Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

legenda reala
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la legenda reala » 28 jun 2012, 23:51

Pa zašto Rafa :mrgreen: jel zbog Eda ,kvazi stručnjaka

Nema priče, razbio ga je ovaj Čeh(odkle on), buba iz svih oružja, danas bio dobio i plačljivka(tj.Edovog idola :mrgreen: ) :lol:
Pokušavao je Rafa sve, ali jednostavno nije imao šansi, malo ga je i krov zajebo kad je došao do neke igre, ali slabo je to opet za njegov renome, zasluženo Čeh slavi.
Šteta što klocevi dođu, odigraju meč karijere izbace favorite, onda trpi tenis, al štaš. :P
Koda gledam ovaj će lagano sljedeći meč izgubiti :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 28 jun 2012, 23:53

samosarajvo je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:@Gazihusref, hvala ;)
napisano na 0:1 u setovima za Nadala.

Molio bih da se javi spoboda iz gorazda, da razjasnimo ko je strucnjak.

samosarajvo, sta kazes, prelazi Rogera po Slamovima jel? :lol: :mrgreen:

[quote="Edin TM87"]Rosol dobija Nadala.
[/b][/size][/color]
I dalje je Novak favorit na ovom turniru[/quote]
Necu nista dalje da pricam.

NIJE NOVAK FAVORIT
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

mireRN
Kontakt:

Post Postao/la mireRN » 28 jun 2012, 23:59

Evo ja da pozdravim Edu i njegovu prognozu :D.

Puno srece Murrayu, Raonicu, Del Potru u sustini bilo kome osim Rogeru i Novaku, **** ja kao navijac Nadala moram bit protiv njegovih glavnih konkurenata. :D

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 28 jun 2012, 23:59

Jok ja sam.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 29 jun 2012, 00:03

Pogodi edin ponekad, ali kad pogodi Zemlja se trese...
Sada šanse rastu Mareju i RF, a padaju Noletu... Fedex sad zna da za trofej ne mora lipsati i izgubiti, dovoljno je sami zveknuti Đokovića...
Nego @semper Rosol danas nije bio drvosječa...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 29 jun 2012, 00:04

samosarajvo je napisao/la:Jok ja sam.
A sto, samo reci sto? Kad ga je dobio na travi? Kad je dobio na Wimbledonu? Jel' to mozda bolji igrac? Ima jace udarce? Ima igru za travu?

Federeru sve odgovara, nema Nadala u zrijebu, SVE zavisi od njeg, rekord zavisi od njeg, igra se na njegovom turniru, na njegovoj podlozi, nema razloga da pada psihicki, to nije Nadal nego Djokovic, prvi put da se ne sekiram.

mire, hvala :D

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 29 jun 2012, 00:08

Edin TM87 je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:Jok ja sam.
A sto, samo reci sto? Kad ga je dobio na travi? Kad je dobio na Wimbledonu? Jel' to mozda bolji igrac? Ima jace udarce? Ima igru za travu?

Federeru sve odgovara, nema Nadala u zrijebu, SVE zavisi od njeg, rekord zavisi od njeg, igra se na njegovom turniru, na njegovoj podlozi, nema razloga da pada psihicki, to nije Nadal nego Djokovic, prvi put da se ne sekiram.

mire, hvala :D
Ma hajd nebitno, to je ono sto je mene danas iznerviralo.Levat je imo dan karijere, usto na desnu nogu i izbacio Nadala.Da ga je izbacio Delpotro,Tsonga,Berdych,Murray pa da ga je neko takav ubio 3:0 nebi mi bilo toliko krivo.
Rafa nije zasluzio da ga izbaci neki levat koji ce za 2 dana ispasti na turniru.

To je sport.Dodje neki za kojeg svjet nije cuo i odigra mec kakav vise nece i izbaci jednog od kandidata za titulu, mozda i najveceg i dvostrukog osvajaca i petorostrukog finalistu.

Ovdje nije forma problem bila, jest Rafa igrao losije ali se ne moze izvlacit na povredu ili formu ili bilo sta .Ovdje je samo jedan ustao na desnu nogu i odigrao mec zivota i to je to.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 29 jun 2012, 00:15

Sta je tu lose? Sta treba samo da najbolji pobjedjuju? Cuj ust'o na desnu nogu :lol:

Momak bio bolji od Nadala danas i zasluzeno ga dobio, nek izgubi 6:0 6:0 6:0 iducu, nema nikakve veze, svaka mu cast i zbog ovog se prati tenis ;)

ps nek ovaj iz gorazda nauci padeze, pa nek' dodje ovde pisati

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 29 jun 2012, 00:20

Nadal je dobio nadimak KRALJ ŠLJAKE i to ce drzat naredni 100 i vise godina :)

al nije mi bas jasno te razlike u podlogama, Nadal nekako kao da je igrao sa 50% svoji mogucnosti, lopta nekako blizu reketa mu prolazi a on stane i pogleda :o

Nadal mora trenirat na drugim terenima tj da se piprema za US - OPEN tvrdu podlogu ako misli barem ovaj put dogurat do 3 kola :lol:

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 29 jun 2012, 00:22

Edin TM87 je napisao/la:Sta je tu lose? Sta treba samo da najbolji pobjedjuju? Cuj ust'o na desnu nogu :lol:

Momak bio bolji od Nadala danas i zasluzeno ga dobio, nek izgubi 6:0 6:0 6:0 iducu, nema nikakve veze, svaka mu cast i zbog ovog se prati tenis ;)

ps nek ovaj iz gorazda nauci padeze, pa nek' dodje ovde pisati
Nije nista lose, momak bio bolji danas i pobjedio, mene licno kao njegovog fana boli to sto je Rasol odigrao mec koji moze odigrati jednom u karijeru (a ja sta je nego usto na desnu nogu, nema drugog objasnjenja za to) bas protiv Nadala u 2 kolu WB, to nije zasluzio svojim radom,trudom i svim pozitivnim stvarima koje radi za tenis,sport ali i ljude koji nemaju za hljeba a on im pomaze.

@netralni
Rafa jest kralj sljake ali Roger nije kralj trave ni kralj tvrde podloge ;)

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 29 jun 2012, 00:27

:lol: :lol: :lol:
Zato je kralj tenisa opcenito. ;)
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 29 jun 2012, 00:27

Cuj nije zasluzio :mrgreen:

Pa imao je fore da izgubi 2 seta, al' u 3 seta ga je uz'o i to u sva 3 Nadal prvi servir'o, bio je bolji u i prvom setu, haj da je masters u 2 seta, rek'o bi, mozda je bas im'o srece, potrefilo mu se, al' Grand Slam, nema opravdanja, Nadal u prvoj sedmici je mnogo los na Wimbledonu...

mireRN
Kontakt:

Post Postao/la mireRN » 29 jun 2012, 00:28

retro je napisao/la::lol: :lol: :lol:
Kako nije :lol: :lol:

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 29 jun 2012, 00:29

retro je napisao/la::lol: :lol: :lol:
Još nisam cuo da mu je neko dao taj nadimak ili ga proglasio kraljom tenisa. :O Jesam fulio nesto ili...?

edin
Ja ne osporavam njegovu igru i pobjedu.Mene boli sto on tu igru nece ponovit nikad u zivotu, jednom u karijeri se desi i to je to a sutra ce izgubit jer ce ustati normalno ili lose raspolozen, za razliku od danas.
Rafa nije bio taj koji je zasluzio da se na njemu desi to iznenadjenje i to pogotovo sad.

Mislim da nisam fulio, dok malo ne popravi skor protiv kralja sljake ostace samo teniser koji trenutno ima najvise GS ali i 31 godinu sa dobrim šansama da ga ovaj sa 11 komada stigne jer ovo iznenadjenje se desilo sad i Bog zna kad a Rafa ce iz ovog samo jaci izaci vjeruj mi ;)
Zadnja izmjena: samosarajvo, dana/u 29 jun 2012, 00:33, ukupno mijenjano 2 puta.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 29 jun 2012, 00:30

Fulio si

mireRN
Kontakt:

Post Postao/la mireRN » 29 jun 2012, 00:32

Ja cu se iskljucit iz prepucavanja dok Roger ne ispadne a onda eto i mene da mezim pa jel, ako slucajno osvoji bicu prvi da cestitam.

Rafi US Open treba samo tako da se malo rijesi nadimka koji su mu poceli pripisivati Rogererovci kad vise nisu imali cime da opravdaju poraze svog Rogerera.

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 29 jun 2012, 00:43

Samo teniser koji ima najvise GS. :lol: :lol: :lol:
Genius, outrageous, the best ever! RF!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 29 jun 2012, 00:57

retro je napisao/la:Samo teniser koji ima najvise GS. :lol: :lol: :lol:
Pa da...aBd za koju godinu kad se i Rafa povuce pa kad situacija bude slicna sljedecoj 17:15 GS, 22:12 omjer h2h, 26:23 mastersa,16:13 u pestotkama,te OI i uspjesi sa repkom...tad ces se zamislit ko je najbolji svih vremena ;)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 29 jun 2012, 01:05

Sad odo spavati, a do jutra želim da čujem viđenje ovog meča od strane Edina, nemoj mi nebuloza, nego fino objektivno, da vidim šta ti kao najveći stručnjak kažeš, šta je uzrok poraza, dokle će dogurati Rosol, hoće li se Rafa vratiti, ko uzima WB :?: :?: :?: Ja mislim da bi se danas protiv raspoloženog Rosola samo Nole izvukao, svi ostali bi izgubili :P

Tsonga uzima WB!!!! ;) inače moj favorit u nastavku turnira, to je ipak poslije Rafe najatraktivniji teniser za gledanje ;)
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 29 jun 2012, 01:08, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

videoton1
Kontakt:

Post Postao/la videoton1 » 29 jun 2012, 01:06

"Šljakaški" levat ispao, dobar dan za tenis.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.