Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma prekretnica ce biti kad bude dostupno za neke realne pare neki VR sistem sa konzolom i kad vecina igara bude pravljena u tom smjeru, a ovo ostalo malo bolja grafika i to je toHigh je napisao/la:Ma petica će biti prekretnica!
Mozes kao malo ubrzati, ponovljene cini mi se u opcijama ugasiti, time out Odma klikni da zavrsi i tako, ali i svakom slucaju ima ovog dodatnog dosta, kao u smjeru tv prenosa su isli, dobro bi bilo da ima opcija ne tv prenos ali jbg ja sam se navikaotale07 je napisao/la:Ja kupio za ps4 i pokajo se. Igras tekmu 15min od 15min jedno 6min su ponovoljeni snimci,timeout, pripreme za izvodjenje slobodnih, sto dosta usporava igrivost, barem za moj ukus
Ma ovo su oni pravili ja mislim da bude sto realisticnije, i onda za ljude koji bas vole NBA sigurno je bolji ugodaj, a meni vise odgovara opcija just playAzpi je napisao/la:Mozes kao malo ubrzati, ponovljene cini mi se u opcijama ugasiti, time out Odma klikni da zavrsi i tako, ali i svakom slucaju ima ovog dodatnog dosta, kao u smjeru tv prenosa su isli, dobro bi bilo da ima opcija ne tv prenos ali jbg ja sam se navikaotale07 je napisao/la:Ja kupio za ps4 i pokajo se. Igras tekmu 15min od 15min jedno 6min su ponovoljeni snimci,timeout, pripreme za izvodjenje slobodnih, sto dosta usporava igrivost, barem za moj ukus
loš dizajn, glava mu pokrila 2nd ispred G.O.A.T.Bassha je napisao/la:
Madden NFL 19 will be on PC!!!!!!
Ima Boga.miki_92 je napisao/la:Madden NFL 19 will be on PC!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.