HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
Nacuo sam da bi Mladen Vušković mogao biti novi/stari trener.... Ko zna je li istina...
- KingJamesMVP
- Kontakt:
šta je bilo sa Sesarom?sb1996 je napisao/la:Nacuo sam da bi Mladen Vušković mogao biti novi/stari trener.... Ko zna je li istina...
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Izgleda da su to samo bili natpisi na sportnet forumuKingJamesMVP je napisao/la:šta je bilo sa Sesarom?sb1996 je napisao/la:Nacuo sam da bi Mladen Vušković mogao biti novi/stari trener.... Ko zna je li istina...
- KingJamesMVP
- Kontakt:
A i ja se poveselio unaprijed
LeBron James
A ne znam cemu se veselis, on je i dalje jedan veliki upitnik po meniKingJamesMVP je napisao/la:A i ja se poveselio unaprijed

- KingJamesMVP
- Kontakt:
Dobar je trener Josip
LeBron James
Nacuo sam da se raskida sa crnim nakon iduce utakmice, jer i on zeli ići... Ali nije jos sigurno... Trener se trazi i dalje, u subotu protiv Gradjanskog od 18h
Pa jel dovode zamjenu za crnoga ili ?
Hoce ako se sa ovim raskineCastro59 je napisao/la:Pa jel dovode zamjenu za crnoga ili ?
Treba neko sa poenima u rukama da ga zamjeni
Jel ovo se sportsport.ba poziva na informacije sa foruma pa objavili clanak? 

Odlična utakmica naše ekipe i lagana pobjeda u posljednjoj utakmici u ovoj godini na Pecari rezultatom 99:73!
Najefikasniji u našoj ekipi je bio Kevin Brown sa 23 poena( 7 trojki ), pratili su ga Jan Močnik sa 15p i 9as, Dario Drežnjak sa 14p, 9sk i 2bs, te Ante Đugum i Ivan Karačić( 5sk,5bs) sa 11 poena!
U idućem kolu gostujemo u Trebinju protiv Leotara!
Najefikasniji u našoj ekipi je bio Kevin Brown sa 23 poena( 7 trojki ), pratili su ga Jan Močnik sa 15p i 9as, Dario Drežnjak sa 14p, 9sk i 2bs, te Ante Đugum i Ivan Karačić( 5sk,5bs) sa 11 poena!
U idućem kolu gostujemo u Trebinju protiv Leotara!
Meni nije jasno koliki moraš biti smrad, pa ne pomoci klubu koji te je stvorio uz to ti je i maticni klub a ti si 6 mjeseci bez kluba... Nebi mi toliko bilo krivo da su vremena kao nekad, ali sve domaća dica u ekipi i ti sjedis kuci i ladis jaja... Ni malo lokal patriotizma nema u sebi! Barać Stanko
...
A ne znam sta bi ti rekao na to, ali vise je da se slazem nego da se ne slazem...Orjuna je napisao/la:Meni nije jasno koliki moraš biti smrad, pa ne pomoci klubu koji te je stvorio uz to ti je i maticni klub a ti si 6 mjeseci bez kluba... Nebi mi toliko bilo krivo da su vremena kao nekad, ali sve domaća dica u ekipi i ti sjedis kuci i ladis jaja... Ni malo lokal patriotizma nema u sebi! Barać Stanko
Crni veceras odigrao brutalno...
Kevin Brown je odigrao večeras odličnu utakmicu u kojoj je postigao 23 poena! Njegov highlights pogledajte na ovom videu!
[ KUP HB ] Voljom ždrijeba je odlučeno, da će se u polufinalnom susretu Kupa HB sastati naša ekipa i ekipa Zrinjskog! Susret se igra 14.12. na Pecari od 18h, dok će pobjednik te utakmice u finalu igrati protiv SKK STUDENTA!
Dođite u srijedu na utakmicu, i podržite ekipu u slobodno možemo reći FINALU PRIJE FINALA!
#SVInaPECARU!
Dođite u srijedu na utakmicu, i podržite ekipu u slobodno možemo reći FINALU PRIJE FINALA!
#SVInaPECARU!
http://www.jabuka.tv/jan-mocnik-mvp-kev ... elac-kola/
[ DOMINACIJA U 8.KOLU LIGE 10 ]
8. kolo Lige 10 je sasvim sigurno obilježila naša ekipa koja je sa 26 razlike razvalila ekipu Građanskog!
Do te pobjede su nas ponajviše vodili igrači Kevin Brown i Jan Močnik!
Po izboru KSBiH, MVP 8. kola je naš košarkaš Jan Močnik koji je u pobjedi naše ekipe ugradio 15 poena, podijelio 9 asista i uhvatio 4 skoka! Dok je on bio na terenu, naša ekipa je savladala ( +/- ) goste sa 25 razlike!
Odličnu utakmic odigrao je i Kevin Brown, koji je sa 23 poena (7 trojki) bio najbolji strijelac ovog kola! Uz 23 poena, Kevin je podijelio 4 asistencije i uhvatio 4 skoka! Za vrijeme njegovog boravka na terenu, naša ekipa je savladala ( +/- ) Građanski sa +22!
Bravo momci i samo tako nastavite! U srijedu našu ekipu od 18h očekuje polufinale Kupa HB protiv Zrinjskog na Pecari! Dođite u dvoranu i podržite našu ekipu!
SVI NA PECARU!
Srijeda na Pecari: Polufinale Kupa Herceg Bosne, Široki - Zrinjski
Najavljujemo polufinalnu utakmicu Kupa Herceg Bosne između HKK Široki – HKK Zrinjski koja se igra u srijedu 14.12.2016. u 18:00 sati na Pecari.
Pobjednik te utakmice će biti u finalu Kupa HB s momčadi Studenta.
Evo i izjava koje su dali trener Mate Brekalo i igrač Jan Močnik:
Jan Močnik:
“Poštujemo momčad Zrinjskog i znamo da su u dobroj formi. Mi se trebamo skoncentrirati na našu igru i dobro se psihički spremit jer znamo da u derbiju može odlučiti jedna lopta. Treba odigrati vrućim srcem i hladnom glavom. Pozvao bih publiku da nas dođe podržati“ .
Mate Brekalo:
„Zrinjski igra zaista dobro. Bosnu su pobijedili u jednoj sjajnoj šuterskoj večeri. Vrlo su opasni. Moramo zaustaviti njihov šut, ne smijemo dopustiti da se razmašu kao protiv Bosne. Bez obzira na određene slabosti koje smo iskazali protiv Građanskog utakmica u subotu vratila nam je samopouzdanje. Momci su sada mentalno jači, svjesni da se Zrinjskom mogu suprotstaviti samo dobrom obranom. Zrinjski jest sada u formi, to poštujemo, ali nisu igrački toliko jači da bi ih se trebali pribojavati. Idemo u jednu otvorenu igru u kojoj vjerujem nismo bez izgleda za prolaz, pozvao bih publiku da dođe podržati ovu mladu momčad“.
http://abcportal.info/clanak/srijeda-na ... --zrinjski
Srijeda na Pecari: Polufinale Kupa Herceg Bosne, Široki - Zrinjski
Najavljujemo polufinalnu utakmicu Kupa Herceg Bosne između HKK Široki – HKK Zrinjski koja se igra u srijedu 14.12.2016. u 18:00 sati na Pecari.
Pobjednik te utakmice će biti u finalu Kupa HB s momčadi Studenta.
Evo i izjava koje su dali trener Mate Brekalo i igrač Jan Močnik:
Jan Močnik:
“Poštujemo momčad Zrinjskog i znamo da su u dobroj formi. Mi se trebamo skoncentrirati na našu igru i dobro se psihički spremit jer znamo da u derbiju može odlučiti jedna lopta. Treba odigrati vrućim srcem i hladnom glavom. Pozvao bih publiku da nas dođe podržati“ .
Mate Brekalo:
„Zrinjski igra zaista dobro. Bosnu su pobijedili u jednoj sjajnoj šuterskoj večeri. Vrlo su opasni. Moramo zaustaviti njihov šut, ne smijemo dopustiti da se razmašu kao protiv Bosne. Bez obzira na određene slabosti koje smo iskazali protiv Građanskog utakmica u subotu vratila nam je samopouzdanje. Momci su sada mentalno jači, svjesni da se Zrinjskom mogu suprotstaviti samo dobrom obranom. Zrinjski jest sada u formi, to poštujemo, ali nisu igrački toliko jači da bi ih se trebali pribojavati. Idemo u jednu otvorenu igru u kojoj vjerujem nismo bez izgleda za prolaz, pozvao bih publiku da dođe podržati ovu mladu momčad“.
http://abcportal.info/clanak/srijeda-na ... --zrinjski
Romeo se vraća izgleda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.