Ako vjeruješ, 6 igrača nam povrijeđeno i evo OX 7.sekerbay je napisao/la:Ma qrac će se ovako razmahat protiv bayerna il reala.
I liverpool ima mahana u zadnjoj liniji plus def vezni.
Champions League 2017/18
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2017/18
Kocka je bačena
Hej tugo 5:0 u polufinalu LP i ovakvo ubijanje jedne ekipe, ne pamtim da sam ovo ikada vidio.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bayern Barcu i Real BayernaRaonffa je napisao/la:Hej tugo 5:0 u polufinalu LP i ovakvo ubijanje jedne ekipe, ne pamtim da sam ovo ikada vidio.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovaj live prenos na duplom sportu neozbiljan kao da ga Cudic vodi 

Kad je bilo 5:0 i da je moglo biti još pet golova u mreži?Kaunas je napisao/la:Bayern Barcu i Real BayernaRaonffa je napisao/la:Hej tugo 5:0 u polufinalu LP i ovakvo ubijanje jedne ekipe, ne pamtim da sam ovo ikada vidio.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
nije fer pa i Džeko je musliman, dragi Allahu podari i njemu makar jedan gol! amin.
Ma ne kažem niš protiv lpoola osim što protiv najjačih ne bi izgledali ko večeras protiv rome.
Iako, što se mene tiče, bayernu bi u eventualnom finalu bilo teže protiv Liverpoola nego protiv reala il base.
Liverpool ima nevjerovatan prenos lopte iz odbrane u napad i nema tih bekova koji će to zaustaviti.
Njih jedino može zaustaviti sistem.
Iako, što se mene tiče, bayernu bi u eventualnom finalu bilo teže protiv Liverpoola nego protiv reala il base.
Liverpool ima nevjerovatan prenos lopte iz odbrane u napad i nema tih bekova koji će to zaustaviti.
Njih jedino može zaustaviti sistem.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
-
- Kontakt:
ko ce drugi...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Džeks nije proučio Fatihu prije utakmice, Mo jeste. Zato je ovakav rezultat
Eo ga
E @coelho jesi ga navuk'o buraz
Eo ga

E @coelho jesi ga navuk'o buraz

Zadnja izmjena: harden, dana/u 24 apr 2018, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
coelho41 je napisao/la:nije fer pa i Džeko je musliman, dragi Allahu podari i njemu makar jedan gol! amin.

coelho41 je napisao/la:nije fer pa i Džeko je musliman, dragi Allahu podari i njemu makar jedan gol! amin.

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Lovren kikserčina 

i kažu dragi Allah ne sluša molitve svojih robovacoelho41 je napisao/la:nije fer pa i Džeko je musliman, dragi Allahu podari i njemu makar jedan gol! amin.
Eto, navika gacoelho41 je napisao/la:nije fer pa i Džeko je musliman, dragi Allahu podari i njemu makar jedan gol! amin.

like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Kaze u zadnji 9 golova liverpoola dzeko je sudjelovo u 7
Da si znao pa da dovu uputiš u nešto korisnije..coelho41 je napisao/la:nije fer pa i Džeko je musliman, dragi Allahu podari i njemu makar jedan gol! amin.

Evo drame

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
zakuhava se 

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
hahhaaaaaa 
života mi evo glave ako ih ovi ne stignu u rimu

života mi evo glave ako ih ovi ne stignu u rimu

Zadnja izmjena: rope11, dana/u 24 apr 2018, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
penal! Evo opet 5:2 i 3:0 na Olimpicu 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.