FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kako ovo na bht...jel ovo dual prijenos
lištica u 20:20 a mi u 20:55
ovo je tačno za Osmanagića i sigurno će tako biti...oni bili kurave za Letića a sad imperija uzvrača udarac...iako mislim da ostaje u rosteru
a smogovci neka 2x razmisli kad pišu postove o Travi...sve se okrene u jednom satu
a smogovci neka 2x razmisli kad pišu postove o Travi...sve se okrene u jednom satu
kombinovan prijenos.stadion je napisao/la:Kako ovo na bht...jel ovo dual prijenos
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
eto prilike za one koji hoče da odgledaju čitavu tekmu a kontali su ostati kuči uz tv...dođite na Koševo
Evo prvijenac Travancica u nasem dresu. 4-1
.
Ma svi na Kosevo, kakav crni prenos. Nema se tu sta kontat'stadion je napisao/la:eto prilike za one koji hoče da odgledaju čitavu tekmu a kontali su ostati kuči uz tv...dođite na Koševo

Gle sastava jbt danas...a niko od ovih nije igrao u Albaniji
Plakalo,Culov,Vule,Kovacevic,Puzigaca,Radovac,Travancic,Osmanagic,Huseinbasic,Karic,Komazec
Bolje bi sa ovom ekipom prosli u Albaniji da smo igrali

Plakalo,Culov,Vule,Kovacevic,Puzigaca,Radovac,Travancic,Osmanagic,Huseinbasic,Karic,Komazec

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 22 jul 2013, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
nije civa vec culov, pa ova je bolja ekipa nema raduleta i meluna i odmah si boljimiky_hz je napisao/la:Gle sastava jbt danas...a niko od ovih nije igrao u Albaniji![]()
Plakalo,Civa,Vule,Kovacevic,Puzigaca,Radovac,Travancic,Osmanagic,Huseinbasic,Karic,Komazec
-
- Kontakt:
stadion je napisao/la:ovo je tačno za Osmanagića i sigurno će tako biti...oni bili kurave za Letića a sad imperija uzvrača udarac...iako mislim da ostaje u rosteru

¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Dobar sastav pravo, kakav je Komazec i u kakvom je stanju hehemiky_hz je napisao/la:Gle sastava jbt danas...a niko od ovih nije igrao u Albaniji![]()
Plakalo,Civa,Vule,Kovacevic,Puzigaca,Radovac,Travancic,Osmanagic,Huseinbasic,Karic,Komazec

A jesi smor sa slikom,normalno da nece reci da nemate pravo za obestecenje,logicno.Sta se kuha iza vrata to znaju celnici najbolje..Porca i Jagodic su pricali kako ce dobiti licencu pa su dobili golu qrinu.vivaILchelik je napisao/la:stadion je napisao/la:ovo je tačno za Osmanagića i sigurno će tako biti...oni bili kurave za Letića a sad imperija uzvrača udarac...iako mislim da ostaje u rosteru
1946
šteta za ovaj sastav što ne može igrati protiv buhtli
Ma dobit ce buhtlari po pičCi ionako.stadion je napisao/la:šteta za ovaj sastav što ne može igrati protiv buhtli

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
je l' neko vidio Komazeca, je l' spreman fizicki?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Dva podjednako ista sastava..(drugi mozda i jaci)..samo nam fali kvalitetan desni bek..tatko i radul pgt nmg kvalitetno pokrivati te pozicije..trebali smo mi ledeta vratiti desno i prst u uho.. 

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
dobro ba smogovci fino vam je čovjek reko...bacili su vam LAŽ za LICENCU..a sad vas foliraju za Travu...šta mislite što je još kod nas ako je sve tako ko što kažete...šta mislite da sa pravne strane samo vlado zna a u našem klubu niko ništa ne zna
nište ne brinite , bude li 5% da je situacija čista..Trava je naš igrač a vi plačite
nište ne brinite , bude li 5% da je situacija čista..Trava je naš igrač a vi plačite
6-1
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Da ne bude nama ko s Kajkutom..samo lagano..stadion je napisao/la:dobro ba smogovci fino vam je čovjek reko...bacili su vam LAŽ za LICENCU..a sad vas foliraju za Travu...šta mislite što je još kod nas ako je sve tako ko što kažete...šta mislite da sa pravne strane samo vlado zna a u našem klubu niko ništa ne zna

FK SARAJEVO.
Uz promasen penalTIK Komazeca.miky_hz je napisao/la:6-1

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.