FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

htcxone
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la htcxone » 22 jul 2013, 19:55

BegAx je napisao/la:Hajd' nek neko napravi formaciju, da vidimo kako bi to moglo izgledati. Mrsko mi se peglati sad'.
slika

ovo je sa POTPISANIM igracima do sad
jos tu dodas travancica, (maletica), kovacevica i jos nekoliko igraca sa klupe..KARICA, strašno!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 22 jul 2013, 19:56

Ako se Haurdic dvoumi sekunde da ode onda ga na klupu staviti,nek se hladi do januara.Mislim da ga Travancic moze odlicno zamijeniti,ako ne i bolje u sredini.
1946

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 22 jul 2013, 19:59

aS_Roma je napisao/la:Da zanju ovi navijaci Celika sa ovog foruma, da je Kajkut bio dogovorio sve sa nama i da bi im ga zabio samo da je nasa uprava htjela prihvatiti njegov zahtjev da bude samo ugovorr na 1 god, sad bi on bio kod nas.

A oni misle da je on odbio sve radi Čelika varaju se , odigrat ce on dobru sezonu jos jednu kod njih i npr ako se plasiraju u europu , on ce se normalno ispaliti dzabaluka pa ce mu **** sve ...

ma nek se hebu sa svojim teorijama zavjere
eto voli ih kajkut ko i nas komazec :lol: :lol: :lol:
oni jos zive u Midle earth a pricaju ko Hobiti

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 22 jul 2013, 20:06

Zabio Hadzija, zato ste u 2 utakmice jedan bod osvojili. Kad se sjetim plakanja onog kaze lik protiv Zelje spustite gace a protiv nas zapinjete :lol: :lol: :lol: . Vi ste prvaci prva 3-4 kola, bez brige, zabijati ce Trava.
Celik!3,2,2.

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 22 jul 2013, 20:07

AllGunsBlazing je napisao/la:Zabio Hadzija, zato ste u 2 utakmice jedan bod osvojili. Kad se sjetim plakanja onog kaze lik protiv Zelje spustite gace a protiv nas zapinjete :lol: :lol: :lol: . Vi ste prvaci prva 3-4 kola, bez brige, zabijati ce Trava.
ja i ? imal licence?
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 22 jul 2013, 20:08

AllGunsBlazing je napisao/la:Zabio Hadzija, zato ste u 2 utakmice jedan bod osvojili. Kad se sjetim plakanja onog kaze lik protiv Zelje spustite gace a protiv nas zapinjete :lol: :lol: :lol: . Vi ste prvaci prva 3-4 kola, bez brige, zabijati ce Trava.
E evo i njega,moj drug topnik al' veliki mrzitelj grada Sarajeva."Ljubav" je obostrana samo da znas.
Inace,znam da boli sto nema evrope u najmanju ruku. :D
1946

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 22 jul 2013, 20:09

stadion je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:Da zanju ovi navijaci Celika sa ovog foruma, da je Kajkut bio dogovorio sve sa nama i da bi im ga zabio samo da je nasa uprava htjela prihvatiti njegov zahtjev da bude samo ugovorr na 1 god, sad bi on bio kod nas.

A oni misle da je on odbio sve radi Čelika varaju se , odigrat ce on dobru sezonu jos jednu kod njih i npr ako se plasiraju u europu , on ce se normalno ispaliti dzabaluka pa ce mu **** sve ...

ma nek se hebu sa svojim teorijama zavjere
eto voli ih kajkut ko i nas komazec :lol: :lol: :lol:
oni jos zive u Midle earth a pricaju ko Hobiti
ma glupost , taman ce covjek za pola godine odbijati sve moguce radi Čelika haj da igraju europu pa bi covjek reko, al ovako zna da ce samo on zabijati golove i da ce se lahko prodati cak i na polusezoni

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 22 jul 2013, 20:18

Kako zavrsimo sad koji je rezultat bio? :D
04.10.2009 !!

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 22 jul 2013, 20:20

Garantujem da iako je potpisao(Kajkut) ..to je recimo ne duze od godinu a onda pa-pa nicaze. Al ispo je glup , kod nas je mogo biti u izlogu. Jbg , tekma protiv ukrainaca mu je mogla otvoriti vrata nekog kluba u njihovom ligi.A mogo se deal napraviti pa nesto i celiku kanuti od tog eventualnog transfera...al et , zavrsena prica...ipak vidjecete ode on vrlo brzzo , mozda vec na zimu..i mozda bas KOD NAS

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 22 jul 2013, 20:20

@htcxone hajd mi reci sta ti podrazumjevas podovim strasno.mislim na ovu formaciju sto stavljas.
Haj zanemari sto sam zeljovac,pitam te ljudsku I ljudski mi odgovori.nemoj samo one suplje idi na svoju temu,strahte I slicno.
Haj realno po cemu je ovaj sastav strasan.ja cu ti nspravit komparaciju sa timom od prosle godine .jaci ste bili.eto da dodju svi ti sto nabrajas opet ti tvrdim da ste jaci bili.
Nema vam torlaka ,dosao vule.nek su bara bara a nisu.nema belog dosao puzigaca.bara bara.
Otiso hadzic dosao neki lik neprovjeren veze nema te ni ko je ni sta je.strasan je na klipovima jel.daj ba.
Cimirot umjesto sesara.tu su negdije.
Maletic umjesto husejinovica vala said je majstor za ovog.travancic je fin igrac,ovog kovacevica ne znam.ali ako njih dvojica predstavljaju to strasno onda haj nek ti bude.ja mislim da ste kvslitetom tu negdije .mozda samo siri roster,ali ne znam na cemu temeljit pojam strasno.3 veterana dosla ili ce doci,a otisla ti 3 zrela igraca u najboljim godinama I kvalitetniji od pomenutih.
Nije provokacija majkemi nego nekako se pretjeruje bas .dok rezultati ne pokazu suprotno daleko je kod.nas ista od strasnog
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 22 jul 2013, 20:22

Fudbaleri Kukesija jučer su trenirali duže od dva sata u pripremi meča protiv Sarajeva.
"Znamo koliko nas teška utakmica čeka u Sarajevu i zbog toga smo dužni da damo sve od sebe. Idemo da se borimo za prolaz, obzirom da je sve otvoreno", rekao je trener Armando Cungu, dodavši:

"Ekipa ima sve mogućnosti da izbori povoljan rezultat i nema potrebe da se plašimo nečega. Igra i rezultat iz Tirane daje nam nadu", izjavio je Cungu.

Inače, fudbaleri Kukesija će u Sarajevo stići čarter letom iz Tirane, a među igračima i stručnim štabom, mjesto u avionu će naći i 30-tak navijača koji još do sutra mogu rezervisai svoja mjesta. :mrgreen:
04.10.2009 !!

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 22 jul 2013, 20:24

hajde bogati tjesite se a u istoj ste situacijiji ko i celik,a to je da ne mozete i ole boljeg igraca zadrzat ili dovest jer nemate love,niti mozete osigurat uslove za duzi ugovor.Kajkut je irgac koji nije mogao nac inostrani angazman pa se vratio u provejreno.Uprava vam se bavi nekim stvarima od cega realno namjanje imate koristi i spinuju vas ko i sa Saidom.Kupuju vrijeme a problemi ostaju.Ocito je vaznije naglasit sto ste u dobrom hotelu u Tiranu smjestni od ekipe koja igra protiv raje iz albanske mahale.Puno vam je Dino obecao malo ispunio ;ali ima dobru mahalsku pricu,koju raja pusi.To se isto kod nas desavalo godinama.Nek vam je sretno i da vs kupi taj malezijac

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 22 jul 2013, 20:25

sarajlija je napisao/la:Kako zavrsimo sad koji je rezultat bio? :D
0-1: Osmanagic
1-1
1-2: Huseinbasic
1-3 Osmanagic (penal)
1-4 Aganspahic
1-5 Travancic
1-6 Puzigaca (penal)
2-6
Sreca pa je Ojler mlad umro...

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 22 jul 2013, 20:32

barbarez je napisao/la:@htcxone hajd mi reci sta ti podrazumjevas podovim strasno.mislim na ovu formaciju sto stavljas.
Haj zanemari sto sam zeljovac,pitam te ljudsku I ljudski mi odgovori.nemoj samo one suplje idi na svoju temu,strahte I slicno.
Haj realno po cemu je ovaj sastav strasan.ja cu ti nspravit komparaciju sa timom od prosle godine .jaci ste bili.eto da dodju svi ti sto nabrajas opet ti tvrdim da ste jaci bili.
Nema vam torlaka ,dosao vule.nek su bara bara a nisu.nema belog dosao puzigaca.bara bara.
Otiso hadzic dosao neki lik neprovjeren veze nema te ni ko je ni sta je.strasan je na klipovima jel.daj ba.
Cimirot umjesto sesara.tu su negdije.
Maletic umjesto husejinovica vala said je majstor za ovog.travancic je fin igrac,ovog kovacevica ne znam.ali ako njih dvojica predstavljaju to strasno onda haj nek ti bude.ja mislim da ste kvslitetom tu negdije .mozda samo siri roster,ali ne znam na cemu temeljit pojam strasno.3 veterana dosla ili ce doci,a otisla ti 3 zrela igraca u najboljim godinama I kvalitetniji od pomenutih.
Nije provokacija majkemi nego nekako se pretjeruje bas .dok rezultati ne pokazu suprotno daleko je kod.nas ista od strasnog
Haj ti nama reci , po cemu si ti mjerodavan da sudis KOJA JE NASA EKIPA JACA Sta si ...trener , pom trener...fizio terapeut...daj ba...jel vidis da neko od nas pravi neko poredjenje vasih ekipa protiv Hapoela i ove danas....strasan si. Said igra za 25 000 eura mjesecno i sigurno je najbolji igrac sto se pojavio u ovom gradu od 95 do danas. Niko ni kod vas a ni kod nas ne moze doci do kapije Dinama a kamoli potpisati. Kazu bio Pelak u Dinamu , kazu potpiso onaj nas Pandza...sve je to smijesno haveru
...aaaaa , pljuvali ste Saida koji vas je urniso kad je htio a usput mrzio malo je reci (nazalost malo je odigro derbija ipak kad je vasu 3-cu budalom napravio , ne zaboravlja se) a sad je majstor , kako kazes za Maletica. I ne zaboravi u proslom prevenstvu ako gledamo samo defbije imate negativan skor od poraza i X-a

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 22 jul 2013, 20:35

stadion je napisao/la:Garantujem da iako je potpisao(Kajkut) ..to je recimo ne duze od godinu a onda pa-pa nicaze. Al ispo je glup , kod nas je mogo biti u izlogu. Jbg , tekma protiv ukrainaca mu je mogla otvoriti vrata nekog kluba u njihovom ligi.A mogo se deal napraviti pa nesto i celiku kanuti od tog eventualnog transfera...al et , zavrsena prica...ipak vidjecete ode on vrlo brzzo , mozda vec na zimu..i mozda bas KOD NAS
vidim vi ste saida zadrzali 5 god :lol: smijesan si lik brines se za celik a sesar vam pod ugovorom nece da igra za sarajevo

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 22 jul 2013, 20:40

ciza je napisao/la:hajde bogati tjesite se a u istoj ste situacijiji ko i celik,a to je da ne mozete i ole boljeg igraca zadrzat ili dovest jer nemate love,niti mozete osigurat uslove za duzi ugovor.Kajkut je irgac koji nije mogao nac inostrani angazman pa se vratio u provejreno.Uprava vam se bavi nekim stvarima od cega realno namjanje imate koristi i spinuju vas ko i sa Saidom.Kupuju vrijeme a problemi ostaju.Ocito je vaznije naglasit sto ste u dobrom hotelu u Tiranu smjestni od ekipe koja igra protiv raje iz albanske mahale.Puno vam je Dino obecao malo ispunio ;ali ima dobru mahalsku pricu,koju raja pusi.To se isto kod nas desavalo godinama.Nek vam je sretno i da vs kupi taj malezijac

Stadion ...lova od Kloca...Koldzo...Zujo...slovenci...investment 44 mil eura ....izbori za Koldzu ...nijedan igrac nije prodan , svi dzaba otisli...covjek koji je realno vrijedio MILION u taj vakat (Hasagic) otiso DZABA...ovo nije tema o vi bolji i nas uprava folira. Imas , koliko vidim postavljenih 10 tema o aferimima svog Amawa i raznih uprava , a i politika vam se opasno pocela petljati u klub (koldzo)..pa skontaj nesto da vas vise ne zovu KUPCIMA citaj OVCE.
ps juce je admin ovdje opomenuo lika...ne znam sto provociras i nipodastavas kad iste probleme imas ako ne i gore kad moras slaviti golove...jbg nemas nista drugo u evropi , moras to

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 22 jul 2013, 20:42

:geek: :geek: :geek: svasta ,to sve ima veze sa drugim sarajevskim premierligasem.Pa ne kontam kakve veze imas tekstom koji citiras.Ja sam ti napisao odprilike situaciju kakva jest.Jer sam sam gledao godinama to stanje u svom klubu
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 22 jul 2013, 20:47, ukupno mijenjano 2 puta.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 22 jul 2013, 20:43

@stadion pa sad si tvarno smijesan lik covjek nema nikakve veze sa zeljom navija za celik :lol: :lol:

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 22 jul 2013, 20:46

Saida koji vas je urniso kad je htio a usput mrzio malo je reci
Kad je Said Čelika ?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 jul 2013, 20:49

Stadion ko onaj lik iz vica što mu je treba namignula dok su klanjali teraviju pa se on zbunio i počeo ikindiju klanjat.Tako i ovaj isto.
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Chony533, Pena i 44 gosta.