarajevo vi pisete mrzi BiH, iako nije istina. Sad kad neko napise nesto protiv F.K. Sarajevo ispada da neko pise protiv cijelog Sarajeva. Fakat ste majstori u manipulisanju glupostima. Ja samo pisem kako je, a realno je da je Sarajevo u **** kao i Celik, a ne kako se ovdje pise. I da uopste ne mrzim Sarajevo, ali ne volim sosone koji su u vecini(nazalost).
Celik!3,2,2.

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 22 jul 2013, 21:27

AllGunsBlazing je napisao/la:
Head je napisao/la:
E evo i njega,moj drug topnik al' veliki mrzitelj grada Sarajeva."Ljubav" je obostrana samo da znas.
Inace,znam da boli sto nema evrope u najmanju ruku. :D

Prvo kad neko psuje Sarajevo vi pisete mrzi BiH, iako nije istina. Sad kad neko napise nesto protiv F.K. Sarajevo ispada da neko pise protiv cijelog Sarajeva. Fakat ste majstori u manipulisanju glupostima. Ja samo pisem kako je, a realno je da je Sarajevo u **** kao i Celik, a ne kako se ovdje pise. I da uopste ne mrzim Sarajevo, ali ne volim sosone koji su u vecini(nazalost).
A relano je da vi nemate licence i da ne igrate evropske utakmice, tako da nas malo prosvjetlis ako nije problem kako je sve to isto :roll:

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 22 jul 2013, 21:41

Giganti bez licence....bez tekmi u europi...igraci ko prostituke se razbjezali poslije zadnje tekme. Onaj vlado osijedio cekajuci ih , danas sutra...za 5 dana. I onda , neki dan jedan smogi prica gluposti kako su kod njih dobre i redovne plate , kako je sve med i mlijeko.....hebote za nevjerovati :lol: :lol: ;)
A tebi smogi nije nesto jasno za Sesara (ili onom drugom , nije ni vazno) Covjek je budala obicna. Ako mu se ne skine suspenzija Brazil moze gledati u Listici na tv-u....valjda toliko znate.

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 22 jul 2013, 21:44

stadion je napisao/la:Giganti bez licence....bez tekmi u europi...igraci ko prostituke se razbjezali poslije zadnje tekme. Onaj vlado osijedio cekajuci ih , danas sutra...za 5 dana. I onda , neki dan jedan smogi prica gluposti kako su kod njih dobre i redovne plate , kako je sve med i mlijeko.....hebote za nevjerovati :lol: :lol: ;)
A tebi smogi nije nesto jasno za Sesara (ili onom drugom , nije ni vazno) Covjek je budala obicna. Ako mu se ne skine suspenzija Brazil moze gledati u Listici na tv-u....valjda toliko znate.
evo usporedbe

sesar radi isto sto je radio i kajkut
S tim da se kajkut kod vas vratio kao pobjednik (a istina je da je prihvatiio nase uvjete ali nije htio na 2 godine sto j kod nas MINIMUM ) a sesar je zavrsio sa sarajevom za sva vremena bez obzira sto cemo i mi biti u gubitku :) para imamo :)
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 22 jul 2013, 21:45

stadion je napisao/la:Giganti bez licence....bez tekmi u europi...igraci ko prostituke se razbjezali poslije zadnje tekme. Onaj vlado osijedio cekajuci ih , danas sutra...za 5 dana. I onda , neki dan jedan smogi prica gluposti kako su kod njih dobre i redovne plate , kako je sve med i mlijeko.....hebote za nevjerovati :lol: :lol: ;)
puno ce falit reprezentaciji ako ne ode u brazil :lol: :lol:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 22 jul 2013, 21:48

Jel tacno da je stampano 18.000 karti.

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 22 jul 2013, 21:49

Nas gubitak je sto ga nismo prodali osim onih 50 000 eura sto smo dobili kad je otiso na posudbu. Drugi gubitak je ako mu ne skinemo suspenziju , ostade "doma" a onda necemo dobiti onu lovu od uefe sto daje klubovima koji imaju svoje igrace u repki (50 milja eura po jednom igrac)...ali , bilo kako Pape ga ionako nece povesti jer nema klub i ne igra..u tome je striktan.
Sesar..pusis ga maximalno :lol: :lol: :lol:

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 22 jul 2013, 21:50

samoposteno je napisao/la: puno ce falit reprezentaciji ako ne ode u brazil :lol: :lol:
Fali ce njemu repka, novac koji bi dobio od plasmana u Brazil, koliko bi digao sam sebi cijenu, ali jbg mi zbog njega necemo dobiti 75 000eura od FIFE, ali neka ga smece od covjeka, kad nije imao mjesta ni u lokomotivi mi smo mu ponudili ugovor i to dobar ugovor, ko ga ****....
Ove iz zenice sam i postovo jer nisu puno ulazili i srali po ovoj temi, uredu kad smo igrali jedni protiv drugih bilo je varnica i podjebavanja kao i obicno, ali i oni poceli ko maleni da seru......
Sreca pa je Ojler mlad umro...

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 22 jul 2013, 21:52

vidis @samo posteno kako si plitak...zajedljiv a ustvari samo si jadan
ne radi se ovdje o repki ili FCS-u
taj sesar je sebi najveci dusman
sam sebi hebe mater...glupan na 3-cu

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 22 jul 2013, 21:52

@stadion ti stvarno ne shvatas poentu.ja jesam pravio poredjenje,ali iz razloga sto sad pricate.kako.imate.strasnu ekipu.ja ti poredim proslogodisnju kojaje bila jaca I sa.kojom ste imali blijesak u europi protiv levskog I niste osvojili nista,medjutim ova sad je strasna.
Onda ti ja ponudim argument da si imao bolje igrace.
Ti ne znas sta bi rekao.prvo mi pricas kako je said tito I kako niko od 95 nije bolji fosao kako niko nece priamrdit dinamu.a sad pricas maletic.tito a.said bije ni za steku reprezentacije uhvatio.
Stani ba.jel me zajebavas ili fakat be znas sta pricas.toliko o rezonovanju,haj kad skontas koje ustvari bolji onda cemo mozda nadoci na pricu.
Znas da ja imam jednog tako realnog jarana koji je mebi mrtav ozbiljan govorio da je u tekmi sarajevo besiktas 0-5 ,sarajevo razbilo turke igrom.jesi I ti tako realan.
Ja ne znam koliki sam strucnjak ali cu ti reci da je said igrao bundes ligu ,a maletic najzapazeniji u partizanu bio ,I igrao jer smo trofac bili.igrao je maletic za rapid I zenit ali 5 tekmi sve ukupno I to kad je zenit bio taraba.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 22 jul 2013, 21:53

MrWhite je napisao/la:
samoposteno je napisao/la: puno ce falit reprezentaciji ako ne ode u brazil :lol: :lol:
Fali ce njemu repka, novac koji bi dobio od plasmana u Brazil, koliko bi digao sam sebi cijenu, ali jbg mi zbog njega necemo dobiti 75 000eura od FIFE, ali neka ga smece od covjeka, kad nije imao mjesta ni u lokomotivi mi smo mu ponudili ugovor i to dobar ugovor, ko ga ****....
Ove iz zenice sam i postovo jer nisu puno ulazili i srali po ovoj temi, uredu kad smo igrali jedni protiv drugih bilo je varnica i podjebavanja kao i obicno, ali i oni poceli ko maleni da seru......
svi koji dolaze na temu to mozete samo zahvaliti vasem cijenjenom forumasu stadion jer on proziva sve i mora mu neko uzvratit

male87
Kontakt:

Post Postao/la male87 » 22 jul 2013, 21:56

Pinturicio je napisao/la:FK Sarajevo - FK Famos 5-2

Plakalo : Branio cijelu utakmicu nije imao puno posla
Puzigaća :U prvom poluvremenu covjek nije dodao tacan pas,izgledao spor trom i totalno nespreman u najmanju ruku katastrofa.U drugom pol uhvatio se hladovine i uspio je dodati par tacnih pasova ..
Kovacevic :odigrao citavu utakmicu dosta dobro i sigurno .
Trivunovic :Pravi vodja na terenu stim sto je odigrao samo poluvrijeme zbog problema sa zuljevima.
Čulov :Momak me odusevio jednostavnoscu,prvo pol odigrao za deset u drugom je dobio udarac te odigrao laganije
Huseinbasic : Pokusavao probiti po desnoj strani medjutim previse kontakata sa loptom i nepotrebno zamahivanje bez adekvatnog centarsuta,,
Radovac :dosta dobar decko sa najvise tacnih dodavanja i uspio je upisati lijepu asistenciju
Osmanagic :trudio se trcao s tim sto je imao takav i zadatak da odigra samo poluvrijeme uz maksimalnu trku
Karic : Nista danas taj momak nije pokazao osim sto je imao jednu pogodjenu stativu s tim da se namjestao na sut nekih desetak sekundi sto je u ozbiljnijim utakmicama to izblokiran sut .
Komazec :Solidan vidi se ppo kretanju i dodavanju da je momak zaista dobar igrac (ne sekirajte se bolji je od Melunovica duplo ) al mu treba malo vremena za adaptaciju ,Pogodio i stativu iz penala
I neki DINO nez prez srednja zalost navodno iz Njemacke decko
Rezerve ;
Travancic :Odmah da vam kazem da smo dobili bar po meni odlicno pojacanje u njemu ;Momak odlicno spreman jak na lopti i ima odlicnu lljevicu
Muharemovic solidan
Hrelja ocajan sto prije uruciti ispisnicu
Plakalo solidan
Aganspahic dobar za juniora
Samo da ispravim, utakmica je zavrsila 6:2.
Jedan je cilj,
Jedan je put i
Samo je Jedan dom.

robinho
Kontakt:

Post Postao/la robinho » 22 jul 2013, 22:02

dobar je Travančić igrač samo nije dobar u glavi..ele nejse..uglavnom on je i dalje Čelikov igrač platite i vaš je...neka vam je sretno sa njim..
VOLIMO ČELIK OČI NAM SE CAKLE

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 22 jul 2013, 22:05

barbarez je napisao/la:@stadion ti stvarno ne shvatas poentu.ja jesam pravio poredjenje,ali iz razloga sto sad pricate.kako.imate.strasnu ekipu.ja ti poredim proslogodisnju kojaje bila jaca I sa.kojom ste imali blijesak u europi protiv levskog I niste osvojili nista,medjutim ova sad je strasna.
Onda ti ja ponudim argument da si imao bolje igrace.
Ti ne znas sta bi rekao.prvo mi pricas kako je said tito I kako niko od 95 nije bolji fosao kako niko nece priamrdit dinamu.a sad pricas maletic.tito a.said bije ni za steku reprezentacije uhvatio.
Stani ba.jel me zajebavas ili fakat be znas sta pricas.toliko o rezonovanju,haj kad skontas koje ustvari bolji onda cemo mozda nadoci na pricu.
Znas da ja imam jednog tako realnog jarana koji je mebi mrtav ozbiljan govorio da je u tekmi sarajevo besiktas 0-5 ,sarajevo razbilo turke igrom.jesi I ti tako realan.
Ja ne znam koliki sam strucnjak ali cu ti reci da je said igrao bundes ligu ,a maletic najzapazeniji u partizanu bio ,I igrao jer smo trofac bili.igrao je maletic za rapid I zenit ali 5 tekmi sve ukupno I to kad je zenit bio taraba.

Majstore lagano , ne pregoni...vec goris. Ti si reko da je Said mashina za Maletica a ne ja. A ja ti kazem da je taj isti Maletic bivsi igrac repke , sto bi bila kruna fudb karijere a Said se nije ni za steku repke uhvatio. Da, Said jeste igro bundes ligu ali koliko znam kruna karijere je repka. I sta sad...opet je said bolji (to od veceras) do juce je bio za vas ono sto sam ti napiso...guza , krme prosjek...otkud to da je odjednom bolji. Ja ti o tome pisem..i pitam KAKO TO...i popusti vise za Maletica...odgovori ovo ...to je pitanje. Btw taj Maletic nije jos ni potpiso i Boga pitaj hoce li i ne znam uopste sto si ga u prvom postu spominjao kad si poceo komparirati. Naletio si na minu djece na forumu koji pisu potpiso ovaj onaj

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 22 jul 2013, 22:07

Pinturicio je napisao/la:FK Sarajevo - FK Famos 5-2

Plakalo : Branio cijelu utakmicu nije imao puno posla
Puzigaća :U prvom poluvremenu covjek nije dodao tacan pas,izgledao spor trom i totalno nespreman u najmanju ruku katastrofa.U drugom pol uhvatio se hladovine i uspio je dodati par tacnih pasova ..
Kovacevic :odigrao citavu utakmicu dosta dobro i sigurno .
Trivunovic :Pravi vodja na terenu stim sto je odigrao samo poluvrijeme zbog problema sa zuljevima.
Čulov :Momak me odusevio jednostavnoscu,prvo pol odigrao za deset u drugom je dobio udarac te odigrao laganije
Huseinbasic : Pokusavao probiti po desnoj strani medjutim previse kontakata sa loptom i nepotrebno zamahivanje bez adekvatnog centarsuta,,
Radovac :dosta dobar decko sa najvise tacnih dodavanja i uspio je upisati lijepu asistenciju
Osmanagic :trudio se trcao s tim sto je imao takav i zadatak da odigra samo poluvrijeme uz maksimalnu trku
Karic : Nista danas taj momak nije pokazao osim sto je imao jednu pogodjenu stativu s tim da se namjestao na sut nekih desetak sekundi sto je u ozbiljnijim utakmicama to izblokiran sut .
Komazec :Solidan vidi se ppo kretanju i dodavanju da je momak zaista dobar igrac (ne sekirajte se bolji je od Melunovica duplo ) al mu treba malo vremena za adaptaciju ,Pogodio i stativu iz penala
I neki DINO nez prez srednja zalost navodno iz Njemacke decko
Rezerve ;
Travancic :Odmah da vam kazem da smo dobili bar po meni odlicno pojacanje u njemu ;Momak odlicno spreman jak na lopti i ima odlicnu lljevicu
Muharemovic solidan
Hrelja ocajan sto prije uruciti ispisnicu
Plakalo solidan
Aganspahic dobar za juniora
Ovako taj Dino ne zna mu niko prezime solidno baš dobro odigrao a Muharemović možda nekad, bježali mu ljudi kao da ga nema da ne bi golmana i Kovačeviča svega bi bilo i mali Aganspahić još treba raditi ali je dobar ostalo se slažem sa tobom
Sarajevo ljubavi moja!

PACO
Kontakt:

Post Postao/la PACO » 22 jul 2013, 22:52

1L8F9C2 je napisao/la:
htcxone je napisao/la:
BegAx je napisao/la:Hajd' nek neko napravi formaciju, da vidimo kako bi to moglo izgledati. Mrsko mi se peglati sad'.
slika

ovo je sa POTPISANIM igracima do sad
jos tu dodas travancica, (maletica), kovacevica i jos nekoliko igraca sa klupe..KARICA, strašno!
Jeli ti stvarno mislis da ce jedan od najbolji i sigurno najspreminiji igrac Tadejevic tako hladno na klupu?
Ovaj novi ljevi bek Mariu može samo kopačke čistit, dajte ljudi nemojmo biti smješni.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 22 jul 2013, 22:59

Tadejevic je bolji izbor na lijevom beku. Puzigaca je, za mene, neki igrac prosjek/ispod prosjeka. I nemojte stavljati na desnom beku jer je momak dosta korisniji kao stoper. Tu nam pravo skripi. Comor je Dani Alves za onog Radulovica
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 22 jul 2013, 23:11

@stadion pa vidi ja nisam ni na kakve mine naletio vec pitao nekog ko je pravio formacije I rekao ako vam maletic dodje.
Sad te price.krmak I guza su pricala djeca,ja sam tada kao I sada za komazeca govorio teren je mjerilo.said je pokazao da zna ,kraj price.ostalo mozes pitati tu djecu.
Medjutim ti meni 5 put ostajes duzan odgovor po cemu smaras iako ti nisi postavio formaciju ali komentarises,da stw strasni.
Ovaj dijalog nece ni dokle ako samo postavljamo protupitanja.
Tema nije said,vec da je ekipa strasna ,ja samo iznio poredjenje I stav da ste javi bili prosle godine.
Pitam te na temelju cega mislis da imate strasanu ekipu.
Ja samo mislim da treba biti ovjektivan,a za ove tvrdnje.teren je.mjerilo.
Ako je forum mjesto gdje se samo prica o strasti I pisu nebuloze I vodi seljacka politika,onda nemoramo diskutovati.zavrsicemo pricom tipa ti fol strcunjak,drzi ae zelje.imas temu zeljo,ili ovako kako si ti poceo.
Stvarno pokusavam ti reci da.nisam zlonamjeran bio.
Sto se tice repke I price o kruni karijere,kruna karijere.je.kad.nesto uradis sa repkom,a ne znaci da si kvalitet akonigras za repku,bar.ne.kod.nas I u vrijeme maletica.said je iato bio reprezentativac ali ga he ciro nogirao jer ljakse u glavi.
Onda po tebi svraka I sesar bolji od saida ili zebe ili nekog mnogo boljeg.nije to bas tako.
Vama sretno u cetvrtak,nisam ja ko ti da pricas kako ces se sutra smijat
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 22 jul 2013, 23:28

Cekaj, kakva ba licenca? Celik nije dobio licencu zbog proslih uprava, koje su igracima obecavali svasta, a to nisu ispunjavali pa sad dosao red da se isplati. Medjutim nije bilo moguce da se vrati nekoliko stotina hiljada maraka odjednom.

Drugo, plate jesu redovne, o tome se nema sta pricati, za Sarajevo niti znam niti me interesuje.
Trece, Sarajevo dovelo tri(brojem 3) Celikova otpadka. Karic(nije uspio u Celiku)Puzigaca(bio smijesan za onih 6 mjeseci) te Travancic(zar je potrebno o njemu pisati).

I po cemu je to Sarajevo bolje? Sto igra u Evropi? Da, i sta dalje? Samo to? Igracki nije puno jace(ako je uopste jace) od Celika, o stadionu necemo ni pricati glupo je, finansijski u malo boljoj situaciji. Zar to niej u istim **** kao i mi?

I da, na kraju niko i ne bi ulazio na ovu temu, da nije pojedinih debila u vasim redovima koji provociraju.
Celik!3,2,2.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.