Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Interview poslije utakmice sa Misketom, Dzekom, Ibisevic, Rangnick,na njemackom:
http://sport.ard.de/sp/layout/jsp/kompo ... #mbContent
http://sport.ard.de/sp/layout/jsp/kompo ... #mbContent
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
http://en.wikipedia.org/wiki/Nicolas_AnelkaCartman je napisao/la:Anelka nije neki igrac, i ove sezoe je dao samo 8-9 golova u ligi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja, i?Virtu4l je napisao/la:http://en.wikipedia.org/wiki/Nicolas_AnelkaCartman je napisao/la:Anelka nije neki igrac, i ove sezoe je dao samo 8-9 golova u ligi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Zar je potreban komentar na tvoju izjavu da Anelka nije neki igrač?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako je tebi fantasticno 9 golova u ligi za klub poput Chelsea, onda ok. Ali Anelka nije igrac svjetske klase.Virtu4l je napisao/la:Zar je potreban komentar na tvoju izjavu da Anelka nije neki igrač?
Ma dobar je Anelka...A još muslimanCartman je napisao/la:Ako je tebi fantasticno 9 golova u ligi za klub poput Chelsea, onda ok. Ali Anelka nije igrac svjetske klase.Virtu4l je napisao/la:Zar je potreban komentar na tvoju izjavu da Anelka nije neki igrač?

Anelka je fantastican igrac i sigurno je svjetska klasa on je korisniji od Drogbe siguran sam....Cartman je napisao/la:Ako je tebi fantasticno 9 golova u ligi za klub poput Chelsea, onda ok. Ali Anelka nije igrac svjetske klase.Virtu4l je napisao/la:Zar je potreban komentar na tvoju izjavu da Anelka nije neki igrač?
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Anelka je proslu sezonu bio najbolji strijelac premier lige.Cartman je napisao/la:Ako je tebi fantasticno 9 golova u ligi za klub poput Chelsea, onda ok. Ali Anelka nije igrac svjetske klase.Virtu4l je napisao/la:Zar je potreban komentar na tvoju izjavu da Anelka nije neki igrač?
A jos se nije desilo(niti ce se desiti) da nekakav prosjecan igrac bude prvi strijelac najjace lige na svijetu.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Nije prosjecan, ali nije ni blizu nivoa Drogbe, Rooneya, Ville, Benzeme itd. Pa ni Dzeke. Eto koliko je kritike jedan Berbatov dobio, a dao je vise golova od Anelke u Premiershipu ove sezone. Dizete ga u nebesa, a lik prije 2 godine igro za Bolton.neko_iz_mase je napisao/la:Anelka je proslu sezonu bio najbolji strijelac premier lige.Cartman je napisao/la:Ako je tebi fantasticno 9 golova u ligi za klub poput Chelsea, onda ok. Ali Anelka nije igrac svjetske klase.Virtu4l je napisao/la:Zar je potreban komentar na tvoju izjavu da Anelka nije neki igrač?
A jos se nije desilo(niti ce se desiti) da nekakav prosjecan igrac bude prvi strijelac najjace lige na svijetu.
Sto se tice dzeke on 100% ide u englesku ligu, a ja se nadam u Chealsea. Ne znam da li ste culi ali Chealsea namjerava da proda 5 igrca jer su im "visak", tako da ce vijerovatno biti neki dogovor sa Wolfsburgom da se umjesto 40 miliona, npr dadne 1 ili 2 igaca i 30 miliona.
Tako nesto sam ja cuo.
Tako nesto sam ja cuo.

× Plava krv ispod koze ×
Cisto sumnjam da ce bit ikakva razmjena igraca. Svaki igrac koji je "viska" u Chelseau, moze nac sebi bolji klub od Wolfsburga. To vazi i za Huntelaara.MaliMemo je napisao/la:Sto se tice dzeke on 100% ide u englesku ligu, a ja se nadam u Chealsea. Ne znam da li ste culi ali Chealsea namjerava da proda 5 igrca jer su im "visak", tako da ce vijerovatno biti neki dogovor sa Wolfsburgom da se umjesto 40 miliona, npr dadne 1 ili 2 igrca i 30 miliona.
Tako nesto sam ja cuo.
Biće onako kako uvijek bude, a to je da takvi igrači nemogu biti oteti Bayernu "ispred nosa".
ma neće on niđe, ko ni miske, što je u principu super, svake hefte ko da reprezentacija igra
[/quote]
Nije prosjecan, ali nije ni blizu nivoa Drogbe, Rooneya, Ville, Benzeme itd. Pa ni Dzeke. Eto koliko je kritike jedan Berbatov dobio, a dao je vise golova od Anelke u Premiershipu ove sezone. Dizete ga u nebesa, a lik prije 2 godine igro za Bolton.[/quote]
kad sam procitao ime BENZEME shvatio sam sve
anelka je igrac koji je najvise novca zaradio od transfera...bio najbolji strijelac....itd itd ...igracina koja zna i dati i dodati to sto ga ti ne gotivis nemoras nas pored ociju okretati na drugu stranu 
Nije prosjecan, ali nije ni blizu nivoa Drogbe, Rooneya, Ville, Benzeme itd. Pa ni Dzeke. Eto koliko je kritike jedan Berbatov dobio, a dao je vise golova od Anelke u Premiershipu ove sezone. Dizete ga u nebesa, a lik prije 2 godine igro za Bolton.[/quote]

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Nije prosjecan, ali nije ni blizu nivoa Drogbe, Rooneya, Ville, Benzeme itd. Pa ni Dzeke. Eto koliko je kritike jedan Berbatov dobio, a dao je vise golova od Anelke u Premiershipu ove sezone. Dizete ga u nebesa, a lik prije 2 godine igro za Bolton.[/quote]johnnyHZ je napisao/la:

Hehe, ne znam sto sam stavio Benzemu, nije ni on u toj kategoriji (jos). Ali eto reci mi, je li po tebi Anelka na istom nivou kao jedan Rooney, Drogba ili Torres? Eto da se drzimo Premiershipa.
Anelka je Bog. Da nema njega Drogba bi zabio 50 % manje golova, da je kraj njega drugi napadač npr. Kalou.
Zabijo je Drogba i prije Anelke jarane moj.Mrgood je napisao/la:Anelka je Bog. Da nema njega Drogba bi zabio 50 % manje golova, da je kraj njega drugi napadač npr. Kalou.

Ali dosta vise o Anelki, tema je o Dzeki. I u glavnom mislim da je Chelsea zainteresovan za novog napadaca, jer i Anelka i Drogba imaju preko 30 a Sturridge i Kalou se jos nisu dokazali. Kaloua bi vrlo lahko mogli prodat ja mislim. Sad je pitanje hoce li Chelsea dovest Aguera, Dzeku ili nekog treceg.
Samo sto dalje od Engleske.I babo ruco. 
Kad nas nisu begenisali do sad,koji bi klinac nasi igraci onda njih begenisali od sad.
Niti je prva niti zadnja ima ih jos kvalitetnih i za kosti zdravijih liga.
Sto dalje to bolje.

Kad nas nisu begenisali do sad,koji bi klinac nasi igraci onda njih begenisali od sad.
Niti je prva niti zadnja ima ih jos kvalitetnih i za kosti zdravijih liga.
Sto dalje to bolje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Najbolji strijelci u ligama petice:
1.L. Messi Barcelona Primera Division 27 meceva 26 golova 0.96golova po utakmici.
2.W. Rooney Manchester United Premier League 29 26 0.90
3.D. Drogba Chelsea Premier League 27 25 0.93
4.G. Higuaín Real Madrid Primera Division 24 24 1.00
5.A. Di Natale Udinese Serie A 29 22 0.76
6.D. Bent Sunderland Premier League 33 22 0.67
7.David Villa Valencia Primera Division 27 20 0.74
8.C. Tévez Manchester City Premier League 29 20 0.69
9.Cristiano Ronaldo Real Madrid Primera Division 21 18 0.86
10.F. Torres Liverpool Premier League 22 18 0.82
11.K. Kuranyi Schalke 04 Bundesliga 28 18 0.64
12S. Kießling Bayer Leverkusen Bundesliga 28 18 0.64
13.D. Milito Internazionale Serie A 29 18 0.62
14.E. Džeko VfL Wolfsburg Bundesliga 29 18 0.62
15.J. Defoe Tottenham Hotspur Premier League 28 17 0.61
1.L. Messi Barcelona Primera Division 27 meceva 26 golova 0.96golova po utakmici.
2.W. Rooney Manchester United Premier League 29 26 0.90
3.D. Drogba Chelsea Premier League 27 25 0.93
4.G. Higuaín Real Madrid Primera Division 24 24 1.00
5.A. Di Natale Udinese Serie A 29 22 0.76
6.D. Bent Sunderland Premier League 33 22 0.67
7.David Villa Valencia Primera Division 27 20 0.74
8.C. Tévez Manchester City Premier League 29 20 0.69
9.Cristiano Ronaldo Real Madrid Primera Division 21 18 0.86
10.F. Torres Liverpool Premier League 22 18 0.82
11.K. Kuranyi Schalke 04 Bundesliga 28 18 0.64
12S. Kießling Bayer Leverkusen Bundesliga 28 18 0.64
13.D. Milito Internazionale Serie A 29 18 0.62