Misle Wigan će sam sebi davat golove izgleda.
Volio bih da se nađe podatak koliko je sagna imao pasova unazad.
Koja sam ja budala, zbog ovih balvana se nerviram
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
bolji je od ovog sanoga da ga ****anell je napisao/la:Koji ce nam ku*acHattrick123 je napisao/la:Koliko puta su me oborili na kladionici i ja ih opet igram xD nadam se da ovaj put ipak nece zeznutiovo sto sam ja gledao je lose..gdje je Giroud?
krakate noge mu smetaju da zahvati loptu kako treba,gurne mu loptu u foru ovaj stane na njuHattrick123 je napisao/la:bolji je od ovog sanoga da ga ****anell je napisao/la:Koji ce nam ku*acHattrick123 je napisao/la:Koliko puta su me oborili na kladionici i ja ih opet igram xD nadam se da ovaj put ipak nece zeznutiovo sto sam ja gledao je lose..gdje je Giroud?
makar nekad potrefi gol ovaj nikako da okvir gola pogodi
Vjerovatno onda nisi gledao prvih 5 minuta. Sto se mene tice Giroud neka presjedi ovu utakmicu, a Sanogo je brzi od njega svakako.Hattrick123 je napisao/la:bolji je od ovog sanoga da ga ****anell je napisao/la:Koji ce nam ku*acHattrick123 je napisao/la:Koliko puta su me oborili na kladionici i ja ih opet igram xD nadam se da ovaj put ipak nece zeznutiovo sto sam ja gledao je lose..gdje je Giroud?
makar nekad potrefi gol ovaj nikako da okvir gola pogodi
Znamo, nisi otkrio toplu voduBABADZO je napisao/la:Jadno
prije će ovo završiti kao s Birmingham nego da će mo dobiti 2 razlike,igra totalno nepovezana,samo na invidualnu kvalitetu ako uspijemo datichily-rz je napisao/la:Daj Chubu Wengaš,ništa ni od ovog Ćamuge haman..
Kao ekipa smo u totalnom qrcu,nema tu sigurnosti u igri,plašimo se cak i eventualne Wiganove kontre,s razlogom rekao bi,.
Dobijamo ovo sa dva gola razlike,Wigan ce opast u nastavku..
Siguran sam da bi odigrao bolje od Sanogachily-rz je napisao/la:Daj Chubu Wengaš,ništa ni od ovog Ćamuge haman..
Kao ekipa smo u totalnom qrcu,nema tu sigurnosti u igri,plašimo se cak i eventualne Wiganove kontre,s razlogom rekao bi,.
Dobijamo ovo sa dva gola razlike,Wigan ce opast u nastavku..
meni govoriš ?Seaman je napisao/la:penalčisto ko suza,šta se buniš
+1Chapman je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bog mater svima.
ne,meterzakeru kad se pravi blesav,a lik prođe kao da ih nemanedim93 je napisao/la:meni govoriš ?Seaman je napisao/la:penalčisto ko suza,šta se buniš
kladioničari hajde ba sjašte sa teme
de brate reci da ne igraju ko zadnje picke, ovo je sramota danteyebo kuci pozurim ko nikad da bi ih gledao, da bi njihovo zalaganje i igra bila ko da igraju prijateljsku s goškom. sramota ba.nedim93 je napisao/la:meni govoriš ?Seaman je napisao/la:penalčisto ko suza,šta se buniš
kladioničari hajde ba sjašte sa teme
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.