FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Tritolone
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Tritolone » 05 jul 2011, 17:58

ŠB_Fidelis je napisao/la:Joj ovih teoreticara. :)

Bolan, fact of the matter. Juventus - lopovluk, osudjeni, nemaju se sta zaliti. Milan - jos veci lopovluk, a daleko manje kaznjeni, jer zna se sta je Silvio. Vrijedi i za ostale optuzene. Inter - nista dokazano, teorije zavjere.
Takvo je stanje, sudski, sad dzaba stotinu stranica o tome.
Na kraju krajeva jedina istina je ono sta je Peppino Prisco reka:“Nakon što se rukujem s milanistom trčim oprati ruke, a nakon rukovanja s juventinom prebrojim prste” :mrgreen:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Prowler
Kontakt:

Post Postao/la Prowler » 05 jul 2011, 18:07

Ovo za kartice je pateticno, veranje uz staklo. To ide od ruke jedino Spajdermenu, Moggiju srecom nije uspjelo. :lol: :mrgreen: Teorija zavjere da ne moze biti vise teoretska. :D

Sto se tice Moggija babe i Moggija juniora, presuda za GEA je vec pala i definitivna je. Godina dana uvjetno prvi, nesto manje drugi (5 mjeseci cini mi se). Sud odlucio, halo. Uvjetno = nece vidjet zatvora, ali tako to ide u Italiji.

Za Tronchettija sam vec odgovorio djelimicno u onom starom postu, ne da mi se pisati ponovo.

Toliko od mene, odoh svojoj kuci, lijepih 18.05. :D

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 05 jul 2011, 18:43

Tritolone je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Joj ovih teoreticara. :)

Bolan, fact of the matter. Juventus - lopovluk, osudjeni, nemaju se sta zaliti. Milan - jos veci lopovluk, a daleko manje kaznjeni, jer zna se sta je Silvio. Vrijedi i za ostale optuzene. Inter - nista dokazano, teorije zavjere.
Takvo je stanje, sudski, sad dzaba stotinu stranica o tome.

Kod: Označi sve

Na kraju krajeva jedina istina je ono sta je Peppino Prisco reka:“Nakon što se rukujem s milanistom trčim oprati ruke, a nakon rukovanja s juventinom prebrojim prste”  :mrgreen:[/quote]
DA i to je ono sto cu ja vjecito nosit ispod svog Avatarq kao " potpis ".
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

endem_
Kontakt:

Post Postao/la endem_ » 05 jul 2011, 19:55

Jedini nacin da Juve osvoji skudeto je da mu vrate lopovski stecenu titulu 2006 :P
Pazza Inter Amala

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 05 jul 2011, 20:12

Ricky Alvarez : "Sa svojim menadzerom sam odlucio da ne pricamo puno dok transfer ne bude zvanicno gotov,ali mogu reci da cu vjecno biti zahvalan Zanettiu za sve sto je ucinio za mene.Sto se tice dolaska u Milano mislio sam da dodjem sa svojim ocem da sve sredimo,a nakon toga i moja majka i sestra mogu doci ako budu htjele".

Eo otprilike prve nezvanicne izjave Alvareza oko transfera u Inter.Znaci da je istina da ga je Capitano predlozio Branci i co,te da ga je zvao za vrijeme pregovora.Grande Capitano ! 8-)

Sa uvodjenjem mogucnosti dovodjenja 2 non Eu igraca sad je vrlo moguce da ce doci i Banega i Casemiro.Ovo bi bilo fkt savrseno :D
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 05 jul 2011, 20:28

Interista di cuore je napisao/la:Ricky Alvarez : "Sa svojim menadzerom sam odlucio da ne pricamo puno dok transfer ne bude zvanicno gotov,ali mogu reci da cu vjecno biti zahvalan Zanettiu za sve sto je ucinio za mene.Sto se tice dolaska u Milano mislio sam da dodjem sa svojim ocem da sve sredimo,a nakon toga i moja majka i sestra mogu doci ako budu htjele".

Eo otprilike prve nezvanicne izjave Alvareza oko transfera u Inter.Znaci da je istina da ga je Capitano predlozio Branci i co,te da ga je zvao za vrijeme pregovora.Grande Capitano ! 8-)

Sa uvodjenjem mogucnosti dovodjenja 2 non Eu igraca sad je vrlo moguce da ce doci i Banega i Casemiro.Ovo bi bilo fkt savrseno :D
M a za mustuluka si svaka cast ,moze pivo : :?: :D ,bas cijeli dan gledam i iscekujem po ovim sportskim blogovima neke novosti al et ti si ih sve preduhitrio za Ricky ,al u danasnjoj izjavi Gaspe se moze naslutit da bi sneidjer mozda mogao da ode :Novi trener milanskog Intera Gian Piero Gasperini otkrio je talijanskim medijima kako bi ponajbolji nogometaš "nerazzurra" Wesley Sneijder (27) tijekom ljeta mogao napustiti klub...

Iako je ugovorno nizozemski veznjak vezan do 2015. godine, posljednjih se mjeseci po medijima špekulira o njegovom možebitnom odlasku, a Manchester United slovi kao favorit za kupnju.

- Neki igrači poput Sneijdera možda će biti prisiljeni na promjenu svojih pozicija na travnjaku, a on bi mogao završiti i na tržištu. Očito je bio sjajan igrač za Inter, ali zaista je teško predvidjeti što će se dogoditi u sljedećih 40 ili 50 dana – rekao je Gasperini.

Sneijder je u Inter stigao 2009. iz Reala, a Transfermarkt.de njegovu vrijednost procijenjuje na 40 milijuna eura.
Zadnja izmjena: warden, dana/u 05 jul 2011, 20:30, ukupno mijenjano 2 puta.
IO SONO INTERISTA

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 05 jul 2011, 20:29

Simone Dell'Agnello prešao u Livorno
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 05 jul 2011, 20:43

@Warden

Nije Gasp tako reko za Sneijdera sigurno.Gledo sam presicu i reko je da je Sneijder odlican igrac i da moze igrat na vise pozicija,ne samo na jednoj i da ce Inter uraditi sve da on ostane.I reko je taj dio za 40 i 50 dana :mrgreen:

Iz Argentine vijesti da je i Banega pred potpisom.

P.S. moze piva 8-)

Eo Sky-ovi novinari iz Argentine javljaju da je transfer Alvareza definitivno zavrsen,odnosno da su sve formalnosti zavrsene i da je on igrac Intera. 8-)

Ipak se u cetvrtak ocekuje dolazak Rickya a ne u petak :mrgreen:

[youtube][/youtube]

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 05 jul 2011, 21:30

Evo po izvjestajima sa sky tv a interu ce biti oduzet scudetto i biti ce ponisten ili dodijeljen romi a inter ce biti drasticno novcano kaznje ali ne i bodovno jer se za to nema pravo .
ali i ovo pokazuje i da je faccheti namjestao i zestce nego i sam moggi.
tako da inter ce imati 17 titula heh

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 05 jul 2011, 21:40

Silvio B je napisao/la:Evo po izvjestajima sa sky tv a interu ce biti oduzet scudetto i biti ce ponisten ili dodijeljen romi a inter ce biti drasticno novcano kaznje ali ne i bodovno jer se za to nema pravo .
ali i ovo pokazuje i da je faccheti namjestao i zestce nego i sam moggi.
tako da inter ce imati 17 titula heh
Nemoramo sljedeće sezone osvajat :lol:
Opet smo u vodstvu 8-)
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 05 jul 2011, 21:46

Alvarez u Palermo na posudbu, a Pastore nama :shock: odakle samo vade sve ove ideje :D

kazu 9mil Velezu za Alvareza + 3 mil raznih bonusa...Branca, Branca stara lopino :D

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 05 jul 2011, 21:49

Huska je napisao/la:Alvarez u Palermo na posudbu, a Pastore nama :shock: odakle samo vade sve ove ideje :D
To je bila ideja novinara od prije par dana,nema od toga nista...

Jonathan ce pocetkom iduce sedmice biti u Milanu,trenutno je povrijedjen pa zbog toga nije jos uvijek doso.

Chivu navodno odbio Valenciu :twisted: :o :lol:

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 05 jul 2011, 21:53

i bolje je...

nego papak kakvo je stanje sa pasosima od Lamele i Casmeira, jesu obojica non eu...

sta cemo imati tih mladih igraca, a opet ce ovi djedovi igrati sigurno :twisted:

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 05 jul 2011, 21:56

Casemiro i Banegu su non Eu,dok Lamela ima spansko drzavljanstvo.Al ne bih reko da ce on u Inter.Banega ce skoro sigurno bit taj 1 non Eu igrac,dok je Casemiro moguca opcija za drugog igraca non Eu.

Nadam se da ce Gasp davat sansu mladjim igracima,jer stvarno imamo extra talenata.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 05 jul 2011, 22:15

Piše: E. Škorić
Utorak, 05.07.11. 21:53.

Interov novi trener Gian Piero Gasperini kazao je italijanskim novinarima kako bi Wesley Sneijder ovog ljeta mogao napustiti.
Sneijder s Interom ima ugovor do 2015. godine, no već neko vrijeme spominje se u kontekstu s Manchester Unitedom.

Gasperini, novi trener Intera, nije siguran da će Holanđanin ostati u Neroazzurrima i narednu sezonu.

"Neki igrači poput Sneijdera mogli bi biti prisiljeni na promjenu svojih pozicija na terenu. Sneijder bi mogao završiti i na tržištu. Naravno, on je bio sjajan igrač za Inter, ali teško je predvidjeti što se može dogoditi u narednih 40 ili 50 dana", rekao je Gasperini.

Sneijder je u Inter došao iz Real Madrida prije dvije godine.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 05 jul 2011, 22:39

meho-medo je napisao/la:Piše: E. Škorić
Utorak, 05.07.11. 21:53.

Interov novi trener Gian Piero Gasperini kazao je italijanskim novinarima kako bi Wesley Sneijder ovog ljeta mogao napustiti.
Sneijder s Interom ima ugovor do 2015. godine, no već neko vrijeme spominje se u kontekstu s Manchester Unitedom.

Gasperini, novi trener Intera, nije siguran da će Holanđanin ostati u Neroazzurrima i narednu sezonu.

"Neki igrači poput Sneijdera mogli bi biti prisiljeni na promjenu svojih pozicija na terenu. Sneijder bi mogao završiti i na tržištu. Naravno, on je bio sjajan igrač za Inter, ali teško je predvidjeti što se može dogoditi u narednih 40 ili 50 dana", rekao je Gasperini.

Sneijder je u Inter došao iz Real Madrida prije dvije godine.
Vec postavljen i qoutan 8-)
IO SONO INTERISTA

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 05 jul 2011, 22:54

Navodno nudite 31 milion eura za Kaku:
http://www.defensacentral.com/real_madr ... lor-precio
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 05 jul 2011, 22:55

fino fino... pomlađujemo se :D :D neka valja....
Ricky je tu, Banega također i ja se nadam još Lameli... Casemira nisam baš puno pratio pa neznam ništa o njem...

ponovit ću NEDAJ BOŽE Palacia :D to mi je truba igrač, ništa bolji od Pandeva

valjao bi nam još jedan lijevi bek, ali o tom po tom ;)
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 05 jul 2011, 23:19

Di Marzio kaze da je Roma navodno jutros ponudila 10miliona + bonus za Alvareza a ovaj odbio jer se vec obecao Interu,,,vid stoke :lol: :lol: :lol:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 jul 2011, 23:26

Inter sa ovim sastavom u narednoj sezoni neće proći ni grupnu fazu CL, još kad vidim sa kojim se igračima povezujete : Lamela , Alvarez, Banega, biser do bisera :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.