Arsenal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Preslikana utakmica sa Anfielda, Arsenal prvo poluvrijeme ko nešto i aktivniji, u drugom je pola prošlo u stažiranju, na momente je tužno bilo gledati Gyokeresa i Odegarda kako sami pokušavaju presingom nešto napraviti. Zuba a posebno Rice nestali u drugom poluvremenu.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ono što me najviše iznerviralo sinoć je ova situacija pred kraj prvog poluvremena:

Gyokereš odlično napada prostor i pokazuje gdje hoće loptu, Odegaard isto, oba pasa su čista i kroz sredinu, obično isti razbijaju odbrane. Pogodite gdje lopta ide? Pa na desno krilo Saki u noge i napad se usporava, pa se opet lopta reciklira nazad do štopera i na drugu stranu.
Jednostavno ovo je taktički, mi ne igramo lopte u prostor nikako za napadače, to je filozofija trenera i jasne taktičke instrukcije. Zbog toga i Viktor izgleda kako izgleda.

Gyokereš odlično napada prostor i pokazuje gdje hoće loptu, Odegaard isto, oba pasa su čista i kroz sredinu, obično isti razbijaju odbrane. Pogodite gdje lopta ide? Pa na desno krilo Saki u noge i napad se usporava, pa se opet lopta reciklira nazad do štopera i na drugu stranu.
Jednostavno ovo je taktički, mi ne igramo lopte u prostor nikako za napadače, to je filozofija trenera i jasne taktičke instrukcije. Zbog toga i Viktor izgleda kako izgleda.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ma nas vezni bio problem, katastrofalno odigrali sva trojica, i kad dodas Victora, to su vec cetvorica.
Dugo gori Livci nismo gledali.
Arsenal uzeo samo bod u dvije utakmice u sezoni gdje cilja na titulu.
Jadno.
Arsenal uzeo samo bod u dvije utakmice u sezoni gdje cilja na titulu.
Jadno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.