@htcxone hajd mi reci sta ti podrazumjevas podovim strasno.mislim na ovu formaciju sto stavljas.
Haj zanemari sto sam zeljovac,pitam te ljudsku I ljudski mi odgovori.nemoj samo one suplje idi na svoju temu,strahte I slicno.
Haj realno po cemu je ovaj sastav strasan.ja cu ti nspravit komparaciju sa timom od prosle godine .jaci ste bili.eto da dodju svi ti sto nabrajas opet ti tvrdim da ste jaci bili.
Nema vam torlaka ,dosao vule.nek su bara bara a nisu.nema belog dosao puzigaca.bara bara.
Otiso hadzic dosao neki lik neprovjeren veze nema te ni ko je ni sta je.strasan je na klipovima jel.daj ba.
Cimirot umjesto sesara.tu su negdije.
Maletic umjesto husejinovica vala said je majstor za ovog.travancic je fin igrac,ovog kovacevica ne znam.ali ako njih dvojica predstavljaju to strasno onda haj nek ti bude.ja mislim da ste kvslitetom tu negdije .mozda samo siri roster,ali ne znam na cemu temeljit pojam strasno.3 veterana dosla ili ce doci,a otisla ti 3 zrela igraca u najboljim godinama I kvalitetniji od pomenutih.
Nije provokacija majkemi nego nekako se pretjeruje bas .dok rezultati ne pokazu suprotno daleko je kod.nas ista od strasnog
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE