NoName je napisao/la:Donirao 50.000 km za SOS sela u BiH. Bravo kapitenu!
Zvjezdan Misimović
Re: Odg: Zvjezdan Misimović
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- IcedMFEarth
- Kontakt:
http://www.sport24.ba/index.php/fudbal/ ... ma-poplava" onclick="window.open(this.href);return false;Virtu4l je napisao/la:NoName je napisao/la:Donirao 50.000 km za SOS sela u BiH. Bravo kapitenu!to je pravi kapiten
Re: Zvjezdan Misimović
mene samo interesuje hoce li se on vidjeti kad mu se neki DMF natoari na leđa..Jer svi govore trebaju nam njegove lopte ovo ono bas me interesuje naprimjer Obala Slonovace sa Yaya T.ARGUMENT je napisao/la:Pa ne mozes ti covjeka i njegovu gradju promjeniti haha, on da smrsa jos 10 kila noge i guzovi bi bili prilicno isti roki moj, ti bi od njega sad htjeo napraviti Cristiana Ronalda jelfloyd je napisao/la:Osim stomaka, nisam vidio da je Miske nesto posebno smrso. Noge debele, guzovi standardno.
šta će jaja...nije proš'o probu u želji a misketa da zaustavi 
FORZA MARŠAL !!!
Miske ce briljirati u Brazilu i biti nas mozak kao sto je bio i do sada,to je naprosto sudbina.
Sto je fino vidjeti Misketa u formi:

Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Spaha je rodjeni hrvat ali ipak mu hvala sto pomaze pucanstvo BiH, vidite angazovao je i stozer apotekara. Spaha izdajica svoje drzave i Dubrovnika.IcedMFEarth je napisao/la:http://www.sport24.ba/index.php/fudbal/ ... ma-poplava" onclick="window.open(this.href);return false;Virtu4l je napisao/la:NoName je napisao/la:Donirao 50.000 km za SOS sela u BiH. Bravo kapitenu!to je pravi kapiten
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Spaha je Hrvat onoliko koliko je Miske Švabo.Cepi1981 je napisao/la: Spaha je rodjeni hrvat ali ipak mu hvala sto pomaze pucanstvo BiH, vidite angazovao je i stozer apotekara. Spaha izdajica svoje drzave i Dubrovnika.
Emir je rodjen u Hrvatskoj a Hrvat je taman koliko i Srna ili Halilovic. Pa ne moze svakog Bosnjaka rodjenog u Hrvatskoj Hrvatska i uzeti jer u isto vrijeme ne propusta uzeti niti jednog Hrvata rodjenog u BIH. Ja ne bi imao nista protiv da je i obrnuto jer u ovim je transferima Bosna puno vise ostecena.
I sa ovim oko kapitena treba prestati, za par dana repka ide i treba se ispratiti kako zasluzuje.
Puna podrska svima i Misketi i Spahicu i selektoru.
Dosta rata na forumu, poslije Brazila cemo ratovati sada nam treba jedinstvo.
Dosta rata na forumu, poslije Brazila cemo ratovati sada nam treba jedinstvo.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Apsolutno! Vrijeme je da se stane sa prepucavanjima na svim temama. Uživajmo, ljudi!bhsport je napisao/la:I sa ovim oko kapitena treba prestati, za par dana repka ide i treba se ispratiti kako zasluzuje.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Ja ću prestati, ali ne znam o čemu će onda bubnjaš i njegova ekipa pisati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:

Doktor.
Neki bi trebali napisati izvinjenje maestru.
Kako smo i pisali,Mozzart jer dosao na pripreme top spreman,istinski navijaci nikad nisu ni sumnjali u to.
Maestro,pozornica je tvoja,diriguj

Kako smo i pisali,Mozzart jer dosao na pripreme top spreman,istinski navijaci nikad nisu ni sumnjali u to.
Maestro,pozornica je tvoja,diriguj
Krajnje je vrijeme da ispadne iz prve postave.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Baš, zar je sinoć igrao ?
Fizicki je puno spremniji ali vidi sinosnju utakmicu nije imo jedan pas kako treba ,puno greski tehnicki nazalost!drummer je napisao/la:Neki bi trebali napisati izvinjenje maestru.
Maestro,pozornica je tvoja,diriguj![]()
Drag mi je ali za izvinjenje je rano,barem u mojim ocima nije za prvi 11 nazalost !!!!
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Majstor uvijek ima mjesta, za ostale alternative je jos uvijek babo. Neka podvaljivanja (zadnji pasovi) nisu prosli sinoc ali ce proci narednu. Koliko puta cete popljuvat ovog momka i koliko puta ce vas on demantovati...
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Prijateljska utakmica nije mjerilo za ono sto Miske moze tek poslije Argentine se moze pisati za ili protiv
Miske je majstor, ali je sinoć bio karrina. Što ne znači da neće razvalit u narednoj 
naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.