Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- BeyKopites
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Ma Henderson i Allen su ista boranija. Samo su Hendersonu prije porasla mu.da, i on je bio katastrofa prošle sezone.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
+1BeyKopites je napisao/la:Ma Henderson i Allen su ista boranija. Samo su Hendersonu prije porasla mu.da, i on je bio katastrofa prošle sezone.
Sa mladim igračima treba imat strpljenja, sjetite se samo Lucasa.

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Još goreFrench newspaper Le Parisien claim that Liverpool, and Manchester City, enquired about PSG manager Carlo Ancelotti in November.

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Što se tiče Liverpoola konkretno, još jednu sezonu će ostati Rodgers. Minimalno.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Živi bili pa vidjeli. Bez obzira na okolnosti.
Kako to da Sturridge i Coutinho ne mogu igrati u EL, a Sahin može večeras biti u sastavu Dortmunda?
Zar je moguće da igrači koji su igrali EL za jednu ekipu mogu igrati za drugu u ligi prvaka, a da oni koji su igrali u ligi prvaka ne mogu u EL???
Zar je moguće da igrači koji su igrali EL za jednu ekipu mogu igrati za drugu u ligi prvaka, a da oni koji su igrali u ligi prvaka ne mogu u EL???
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Igrači koji su igrali EL mogu igrati u LP, obratno ne može.
To je toliko sranje da ja nisam siguran da li da ti vjerujemOTNYS_YNWA je napisao/la:Igrači koji su igrali EL mogu igrati u LP, obratno ne može.

Bilo bi mi logičnije da su na rezultati . com pogriješili

Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Samo da nam se vrati Xabi na ljeto..
kakva je to igracina...

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Svako dobro Samede.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- youngredcomps
- Kontakt:
liverpoolova 9-ka te ceka samede.Henderson je napisao/la:
Svako dobro Samede.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Brz oporavak Samede.
I, nikako mi nije jasno ovo vezano za igranje CL/EL. Dafuq? Zaista nelogično izgleda.

I, nikako mi nije jasno ovo vezano za igranje CL/EL. Dafuq? Zaista nelogično izgleda.
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.
Izgleda da nas @reds fakat napušta.Šteta stvarno, najbolji forumaš na temi, ako ne i na cijelom forumu.Dobro @Jimmy reče, mi svi nešto postepeno i u dijelovima pišemo, a on sve to sastavi u jednu cjelinu.Mnogo ljepše za čitati definitivno.Sad se mi ostali trebamo potruditi da održimo kvalitet teme, otiš'o nam najbolji forumaš.
Živio druže, i nemoj nas totalno napustit', već prozbori nekad koju pametnu, kad se situacija na temi previše zakuha.

Živio druže, i nemoj nas totalno napustit', već prozbori nekad koju pametnu, kad se situacija na temi previše zakuha.

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Evo malo klipova za ljubitelje Brendana:
" onclick="window.open(this.href);return false;
P.S. Ne znam postaviti klip da se vidi.
P.S. Ne znam postaviti klip da se vidi.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Na momente igra stvarno izgleda odlično i prave se lijepe akcije ali ponekad naprave početničke greške,najčešće zadnja linija i user.u motku.
Nadam se da će na ljeto doći Eriksen,takav tip igrača nam najviše fali,mada biće ga teško dovesti sigurno će se uključiti neki timovi koji igraju LP i to bi moglo prevladati,no to ostaje da vidimo.
Nadam se da će na ljeto doći Eriksen,takav tip igrača nam najviše fali,mada biće ga teško dovesti sigurno će se uključiti neki timovi koji igraju LP i to bi moglo prevladati,no to ostaje da vidimo.
jel to priželjkuješ kloppa?Zodiac je napisao/la:Na momente igra stvarno izgleda odlično i prave se lijepe akcije ali ponekad naprave početničke greške,najčešće zadnja linija i user.u motku.

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Yebeno jako odrađeno, Hendo.
Šteta zaista što se ne nalazimo na nekoj višoj poziciji od trenutne, al' šta je tu je. Ima tu par komičnih grešaka, al' najviše od zadnje linije. Tu izgleda koči najviše. Eriksen il' Cabaye bi' bili odlični za ovu momčad.

Šteta zaista što se ne nalazimo na nekoj višoj poziciji od trenutne, al' šta je tu je. Ima tu par komičnih grešaka, al' najviše od zadnje linije. Tu izgleda koči najviše. Eriksen il' Cabaye bi' bili odlični za ovu momčad.
Remember friend, as you pass by.
+100Zodiac je napisao/la:Na momente igra stvarno izgleda odlično i prave se lijepe akcije ali ponekad naprave početničke greške,najčešće zadnja linija i user.u motku.

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.