FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mislim da nam taj "istok" nikako ne leži.Moraćemo dati 120%da prodjemo dalje a to dalje nam treba da sljedećeg ljeta budemo nosioci.Još kad pomislim da moramo igrati na onom stadionu,teško će biti gore napraviti pravi pritisak,Nadao sam se skandinavcima,imali bi i gore podršku zbog naše dijaspore.Valjda ćemo malo i sreće imati i naravno biti hrabriji nego prošli put.
ja sam zadovoljan mogli smo puno gore proci cak su pitari gore prosli a bili su nosioci
Haha..Oni isto komentarisu nas, kao mi njih. Ko imalo poznaje ruski, sve ce razumjeti..a iako ne poznaje..jako se dobro razumije. Cak jedan govori kako mu nas jezik dosta lici na ruski, i da razumije sta mi pisemo.
Drugi navodi, kako je karijeru u Željezničaru započeo Džeko..kad ovi ostali izvalili oči, ono..''Džekoooo..???'' Haha.. 

-
- Kontakt:
sreca je napisao/la:ja sam zadovoljan mogli smo puno gore proci cak su pitari gore prosli a bili su nosioci
daj linkvoltron30 je napisao/la:Haha..Oni isto komentarisu nas, kao mi njih. Ko imalo poznaje ruski, sve ce razumjeti..a iako ne poznaje..jako se dobro razumije. Cak jedan govori kako mu nas jezik dosta lici na ruski, i da razumije sta mi pisemo.Drugi navodi, kako je karijeru u Željezničaru započeo Džeko..kad ovi ostali izvalili oči, ono..''Džekoooo..???'' Haha..

FKŽ !
Previse optimizma,protivnik je puno kvalitetnija ekipa a nas fudbal je generalno smijesan i prolaz Zeljeznicara granici sa naucnom fantastikom.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Vidim da ovdje neki kukaju. Ja se mogu okladiti sa bilo kime da cete proci. Nije da sam sto posto siguran, al jedno 90%.
To sto su oni prosle godine tukli dinama nema nikakve veze, em ih je Dinamo podcijenio, em igraju jako defenzivno i samo na kontre, em su imali srece vise nego pameti...Osim toga, mozda oni podcijene Želju
Samo ozbiljno pristupiti i Željo ide dalje, a ne sumnjam da će ih Osim dobro pripremiti, i fizički i psihički
Glavu gore Manijaci, moglo je i daleko gore
Osvetite Dinamo
To sto su oni prosle godine tukli dinama nema nikakve veze, em ih je Dinamo podcijenio, em igraju jako defenzivno i samo na kontre, em su imali srece vise nego pameti...Osim toga, mozda oni podcijene Želju

Samo ozbiljno pristupiti i Željo ide dalje, a ne sumnjam da će ih Osim dobro pripremiti, i fizički i psihički

Glavu gore Manijaci, moglo je i daleko gore

Osvetite Dinamo

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Ne treba podcijeniti, ali iskreno, nisu ni S od prošlogodišnje ekipe. Čujem da im je 50% ekipe otišlo. Uz par pojačanja je sve moguće, e sada da li će biti pojačanja, to je već nešto drugoDylan Dog je napisao/la:Previse optimizma,protivnik je puno kvalitetnija ekipa a nas fudbal je generalno smijesan i prolaz Zeljeznicara granici sa naucnom fantastikom.
TeaM87 je napisao/la:daj linkvoltron30 je napisao/la:Haha..Oni isto komentarisu nas, kao mi njih. Ko imalo poznaje ruski, sve ce razumjeti..a iako ne poznaje..jako se dobro razumije. Cak jedan govori kako mu nas jezik dosta lici na ruski, i da razumije sta mi pisemo.Drugi navodi, kako je karijeru u Željezničaru započeo Džeko..kad ovi ostali izvalili oči, ono..''Džekoooo..???'' Haha..
http://www.fc-sheriff.com/eng/forum/
nisu ni ŠOmar500 je napisao/la:Ne treba podcijeniti, ali iskreno, nisu ni S od prošlogodišnje ekipe. Čujem da im je 50% ekipe otišlo. Uz par pojačanja je sve moguće, e sada da li će biti pojačanja, to je već nešto drugoDylan Dog je napisao/la:Previse optimizma,protivnik je puno kvalitetnija ekipa a nas fudbal je generalno smijesan i prolaz Zeljeznicara granici sa naucnom fantastikom.

FKŽ !
Da, Š, zavisi kako gledašTeaM87 je napisao/la:nisu ni ŠOmar500 je napisao/la:Ne treba podcijeniti, ali iskreno, nisu ni S od prošlogodišnje ekipe. Čujem da im je 50% ekipe otišlo. Uz par pojačanja je sve moguće, e sada da li će biti pojačanja, to je već nešto drugoDylan Dog je napisao/la:Previse optimizma,protivnik je puno kvalitetnija ekipa a nas fudbal je generalno smijesan i prolaz Zeljeznicara granici sa naucnom fantastikom.

-
- Kontakt:
O TM-u se govori u superlativima, koliko sam shvatio ovaj ruski neki. (njihov forum)
U mom svijetu važe moja pravila
Gledaj sto slike stavljajuvoltron30 je napisao/la:TeaM87 je napisao/la:daj linkvoltron30 je napisao/la:Haha..Oni isto komentarisu nas, kao mi njih. Ko imalo poznaje ruski, sve ce razumjeti..a iako ne poznaje..jako se dobro razumije. Cak jedan govori kako mu nas jezik dosta lici na ruski, i da razumije sta mi pisemo.Drugi navodi, kako je karijeru u Željezničaru započeo Džeko..kad ovi ostali izvalili oči, ono..''Džekoooo..???'' Haha..
http://www.fc-sheriff.com/eng/forum/

a ovaj neki levat stavio Lesinare

Zadnja izmjena: TeaM87, dana/u 20 jun 2011, 15:25, ukupno mijenjano 1 put.
FKŽ !
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Prosla sezona:
1 Sheriff Tiraspol (C) 33 27 3 3 75 8 +67 84 2010–11 UEFA Champions League Second qualifying round
2 Iskra-Stal Rîbniţa 33 19 8 6 50 25 +25 65 2010–11 UEFA Europa League Second qualifying round 1
Ova sezona:
1 Dacia Chişinău (C) 39 27 11 1 66 16 +50 92 2011–12 UEFA Champions League Second qualifying round
2 Sheriff Tiraspol 39 24 11 4 81 16 +65 83 2011–12 UEFA Europa League Second qualifying round
3 Milsami Orhei 39 23 9 7 71 23 +48 78 2011–12 UEFA Europa League First qualifying round
Slabiji su, mozda ima nade!
1 Sheriff Tiraspol (C) 33 27 3 3 75 8 +67 84 2010–11 UEFA Champions League Second qualifying round
2 Iskra-Stal Rîbniţa 33 19 8 6 50 25 +25 65 2010–11 UEFA Europa League Second qualifying round 1
Ova sezona:
1 Dacia Chişinău (C) 39 27 11 1 66 16 +50 92 2011–12 UEFA Champions League Second qualifying round
2 Sheriff Tiraspol 39 24 11 4 81 16 +65 83 2011–12 UEFA Europa League Second qualifying round
3 Milsami Orhei 39 23 9 7 71 23 +48 78 2011–12 UEFA Europa League First qualifying round
Slabiji su, mozda ima nade!
Zadnja izmjena: zlaya_tm87, dana/u 20 jun 2011, 15:25, ukupno mijenjano 1 put.
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
de mi reci jednu ekipu koju smo mogli izvuci i da mozemo reci ove ce mo oderatiDylan Dog je napisao/la:Previse optimizma,protivnik je puno kvalitetnija ekipa a nas fudbal je generalno smijesan i prolaz Zeljeznicara granici sa naucnom fantastikom.
Nemoj vrijedjati ljudeBuu je napisao/la:Žao mi ovih moldavaca

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Vec su se loma ukenjali,spominju kako Bosanci znaju igrati fudbal i kako su svoju igracku karijeru u Zelji poceli Dzeko i Stanic,te postavljaju slike nase navijacke grupe...
Sve u svemu oprezni su pa bi i mi takodjer trebali biti.
Sve u svemu oprezni su pa bi i mi takodjer trebali biti.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
A u pm,pa zasto Zeljo nema srece nikada.
Nista ostaje samo da se pocne spremati za PL BIH a u evropi pokusati dostojno predstaviti svoje ime i BIH,nazalost ne vidim nacin kako moze proci dalje.

Nista ostaje samo da se pocne spremati za PL BIH a u evropi pokusati dostojno predstaviti svoje ime i BIH,nazalost ne vidim nacin kako moze proci dalje.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.