AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Boateng_27
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Boateng_27 » 14 jul 2011, 15:04

baresi#6 je napisao/la:haman ko seedorf kad je imao 13 godina :lol:
Tu su negdje :mrgreen:
ACMTomo je napisao/la:ne bih volio da dovedemo Pastorea, pogotovo ne za cjenu od 40mil. eura ,previse precjenjen igrac :| Inter je doveo Ricarda Alvareza za 15 mil ,a ne vjerujem da je ista losiji od pastorea
1. Snizena mu je cijena na 27miliona 2. Nije precijenjen 3. Kažeš Alvarez i Pastore isti ?? E pa to ti je kao da kažeš da su Thiago Silva i Bonera isti ;)
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

ACMTomo
Kontakt:

Post Postao/la ACMTomo » 14 jul 2011, 15:18

ACMTomo je napisao/la:ne bih volio da dovedemo Pastorea, pogotovo ne za cjenu od 40mil. eura ,previse precjenjen igrac :| Inter je doveo Ricarda Alvareza za 15 mil ,a ne vjerujem da je ista losiji od pastorea
1. Snizena mu je cijena na 27miliona 2. Nije precijenjen 3. Kažeš Alvarez i Pastore isti ?? E pa to ti je kao da kažeš da su Thiago Silva i Bonera isti ;)[/quote]

a ti si gledao Alvareza na telki pa kao znas da je toliko losiji od pastorea?

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 14 jul 2011, 15:28

ACMTomo je napisao/la:a ti si gledao Alvareza na telki pa kao znas da je toliko losiji od pastorea?
Nisam ga gledao pogledao sam par klipova na Youtube ali da je dobar kao Pastore cijenili bi ga 25-30 miliona a ne 15 ... Pastore je dokazan igrač u Seriji A a Alvarez nije ... Eto nek si mi ti gledao Alvareza, vjerovatno ti neznaš kakav je Pastore jer ga nisi ni gledao ;)

Neke stvari stvaaarno nije teško Prokontat :roll:

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 14 jul 2011, 18:45

Boateng_27 je napisao/la:Ma bmk za Kaznu ...

Romi koji nose Interove dresove kazem da nose dres od Nazaria a ne Cristiana ;) odkud im Interov dres sa C.Ronaldom na leđima :lol: ovaj od Ronalda su našli negdje ili im je neko dao jer ne žele da nose stari dres ...

Nikog ja ovdje nisam uvrijedio ...

To što sam rekao da sam čuo da Cigani navijaju za Inter nisam rekao da si to ti ili neki drugi sa foruma ili nebitno ... vidiš da ima iznimki :mrgreen:

Nisam Licemjer ne prepisujem tebi nesto sto sam ja rekao, samo kazem AKO SAM JA RASISTA JER SAM REKAO DA SU INTEROVI NAVIJACI CIGANI ONDA SI I TI RASISTA JER SI TO ISTO REKAO NAMA ;)

btw: Znaš li Admira Herića iz Zavidovića ? :P
Ma naravno da si mislio na starog ROnalda ,a ne na ovog pecenog ,nego falsovi su dresovi pa cijena je ista 15 km :mrgreen: ,tako da je svejedno od kog je igraca ..,
Nije rasista onaj ko uzvrati rasisti 8-)
A taj heric ima ovdje neki Kid na fb s kapuljacom(duxericom) ,ako je taj znam ga ,zovu ga hera ,onako izvidena nista licno- neki kontakt .
PS :ja kad sam reko da su MIlanovi navijaci cigani misio sam na sve navijace pa i forumase :mrgreen:
Zadnja izmjena: warden, dana/u 14 jul 2011, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 14 jul 2011, 18:49

Boateng_27 je napisao/la:
ACMTomo je napisao/la:a ti si gledao Alvareza na telki pa kao znas da je toliko losiji od pastorea?
Nisam ga gledao pogledao sam par klipova na Youtube ali da je dobar kao Pastore cijenili bi ga 25-30 miliona a ne 15 ... Pastore je dokazan igrač u Seriji A a Alvarez nije ... Eto nek si mi ti gledao Alvareza, vjerovatno ti neznaš kakav je Pastore jer ga nisi ni gledao ;)

Neke stvari stvaaarno nije teško Prokontat :roll:
Ma PAsotre je bolji uasad ,jer se ovaj vec dokazo u Ligi ,dok ovaj ....vidjet cemo kako ce sve ispast ....ja bi prije PAstorea recimo ,naravno skuplji je i sve ,,,cijeni ga onaj glavonja 50 mil ..moze se max spustit na 35 mil ,,a 27 boga mi ved je premalo jos kad je vidio kako POzzo Sancheza ,,,misilm da ce i ovaj postupiti isto .
IO SONO INTERISTA

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 14 jul 2011, 19:16

warden je napisao/la:cijeni ga onaj glavonja 50 mil ..moze se max spustit na 35 mil ,,a 27 boga mi ved je premalo jos kad je vidio kako POzzo Sancheza ,,,misilm da ce i ovaj postupiti isto .
Spuštena je cijena Pastoreu, tj. Ariedo Braida mu je spustio na 27miliona ... Danas imali sastanak Agent Pastorea i A. Braida
Evo ti link http://translate.googleusercontent.com/ ... S9t_wJcc6A" onclick="window.open(this.href);return false;

P.S : Ponovo Attack na Fabregasa od strane naših :)
http://translate.googleusercontent.com/ ... nFBUENzR-A" onclick="window.open(this.href);return false;

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 14 jul 2011, 21:11

warden je napisao/la:cijeni ga onaj glavonja 50 mil ..moze se max spustit na 35 mil ,,a 27 boga mi ved je premalo jos kad je vidio kako POzzo Sancheza ,,,misilm da ce i ovaj postupiti isto .
Spuštena je cijena Pastoreu, tj. Ariedo Braida mu je spustio na 27miliona ... Danas imali sastanak Agent Pastorea i A. Braida
Evo ti link http://translate.googleusercontent.com/ ... S9t_wJcc6A" onclick="window.open(this.href);return false;

P.S : Ponovo Attack na Fabregasa od strane naših :)
http://translate.googleusercontent.com/ ... nFBUENzR-A" onclick="window.open(this.href);return false;
A jel spustena samo za vas il za sve ;)
Nemam nista protiv milanovog portala ,al nevjerujem ni ovim nasim na internews a kamo li ....jer se ispostavilo u vise navrata i za Milan da je gotova stvar NAsri ,te Hamsik te Ganso itd.. nije provkacijski post samo ono sto se desava svake godine na polju transfera :arrow: špekulacije .
IO SONO INTERISTA

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 14 jul 2011, 21:43

Eh o ovome ti ja govrim BOa : PALERMO, Pastore's agent: "No contacts with Inter and AC Milan"
Interviewed by FCInterNews.it, Marcelo Simonian, agent of Palermo attacking midfielder Javier Pastore, has declared: "President Zamparini has set his price at 50 million euros, an evaluation that I totally agree. We both know Pastore's potentials, so we are not on a hurry. And Javier is not anxious to leave eather, He could remain for another season at Palermo and be happy. In any case, I can say that there have been no contacts with Inter, AC Milan and Chelsea".

http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=89013" onclick="window.open(this.href);return false;
IO SONO INTERISTA

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 14 jul 2011, 21:47

Znači ovi lazu da su imali sastanke ??? Niđe veze, pa ako su imali sastanak znači da ima nešto a i danas je na milannews.it bio i video u kojem Braida daje intervju poslije sastangka sa Pastoreovim agentom :roll:

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 14 jul 2011, 21:51

Boateng_27 je napisao/la:Znači ovi lazu da su imali sastanke ??? Niđe veze, pa ako su imali sastanak znači da ima nešto a i danas je na milannews.it bio i video u kojem Braida daje intervju poslije sastangka sa Pastoreovim agentom :roll:
Neznam stari ,al nije im prvi put da lazu ,eto ti link provjeri ;)
A jesi siguran da si razumeo o cemu je pricao Braida ? 8-)
IO SONO INTERISTA

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 14 jul 2011, 21:52

warden je napisao/la:
Boateng_27 je napisao/la:Znači ovi lazu da su imali sastanke ??? Niđe veze, pa ako su imali sastanak znači da ima nešto a i danas je na milannews.it bio i video u kojem Braida daje intervju poslije sastangka sa Pastoreovim agentom :roll:
vidio sam Naslov, a i procitao sam sazetak na engleskom ;)

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 14 jul 2011, 21:57

warden je napisao/la:
vidio sam Naslov, a i procitao sam sazetak na engleskom ;)
Ma eto ,neznam stari sam odluci ;)
IO SONO INTERISTA

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 14 jul 2011, 23:21

Ma najvece pojacanje MIlana odlazak Snijdera u Manchester znaci haramo Italijom opet hihihihih zivio Inter i njihova politika :)))

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 15 jul 2011, 06:55

meskalin je napisao/la:Ma najvece pojacanje MIlana odlazak Snijdera u Manchester znaci haramo Italijom opet hihihihih zivio Inter i njihova politika :)))
A o kakvom odlasku ti pricas ? aman covjece 5 osoba su izjavile da Sneijder ne ide iz intera , a te osobe su :Sneijder,Yolanthe (njegova djevojka),Branca (valjda znas ko je ) ,Gasperini i najvaznija izjava Ferguson ,covjek je izjavio da nema nikakve sanse da se transfer realizuje ,imas sve intervjue postavljen na nasoj temi
MIslim da ipak mi haramo ;)
IO SONO INTERISTA

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 15 jul 2011, 11:03

sve i da ostane sneijder ima van bommel da ga ponovo uštopa
samo drugi put mora biti nježniji jer se wes zadnji put žalio da je boss bio grub :o
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 15 jul 2011, 11:13

Ljudi jel' ovo istina da se Kaka vraca u Milan,video sam na vise sajtova od jutros? :?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 15 jul 2011, 11:20

baresi#6 je napisao/la:sve i da ostane sneijder ima van bommel da ga ponovo uštopa
samo drugi put mora biti nježniji jer se wes zadnji put žalio da je boss bio grub :o
PRljav game ,hmm ,trebali su odma najvit da ce onako igrati (prljavo) ,a uostalom sta se moglo ocekivati od ovakvih igraca.M ozda je leo stedio igrace MIlana, al sad kad je Gaspa, vidjet ces da i inter ima svojih snagatora ;)
A cijela igra je se prelamala preko Sneijderovi leda ,a sad ce se igrati sa 3 napadaca tako da ce se ostavljati vise prostora ovom Sneiperu i biti ce rastereceni ,smanjit ce se broj mesara koji su igrali cistog markera na njemu 8-)
IO SONO INTERISTA

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 15 jul 2011, 15:42

warden je napisao/la:
baresi#6 je napisao/la:sve i da ostane sneijder ima van bommel da ga ponovo uštopa
PRljav game ,hmm ,trebali su odma najvit da ce onako igrati (prljavo) ,a uostalom sta se moglo ocekivati od ovakvih igraca.M ozda je leo stedio igrace MIlana, al sad kad je Gaspa, vidjet ces da i inter ima svojih snagatora ;)
A cijela igra je se prelamala preko Sneijderovi leda ,a sad ce se igrati sa 3 napadaca tako da ce se ostavljati vise prostora ovom Sneiperu i biti ce rastereceni ,smanjit ce se broj mesara koji su igrali cistog markera na njemu 8-)

ma vi ste svoje snagatore imali a sad pogledaj ovo u zadnjoj liniji mexes (hehe ubica) silva(jak kao konj ali nije kreten) taiwo(e to je zivotinja) van boss(noge lomi) boateng (svakom interovom igracu najgora nocna mora)
rino(sta reci)ibra(heheh kunfu )+ imas yepesa,ambrosinija

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 15 jul 2011, 15:56

Silvio B je napisao/la:
warden je napisao/la:

ma vi ste svoje snagatore imali a sad pogledaj ovo u zadnjoj liniji mexes (hehe ubica) silva(jak kao konj ali nije kreten) taiwo(e to je zivotinja) van boss(noge lomi) boateng (svakom interovom igracu najgora nocna mora)
rino(sta reci)ibra(heheh kunfu )+ imas yepesa,ambrosinija
**** znam da je Milan italijanski tim ,i da se itlaijani ono malo brane :mrgreen: ,ali ako ce Ibrahimovic igrati i markera na veznjaku ,onda neznam ,to je premasilo cak i talijana ..+btw pa nije sneijder jedini igrac sad imaju 4 u napadu o tome ti ja govorim ,zanci moraju ser rasporediti a ne svi na njeg ;)
PS :mi jos imamo svoje snagatore ,nismo ih samo imali ....
Zadnja izmjena: warden, dana/u 15 jul 2011, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.
IO SONO INTERISTA

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 15 jul 2011, 15:59

flaminija si zaboravio on ima crni pojas također ko i ibro samo mislim u različitoj vještini :lol:
još samo balotelli fali.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.