FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 13 jun 2016, 11:47

Gotze je dobro usao u mec ali se kasnije izgubio totalno.

Boateng i Neuer su sjajni bili, besprijekorni. :salut:

Inace, za Hojbjerga od potencijalnih kupaca trazimo 12 miliona eura.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 13 jun 2016, 13:23

-2 :mrgreen: nema prodaje ni pod razno!!!

Je li moguće da se po njemu osipa drvlje i kamenje, a ništa nije bio lošiji od ostalih igrača? Možda jedino Kross da je pokazao više od njega.
Stanite ljudi prva je utakmica, karte će se izmiješati još nekoliko puta.
coelho41 je napisao/la:Oko srca mi se stegnu kad Švajni dade go, a Spaho govori nekada velika zvijezda Bayerna, sadašnji nogometaš Junajteda :shifty: ...ne znam koliko god on lošije igra i koliko god taj transfer bio opravdan, on je uvijek Bayernovo dijete bio i ostaće, ovo je prvo takmičenje da nije Bayernov igrač :|
Koji fantastičan osjećaj. Ne znam ga opisati, ali je fantastičan. Od trenutka izmjene, ulaska na teren do gola, nešto neopisivo i generalno neshvatljivo za sve ostale ljude na svijetu.
Stern des Südens

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 13 jun 2016, 13:33

Nemoj mi reci da je mozda jedino bio Kroos bolji od njega i da mu je partija bila ranga igara Neuera, Boatenga, Khedire, Mustafija... Kako ne mozes shvatiti da je frajer los, prelos. Onaj Gotze iz prve sezone u Bayernu, pa i nakon povrede je Messi u odnosu na ovoga. On vise nikoga ne moze ni predriblati niti pretrcati, pasa ne moze dodati a da to ne bude ziheraski pas, a vidio si mu sut, prejadno

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 13 jun 2016, 13:40

Neću sada ulaziti u raspravu sa tobom. Ti imaš svoje, ja svoje. De mi samo reci šta je Müller uradio jučer na utakmici?
Ja ne kažem da je Gotze dobro odigrao, ali nije toliko loše koliko vi ovdje predstavljate i TOČKA!

Khediru neću ni spominjati, on je u fazi napada ubjedljivo naš najslabiji igrač!!!
Stern des Südens

Klare

Post Postao/la Klare » 13 jun 2016, 15:28

muamerc je napisao/la:Nemoj mi reci da je mozda jedino bio Kroos bolji od njega i da mu je partija bila ranga igara Neuera, Boatenga, Khedire, Mustafija...
Dobro Mustafija ovdje ne možemo svrstati, jer je bio loš, iako je zabio, bio je u odbrani loš.
Još pro kaže da je Kedira slab u napadu, HA HA HA HA, čova igra šesticu, zadnjeg veznog i kao takav je u napadu više nego dobar, šta da kažem za svoju poziciju igra napadački iznad onoga što se očekuje. Kedira je u zadnjih desetak godina među najvažnijim igračima Elfa, ma kakav god bio u klubu, u repki nikad nije podbacio i uvijek je pružao odlične partije, kao i sinoć.

Gece je prop'o k'o žeton, on će iz Bayerna ići pa makar i bez odštete, jer Bayo 12 mil za ovakve nastupe sigurno više trpiti neće.

Miler sinoć ništa nije pokazao, ali zato jeste u prethodnih 50, dok Gece nije u prethodnih 100.
Bila je slamka spasa kako su neki govorili da je u repki drugi igrač, da je do Gvardiole, ali nije, Gece s loptom ne zna ništa.
Recimo da mu pozicija ne odgovara, ali kako opisati da on sa loptom više nije brz, i odavno s njom nije na TI.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 13 jun 2016, 15:45

Kroos je jedna od najvecih greski svercera.
To je jasno kao dan. :kafa:

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 13 jun 2016, 20:22

Kroos je odlican bio zaista, i zao mi je sto ne igra i dalje u nasem Bayernu, volio bi da se vrati u Minhen opet.. stvarno top klass
FC Bayern !!!!!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 14 jun 2016, 00:10

@Klare
Khedira je limitran u napadu i tu nema diskusije. Igrao je i Kross šesticu, pa si vidio... tog Gotzea da nije bilo ko zna da li bi elf sada bio svjetski prvak.
Stern des Südens

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 14 jun 2016, 02:03

proFCB je napisao/la:@Klare
Khedira je limitran u napadu i tu nema diskusije. Igrao je i Kross šesticu, pa si vidio... tog Gotzea da nije bilo ko zna da li bi elf sada bio svjetski prvak.
A jeste dosadni sa tom historijom,jest donio je Njemackoj titulu SP,ali sad trenutno je ***ac od igraca i ne zasluzuje platu koju dobija kod nas :hmmmmm:

Sto se Kroosa tice,nije moglo drugacije jer nas je Pep trenirao i odlazak je za njega bio najbolje rjesenje,a svi mi smo mu zeljeli ono najbolje...

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 14 jun 2016, 13:51

Kroos više ne treba da se spominje na ovoj temi. Neki su za to da se Gece otjera na najradikalniji mogući način,a neki da ga i dalje čekamo. Istina je negdje između, ako je takvo nešto moguće. On ako i ostane moraće da prepolovi svoju platu jer ovo što on trenutno pokazuje na terenu, za njega je puno i prosječna plata nekadašnjeg drvnoprerađivačkog giganta "Konjuh" iz Živinica.

Gostujući. Zanimljiv u svakom slučaju.

slika
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 14 jun 2016, 15:07

Bayern Munich boss Carlo Ancelotti has opened talks with Manchester United target Zlatan Ibrahimovic over a move to the Allianz, according to reports.

German newspaper Bild claims that Ancelotti has approached the Swedish international’s representatives about the likelihood of a move to Bayern.

The Italian, who recently replaced Pep Guardiola as manager, is thought to be concerned that Robert Lewandowski could leave the Bundesliga champions and sees Ibrahimovic as a potential option.

It has been widely reported that the former Barcelona striker will join Jose Mourinho at Old Trafford after Euro 2016, but these latest reports could mean the Red Devils face a fight for his signature.

Bild also claim that Ibrahimovic sees Bayern as a better option to achieve his final goal of winning the Champions League.

Last year, Ibrahimovic admitted he would consider a move to Bayern Munich.

“Sure, the Bundesliga would appeal to me. One day, it may happen. I still have a bit of time [in my career],” the Swede said.

“Clearly, if I go to Germany, then I’ll go to Bayern Munich. For me, they are one of the five best clubs in the world.”
:kafa:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 14 jun 2016, 15:48

Da bi dosao moras mu dati 18 mil eura platu, a toliku platu Bayern nece dati igracu u 35toj godini.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 14 jun 2016, 17:31

Daleko mu lijepa kuća...

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 14 jun 2016, 17:42

Treba ga dovesti samo da se poppišamo po konkurenciji!!!
Stern des Südens

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 14 jun 2016, 19:32

proFCB je napisao/la:Treba ga dovesti samo da se poppišamo po konkurenciji!!!
+1 :mrgreen:

Nesto kao Pep, s tim da s Ibrom nikako ne bi bili na gubitku :D
Mia San Mia

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 15 jun 2016, 00:00

rio_Ferdy88 je napisao/la:
proFCB je napisao/la:Treba ga dovesti samo da se poppišamo po konkurenciji!!!
Pa nije vam United konkurencija, mi u EL, vi u LP :mrgreen:
Ne shvatas, ili je sarkazam? Logično da United nije konkurencija Bayernu, ali na pogled dovodjenja Ibrahimovića... Kad smo im već uzeli Hummelsa, Sanchesa, daj i njega :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

BTW, Sanches me očarava, djeluje mi kao kombinacija Martineza, Vidala i Thiaga. Mozda sam malo pretjerao, ali stvarno dobro izgleda momak.
Stern des Südens

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 15 jun 2016, 00:15

Pošteno od tebe ;)
Stern des Südens

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 15 jun 2016, 14:02

http://www.fcbayern.de/en/news/news/201 ... 150616.php

Gotze sa ovakvom igrom treba biti čovjek i sam reći da mu smanje platu ako želi ostati u Bayernu, ali logično to neće uraditi, a ko bi.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 jun 2016, 18:33

Prema Bildu, obnovili smo interes za Napolijevog Koulibalija.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 15 jun 2016, 22:46

Jednom od najvećih svih vremena Oliver Kahnu sretan rođendan

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 8 gostiju.