Olimpik Sarajevo

Mancini
Kontakt:

Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 07 dec 2012, 16:38

Za razliku od 90% stanovništva ovog grada koji mrze ovaj klub eto meni je drag ovaj klub.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

irh
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la irh » 07 dec 2012, 16:47

Mancini je napisao/la:Za razliku od 90% stanovništva ovog grada koji mrze ovaj klub eto meni je drag ovaj klub.
Poštujem ja to što ti kažeš da ti je drag klub. Nego mi je smiješno da si odjednom istomišljenik sa ljudima koji ljagaju po svemu što ti je prije 10 dana bilo dobro. Tu mi se negdje gubi tvoj stav. A iskreno svi se ser... na Olimpic i Slobodu ovih dana. Vidim tebi to pravo godi.

Možda je najbolje da ti oganizuješ neke proteste ili peticije. Učini nešto kada ti je toliko stalo. Pokaži se i izađi u medije.

Ne kažem da si ti neko iz Olimpica, ali imaš tu banane i slične pod različitim nickovima koji sada krhaju po klubu jer više nisu na plati i tako. Može ih se skupiti određen broj pa povedi bunu.

sancez1921
Kontakt:

Post Postao/la sancez1921 » 07 dec 2012, 16:47

Ne kontam sto bi 90% raje u gradu mrzilo Olimpic?Ja vas bas gotivim,vazda imamo lagane bodove od vas;)Ali dobro i kada odete u Tuzlu nece se mnogo toga promjeniti,opet cemo imati bodove :)

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 07 dec 2012, 16:48

Mancini je napisao/la:Za razliku od 90% stanovništva ovog grada koji mrze ovaj klub eto meni je drag ovaj klub.
Ja volim Želju, ali mi je i Olimpik drag klub. Olimpik je imao/ima sve preduslove da postane kvalitetan klub, a sa rezultatima će doći i navijači. pa zar Vi mislite da je Željo 1927. godine imao ovoliki broj pristalica. Možda Torpedo, par godina nakon nastanka? Sloboda 1925.? Šta Vam je ljudi? Treba vremena i rezultata, a sa njim bi došle i generacije, koje bi istinski navijale za Olimpik. Pogledajte posjećenost utakmica Olimpika od prije par godina, a pogledajte sada? Taj broj se utrostručio.
Ovdje samo jedan čovjek želi da hajruje i boli ga ku.rac za sve ostale. Vi mislite da je njemu stalo do Olimpika, Slobode ili pak Sarajeva, čiji je navijač. Jes'' al' u ku.rcu.
Jedan Famos, dok je igrao u drugoj ligi Yuge je imao prosječno 3-4 milje isti slučaj je bio i sa Pofalićkim i svi ti ljudi su istinski navijali za svoj/e klub/ove.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 07 dec 2012, 16:52

sancez1921 je napisao/la:Ne kontam sto bi 90% raje u gradu mrzilo Olimpic?Ja vas bas gotivim,vazda imamo lagane bodove od vas;)Ali dobro i kada odete u Tuzlu nece se mnogo toga promjeniti,opet cemo imati bodove :)
ma danas 90 % :D ljudi koristi rijec mrziti, vise je izgubila na znacenju , da je rekao da 90 % ignorira olimic imalo bi smisla realno ko ce u sarajevu navijati za olimpic mozda kroz 5,10 godina da nanize neke uspjehe i privuce nove generacije ...

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 07 dec 2012, 16:54

sancez1921 je napisao/la:Ne kontam sto bi 90% raje u gradu mrzilo Olimpic?Ja vas bas gotivim,vazda imamo lagane bodove od vas;)Ali dobro i kada odete u Tuzlu nece se mnogo toga promjeniti,opet cemo imati bodove :)
Otkud ti znas ko koga mrzi..da li su nekad Manijaci ili Horde pravile nerede po Otoci..momcino to je sarajevski klub,nekad bio kako stvari stoje.A sto se tice bodova,Zeljo i Srajevo uzimaju bodove i na drugim gostovanjima.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 07 dec 2012, 16:58

irh je napisao/la:
TMmanija2012 je napisao/la:
Otkud ti znas ko koga mrzi..da li su nekad Manijaci ili Horde pravile nerede po Otoci..momcino to je sarajevski klub,nekad bio kako stvari stoje.A sto se tice bodova,Zeljo i Srajevo uzimaju bodove i na drugim gostovanjima.
Misliš Sreljo i Sarajevo
Sinko haj ti pisi domace zadatke..mani se djecije price.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 07 dec 2012, 17:00

Jos jedno pitanje..jel uredu od Gracica da posalje 200-300 djece na ulicu..neznam tacko koliko trenira u Olimpicu,mislim da je toliko.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 dec 2012, 17:01

Evo moze se vidjeti na ovom forumu koliko ljudi zali za Olimpicom. Dvojica.
Zaju oni dobro na koga se ovo odnosi.
Sve mi to mirise da je otprilike jedan ekonom, a drugi fizioterapeut. Vjerovatno grijesim al' slicno jest, garant.
Znaci jedini problem odlaska Olimpica je sto nema vise guzovace! Za time je zal i tuga.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 dec 2012, 17:02

Probisvjet je napisao/la:Sloboda-Olimpic
slika
Kakve su ti ovo slike iznad Gracića u galeriji ? :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 07 dec 2012, 17:04

Probisvjet je napisao/la:Evo moze se vidjeti na ovom forumu koliko ljudi zali za Olimpicom. Dvojica.
Sve mi to mirise da je otprilike jedan ekonom, a drugi fizioterapeut. Vjerovatno grijesim al' slicno jest, garant.
Znaci jedini problem odlaska Olimpica je sto nema vise guzovace! Za time je zal i tuga.
Jarane vise ima guzovace u Zelji i Sarajevu nego u ovom Olimpicu..ti mislis da Gracic dijeli lovu..vidjeces uskoro;)

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 07 dec 2012, 17:05

Probisvjet je napisao/la:Evo moze se vidjeti na ovom forumu koliko ljudi zali za Olimpicom. Dvojica.
ako mislis na sarajevo, olimpic je barem 3-4 puta pobjedio komsije... i to kad je bilo najbitnije... a zelji to je vec druga prica... jednostavno ljudi nisu znali da igraju protiv... jer kako objasnjavas smao 3 remija i 18 poraza u 21 utakmici... :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Mancini
Kontakt:

Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 07 dec 2012, 17:06

@irh Ja da dižem bune pored nekadašnjih igrača i funkcionera kluba,gdje su oni sada?Gdje je bivši prvi čovjek kluba Š.O.?Gdje su predsjednik skupštine kluba i njeni članovi?Ja sam uvijek branio Gracića jer je dobro vodio klub,a sada ću ga kritikovati jer je ovo samovoljna odluka.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 07 dec 2012, 17:08

TMmanija2012 je napisao/la:Jos jedno pitanje..jel uredu od Gracica da posalje 200-300 djece na ulicu..neznam tacko koliko trenira u Olimpicu,mislim da je toliko.
Nije uredu da idu na ulicu. Samo se raspitaj da niko neće da da lokaciju gdje bi Olimpic napravio teren za prvi tim i djecu. Onda će ti biti jasno ko djecu šalje na ulicu u Novom Gradu.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 07 dec 2012, 17:13

open je napisao/la:
TMmanija2012 je napisao/la:Jos jedno pitanje..jel uredu od Gracica da posalje 200-300 djece na ulicu..neznam tacko koliko trenira u Olimpicu,mislim da je toliko.
Nije uredu da idu na ulicu. Samo se raspitaj da niko neće da da lokaciju gdje bi Olimpic napravio teren za prvi tim i djecu. Onda će ti biti jasno ko djecu šalje na ulicu u Novom Gradu.
Kome se danas davaju lokacije dzaba..raspitaj se malo..hoces da budes gazda iskesiraj lovu.Dobio je renoviran stadion od opcine NGrad..to je malo?

Mancini
Kontakt:

Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 07 dec 2012, 17:13

Probisvjete stvarno si dosadan užas jedan!Ti ćeš iz Tuzle nekome iz Sarajeva objašnjavati šta je dobro za Olimpic.Nikada prije nisi pisao na ovoj temi i sada vrijeđaš prvog mene ovdje.Zaobilazi me sa tom šupljom pričom,u redu!
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 07 dec 2012, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.

sancez1921
Kontakt:

Post Postao/la sancez1921 » 07 dec 2012, 17:16

TMmanija2012 je napisao/la:
Ja mislim da niko ne mrzi Olimpic u ovom gradu.Zasto bi?Bar ja to tako vidim.Taj klub nit smrdi nit mirise,niti nam smeta,niti ce nam faliti.Kaze Gracic "Olimpic je u Sarajevu kao krme u Teheranu",kaze placaju svoje treninge i utakmice,pa placa i njanjajevo,mozda ce i maleni u fuziju sa nekim? Ma jok oni ce u konfuziju :D

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 07 dec 2012, 17:21

Sanchez,Gracicu fali klub koji ima armiju navijaca,koji ima historiju iza sebe,da ga opcina gura u njegovim projektima.Iskoristio je Olimpic da ga preseli u Tuzlu da to sve postigne..ako je tako dobar i posten kao sto neki tvrde..zasto nije otiso u Tz ulozio novac u Slobodu,a Olimpic ostavio da sam posluje..

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 07 dec 2012, 17:22

Taj tekst je do sada objavljen na forumu bar 50x ,ok skontali smo,frajer voli lovu i sta sad :roll: .
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 07 dec 2012, 17:22

Da ste davali ovakvu podrsku Olimpicu sigurno Gracic ne bi isao van grada.Siguran sam da vas ovdje ima koji su radili za njega a covjek nece da vise placa.Podvlaci crtu i ide gdje ce ostvariti svoje ambicije.Srceparajuce price i socijala ne pali.Osjeca se dobro tamo,idi i sretno mu bilo.Ocito mu je prekipilo i da nije rekao stvarne razloge.Nema potrebe da dokazujete nesto,milione je dao za taj klub da bi vi socijalnom pricom izmijenili njegovu odluku koja je po svemu konacna.Niko ne brani da se osnuje klub Olimpik bez njegovih para,zabavljate se,igrate ali sa rizikom i sopstvenim ulogom.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.