Sta bi s Juriljom na kraju?
S obzirom da znam od cijih je kuca u Sirokom, golemo.
Salim se ja ba, da je krizni stab odobrio vecu posjetu vi biste razvalili k'o i sve do sad, hhh.BegizSarajeva je napisao/la: ↑27 avg 2021, 22:04Inače u Bosni i okruženju sve po 15-20 k posjete, pa je 3k sramota prava
Sta pitice i Tuzlaci imaju zajednicko? Sa tribine j3bu Bodulu materZnaci mogu razumjet frustraciju zbog lose igre i sve to, al da likovi pored i iza mene psuju majku Bodulu, covjeku koji nas je drzo u zivotu ove sezone, nakon dvije sitne greske, i da psuju "majku selefijsku" i salju u gornju maocu Kurdica koji igra citavu sezonu sasvim korektno, to ne mogu nikako, znaci fuj..
Istresaj se na sudiji i protivnicima, ali na Ramicu od 18 godina nemoj, decko je nakon 3 greske istraumiran bio.. uzas fakat
Zato skripari standardni, odavno je dvocifren broj godina otkad dolaze u istom broju kao i veceras
Kad je vasa zadnja titula bila smijes li napisatiStrikeWarzone je napisao/la: ↑27 avg 2021, 23:21Neiskusni Jure Ivanković skontao kako zatvoriti prošlogodišnjeg umalo prvaka. Flaster na 2 glavna igrača ostali su tu svakako da smetaju.
0 šuteva u okvir za 95 minuta.
Oni su fina gradska raja, tuzlaci su seljaci, cetnici, komunjare..Beduin je napisao/la: ↑27 avg 2021, 23:25Sta pitice i Tuzlaci imaju zajednicko? Sa tribine j3bu Bodulu materZnaci mogu razumjet frustraciju zbog lose igre i sve to, al da likovi pored i iza mene psuju majku Bodulu, covjeku koji nas je drzo u zivotu ove sezone, nakon dvije sitne greske, i da psuju "majku selefijsku" i salju u gornju maocu Kurdica koji igra citavu sezonu sasvim korektno, to ne mogu nikako, znaci fuj..
Istresaj se na sudiji i protivnicima, ali na Ramicu od 18 godina nemoj, decko je nakon 3 greske istraumiran bio.. uzas fakat![]()
Drugi tim tuzla city-ja??? Hahahah. Kakvih sve gluposti neces cut od ovih pitara, pogotovo kad kiksaju, tad ih bas luda uhvatiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 avg 2021, 00:54Kako pjene debili![]()
Pogotovo se to odnosi na drugi tim tuzle city, i ubice iz listice.
Kone necu ni spominjati, nek listaju tabele od 2013 pa na dalje, i brisu suze![]()
Pa naravno, Azmir vam salje igrace koji mu ne trebaju na posudbu u manji tuzlanski klub..runjerahmanove je napisao/la: ↑28 avg 2021, 01:10Drugi tim tuzla city-ja??? Hahahah. Kakvih sve provala neces cut od ovih pitara, pogotovo kad kiksaju, tad ih bas luda uhvatiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 avg 2021, 00:54Kako pjene debili![]()
Kone necu ni spominjati, nek listaju tabele od 2013 pa na dalje, i brisu suze![]()
Drogiraj se, pametnije ti je. Poslao Ramica, koji cak nije ni u prvom planu u Slobodi. Al vi pitari ste pozanti da valjate nebuloze. Al smirit cete se vi, samo da dobijete koju utakmicu. Mogu mislit koliki te kompleks puca da napises ovo "u manji tuzlanski klub" jer ni sam u to ne vjerujes. Jedino mozda sto ste vi manji klub u vasem gradu, pa te deru kompleksiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 avg 2021, 01:13Pa naravno, Azmir vam salje igrace koji mu ne trebaju na posudbu u manji tuzlanski klub..runjerahmanove je napisao/la: ↑28 avg 2021, 01:10Drugi tim tuzla city-ja??? Hahahah. Kakvih sve provala neces cut od ovih pitara, pogotovo kad kiksaju, tad ih bas luda uhvatiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 avg 2021, 00:54Kako pjene debili![]()
![]()
Jasta brate, pucat ce me kompleks od kluba koji nema nijednog trofeja, imali ste jednu sezonu bolju od nas , eto ako ti je sta lakse sadarunjerahmanove je napisao/la: ↑28 avg 2021, 01:15Drogiraj se, pametnije ti je. Poslao Ramica, koji cak nije ni u prvom planu u Slobodi. Al vi pitari ste pozanti da valjate nebuloze. Al smirit cete se vi, samo da dobijete koju utakmicu. Mogu mislit koliki te kompleks puca da napises ovo "u manji tuzlanski klub" jer ni sam u to ne vjerujesGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 avg 2021, 01:13Pa naravno, Azmir vam salje igrace koji mu ne trebaju na posudbu u manji tuzlanski klub..runjerahmanove je napisao/la: ↑28 avg 2021, 01:10
Drugi tim tuzla city-ja??? Hahahah. Kakvih sve provala neces cut od ovih pitara, pogotovo kad kiksaju, tad ih bas luda uhvati![]()
Ne znam Bgm, ja samo vidim da se palis i da prozivas. Sta drugo da zakljucim onda na osnovu toga? Uopste nigdje niiam poredio Slobodu i sarajevo, ne znam zasto ti to dovodis u vezu. Moj komentar je usmjeren na tvoj glupu tvrdnju da smo mi manji klub iz Tuzle, stavrno moras imat neki problem da to izjavis, a da sam u to ne vjerujesGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 avg 2021, 01:23Jasta brate, pucat ce me kompleks od kluba koji nema nijednog trofeja, imali ste jednu sezonu bolju od nas , eto ako ti je sta lakse sadarunjerahmanove je napisao/la: ↑28 avg 2021, 01:15Drogiraj se, pametnije ti je. Poslao Ramica, koji cak nije ni u prvom planu u Slobodi. Al vi pitari ste pozanti da valjate nebuloze. Al smirit cete se vi, samo da dobijete koju utakmicu. Mogu mislit koliki te kompleks puca da napises ovo "u manji tuzlanski klub" jer ni sam u to ne vjerujesGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 avg 2021, 01:13
Pa naravno, Azmir vam salje igrace koji mu ne trebaju na posudbu u manji tuzlanski klub..![]()
![]()
Nemam se sta smiriti, ne mogu mirniji biti![]()
Trenutno korisnika/ca: Bejker, bordobijeli i 18 gostiju.