FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma nije lose sekunde kako je moglo biti.Favoriti jesu,ali nisu puno bolji jos prvu tekmu igramo kuci.Na onom qrcu transfermarktu vise mi vrijedimo.Nedavno im je cini mi se najbolji igrac potpisao za Partizan i fkt nisu bauk.Sad je uprava i Amar na redu da dovedemo barem dva ili tri igraca uz Smajica i da se sudarimo.
Naprijed Plavi!
Naprijed Plavi!
AMAR OSIM!
- zeljovac87
- Kontakt:
lopta je napisao/la: ZNAČI GOVORI UZ VELIKU PODRSKU, IMA DA NAS NA HADISONU BUDE MINIMALNO 25000 !!!! ZNACI LUDILO !!!

Ovo je najbolji post ikad igdje

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pa jedva su i ove Albance prošli, a i Dinama su prošli zahvaljujući bravurama njihovog golmana...Nadam se da još uvijek ne brani za njih
Sjećam se sa pregleda, on im je najbolji, brani nemoguće
Za nijansu lošiji od Šehića

Sjećam se sa pregleda, on im je najbolji, brani nemoguće

Za nijansu lošiji od Šehića

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
- L' Imperator
- Kontakt:
- fanatic1991
- Kontakt:
as well without any problems, word by word, but I can guess that should be ...I read their history, they once played with Arsenal 1.1, at 2-0 Volsburga won and the year before last were champions of their country ...
hahahahah polako zabrinuti

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Od Hapoela jaci nisu, moze ovo biti dobro !
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Zeljeznicar za zivot cijeli !
- sarajlija89
- Kontakt:
Nije to tako lose, sta ste se prepali
Sigurno da cete bolje proci nego ptotiv Hapoela, a ja sam cak i optimista za vas..mozda bi nesto moglo biti, pa bar da se u prvoj tekmi ravnopravno nosite.
Sve u svemu, niste bili nosioci i svaki protivnik je tezak...a vasa sansa je jer bi vas mogli podcijeniti. Kakva Moldavija i fudbal...njih su prosle godine podcijenili i zato su imali onakve razultate...jbo Sherif..

Sigurno da cete bolje proci nego ptotiv Hapoela, a ja sam cak i optimista za vas..mozda bi nesto moglo biti, pa bar da se u prvoj tekmi ravnopravno nosite.
Sve u svemu, niste bili nosioci i svaki protivnik je tezak...a vasa sansa je jer bi vas mogli podcijeniti. Kakva Moldavija i fudbal...njih su prosle godine podcijenili i zato su imali onakve razultate...jbo Sherif..
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
-
- Kontakt:
1: lose je i dobro je jel sto rece amar moglo je i puno gore
2: a nisu neka ekipa po imenima u tom i jes fazon,haj realno et hapoel ima neke igrace
3: proci mozemo ako nas podcijene,jer nisu neka ekipa ali sumnjam da ih mozemo dobiti
4: ako su tacne te price za prodaju igraca dobro je
5: pa ocemol mi ikad doboti nekoga normalnog :S
2: a nisu neka ekipa po imenima u tom i jes fazon,haj realno et hapoel ima neke igrace

3: proci mozemo ako nas podcijene,jer nisu neka ekipa ali sumnjam da ih mozemo dobiti
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
ko rano rani sam u nju pada.
Gdje to nađe ?fanatic1991 je napisao/la:as well without any problems, word by word, but I can guess that should be ...I read their history, they once played with Arsenal 1.1, at 2-0 Volsburga won and the year before last were champions of their country ...

http://www.fc-sheriff.com/eng/forum/vie ... &start=120Omar500 je napisao/la:Gdje to nađe ?fanatic1991 je napisao/la:as well without any problems, word by word, but I can guess that should be ...I read their history, they once played with Arsenal 1.1, at 2-0 Volsburga won and the year before last were champions of their country ...
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
irridu je napisao/la:1: lose je i dobro je jel sto rece amar moglo je i puno gore
2: a nisu neka ekipa po imenima u tom i jes fazon,haj realno et hapoel ima neke igrace![]()
Ne mozes dobiti nikog ravnopravnog kad nisi nosioc

AMAR OSIM!
-
- Kontakt:
FC Sheriff je politički klub osnovan 1997. godine od strane transinistrijske mafije u cilju promicanja Transinistrije kao nezavisne države, mada ironično predstavljaju Moldaviju koju ne priznaju. Nešto kao Borac u BiH, samo puno ekstremnije.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
ako njih prodjemo ,bit cemo nosioci u 3. pretkolu???
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Tacno takoipetm je napisao/la:ako njih prodjemo ,bit cemo nosioci u 3. pretkolu???

FKŽ !
Željo ponovo nije bio miljenik sreće u izvlačenju Evropske lige. Plavi će u drugom pretkolu snage odmjeriti sa Sheriffom iz Moladavije, što nije tako jednostavan protivnik, a najbolje su snagu moldavaca osjetili u Dinamu iz Zagreba koji su se prošle godine zaustavili upravo na Sheriffu. Za naš portal komentar o prvom protivniku u Evropa ligi dao je naš golman Ibrahim Šehić.
"Mišljenja sam da smo mogli mnogo bolje proći. Moldavci nisu nimalo lagan protivnik, a nisu ni nešto atraktivni. Ipak, borit ćemo se dokle god ima nade. Mislim da je prednost što pvu utakmmicu igramo u Sarajevu i kada bi ovdje izvukli neki dobar rezultat, recimo pobjeda od 1:0, da u Moldaviju možemo otići po prolaz dalje", kaže Ibrahim Šehić za fkzeljeznicar.com.
Za prolaz u treću rundu takmičenja Šehić smatra da je potrebno još dodatno pojačati igrački kadar.
"Ne smijemo dozvoliti da nam se ponovi prošla godina. Treba dobro posložiti ekipu i nadam se uz još par pojačanja da možemo biti dostojan protivnik. Ponavaljam, protivnik nije lagan ali se ne predajemo. Idemo se boriti pa šta bude", kazao je A reprezentativac naše zemlje.
"Mišljenja sam da smo mogli mnogo bolje proći. Moldavci nisu nimalo lagan protivnik, a nisu ni nešto atraktivni. Ipak, borit ćemo se dokle god ima nade. Mislim da je prednost što pvu utakmmicu igramo u Sarajevu i kada bi ovdje izvukli neki dobar rezultat, recimo pobjeda od 1:0, da u Moldaviju možemo otići po prolaz dalje", kaže Ibrahim Šehić za fkzeljeznicar.com.
Za prolaz u treću rundu takmičenja Šehić smatra da je potrebno još dodatno pojačati igrački kadar.
"Ne smijemo dozvoliti da nam se ponovi prošla godina. Treba dobro posložiti ekipu i nadam se uz još par pojačanja da možemo biti dostojan protivnik. Ponavaljam, protivnik nije lagan ali se ne predajemo. Idemo se boriti pa šta bude", kazao je A reprezentativac naše zemlje.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- fanatic1991
- Kontakt:
hmm.....pare ulazem na nase momke
osjecam PROLAZZZZZZ :ugeek: :ugeek:

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Od onih 5 ekipa ja bih najviše volio da smo dobili Elfsborg al šta ćeš..ne smijemo se predati.Sad očekujem kakvo pojačanje ali fakat pravo pojačanje.Po mom mišljenju putrban nam je lijevi bek,štoper i jedan napadač i pod uslovom da nam dođe Smajić.Jer za Europu ti moraš imati i na klupi dobre igrače.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- Faruk_Edin Džeko
- Kontakt:
hehe eo citajuci ovaj njihov forum primjetio sam da su i oni nas citaju fkzeljeznicar.ba...

Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, CentarsutNaClanak921, doncarlo, Pablo11, Rahatlokum, Ramirez i 108 gostiju.