normalno da je 5. Možda imaju bitnu utakmicu u nedjelju pa odmara ovu da ne dobio žuti, a možda je i bolestanAjax je napisao/la:Ima cetiri zuta mada mislim da tek poslje petog pauziras. Njihovi navijaci pisu da je uzrok zasto ne igra bolest.
Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Vjerovatno gripa kakva jer da je povreda to bi vec objavili. A bitna im je svaka sljedeca maksimalno pa i ova. Tako da mislim da ce mu uvijek igrati najbolji nema vise vremena za odmaranje igraca jer im fale bodovi. Evo jos jedan poraz Lukaku izgleda losije ove sezone.topnik1 je napisao/la: normalno da je 5. Možda imaju bitnu utakmicu u nedjelju pa odmara ovu da ne dobio žuti, a možda je i bolestan
- HamburgCity
- Kontakt:
tomasson20 je napisao/la:Bez njega everton igra puno brze logicno besic je destruktivac
Znaš li mu ti šta?
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
Using Tapatalk
Gripa neko napisa na njihovom forumu. Da je povreda mnogo vise bi se o tome pisalo. Ma Lukaku los, Barry los naspram prosle sezone.Ajax je napisao/la:Vjerovatno gripa kakva jer da je povreda to bi vec objavili. A bitna im je svaka sljedeca maksimalno pa i ova. Tako da mislim da ce mu uvijek igrati najbolji nema vise vremena za odmaranje igraca jer im fale bodovi. Evo jos jedan poraz Lukaku izgleda losije ove sezone.topnik1 je napisao/la: normalno da je 5. Možda imaju bitnu utakmicu u nedjelju pa odmara ovu da ne dobio žuti, a možda je i bolestan
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
- Kontakt:
AllAbout je napisao/la:Klupa
http://www.whoscored.com/Matches/829678 ... ed-Everton" onclick="window.open(this.href);return false;
Martinez je pogubio konce u ekipi..vrlo vjerovatno s porazom ovdje njegova zadnja utakmica..kao zamjena se vec spominje mclarenadal je napisao/la:uci ceAllAbout je napisao/la:Klupa
Unica grande amore
nije ti to tacna formacijaskrozanoniman je napisao/la:AllAbout je napisao/la:Klupa
http://www.whoscored.com/Matches/829678 ... ed-Everton" onclick="window.open(this.href);return false;
Everton XI (to face Newcastle): Joel, Coleman, Distin, Alcaraz, Garbutt, Baines, Barry (C), McCarthy, McGeady, Eto'o, Kone.
Unica grande amore
ma tesko da ucine nesta danas ali et vidicemo
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
pa kakav im je ovo sastav, dje su im Howard, Jagielka, Barkley, Mirallas, Lukaku ? mislim na prvih 11, vidim nekolicinu na klupi
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
usao je barkley umjesto mccarthya, znaci najvjerovatnije besic nece igrati jbga.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- Nerminovic
- Kontakt:
Mislim da je sad neminovno da ce Everton dobiti novog trenera..pitanje je kako ce to uticati na Besica
Unica grande amore
pa nije kenwright lud da tek tako uruci otkaz martinezu. niti everton kao klub ima takve tradicije kad su treneri u pitanju.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
Zasto bi ga tjerali, ganjanje izaska u ligu evrope im svakako nije u interesu
Martinezova greska je sto previse mixa sa igracima, vec se zna da ce slijedecu utakmicu poceti sa par igraca koji nisu danas poceli. Ima zaista strasno talentovan, mlad i perspektivan tim, ali ovako ne ide. Cak sa Besicem je bolje igrao, dok ga nije stavio na klupu u ove 2 posljednje utakmice, cini mi se.
Razumijem ovaj turbo-vikend, ali ne ostavlja se pola sastava na klupi, moj Martinezu.
Razumijem ovaj turbo-vikend, ali ne ostavlja se pola sastava na klupi, moj Martinezu.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.