Servette-Rapperswil 5.5 više 1.55
eto ta dva double-a nadam se prolaze, od ostalih parova eventualno herning 2 i sonderjyske tik 1
sretno

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ajmeeeee. hahah pomješali mi se postovi na forumu i umjesto auxerre-guingamp, stavim caen-laval 2/1bevanda4 je napisao/la:ispratit ću.. više iz očaja nego potrebemforce je napisao/la:probacu na sitno, ili u neki sistem Auxerre - Guingamp .... 2/1 @27
nije dojava niti nesto slicno, nego cisto jer je zadnji put dosao prelaz, mozda ce i ovdje![]()
a evo vidim da je meni u kladioni pala kvota na 25.
nešto mi govori da će na kraju bit prijelaz, ali 1/2 na kvoti 35.![]()
sretno nam!
zamisli da padnes 1,37 kvotu pored ove dvi.mforce je napisao/la:
da poklonim 1km kladionici
Velika hvala,i bravo za ovo,14 poena na poluvremenu,svaka castamarosim je napisao/la:Aba liga
Gecevski 12,5 više
MZT vcrs docekuje Igose,Geč zadnje dvije utak 13 i 26 ali sto je nabitnije igra po 35 minuta po utakmici,danas nece biti rezervnog centra Nikolica,Igosi igraju mozda i nalosiju obranu upravo pod kosem,Edwards je nezaintresiran,Sulovic prenizak,Komatina je vise cetvorka tako da Gecevski vcrs moze kombinirati i unutarnju u vanjsku igru...............
Takoder svaka cast majstore.miky_hz je napisao/la:Velika hvala,i bravo za ovo,14 poena na poluvremenu,svaka castamarosim je napisao/la:Aba liga
Gecevski 12,5 više
MZT vcrs docekuje Igose,Geč zadnje dvije utak 13 i 26 ali sto je nabitnije igra po 35 minuta po utakmici,danas nece biti rezervnog centra Nikolica,Igosi igraju mozda i nalosiju obranu upravo pod kosem,Edwards je nezaintresiran,Sulovic prenizak,Komatina je vise cetvorka tako da Gecevski vcrs moze kombinirati i unutarnju u vanjsku igru...............
bravo majstoremasteRofPoker je napisao/la:Takoder svaka cast majstore.miky_hz je napisao/la:Velika hvala,i bravo za ovo,14 poena na poluvremenu,svaka castamarosim je napisao/la:Aba liga
Gecevski 12,5 više
Planinić nije igrao, ne znam zašto i još da se i ja zahvalim kolegi iznad, prepisao sam i ja Gečevskog, ali sam pao na Davisu.plavetniloo je napisao/la: Essen kući nema pobjede, a Minden u gostima nema pobjede, zanimljivo![]()
Planinić over
Farmar over
Teodosić over
Davis under
Khimki hendikep
i jedan navijački(nafurala me ona skrivena kamera za igrače Efesa) Efes CSKA 1x
WINNN :pFalcaoo je napisao/la:Essen-Minden 1 2.7028-22
Tu se igra vjerovatno 3 za 3, svaki put domacin pobjedi kad igraju pa bi i sada trebo, odlican koef
Prošlo sve, nadam se da je neko ispratiotruts je napisao/la:Ajd malo da na hokeju padamo sutra![]()
Trinec - Litvinov 5,5 više 1,85
Zug - Langnau 5,5 više 1,50
Rodovre - Herning (kp) 2 1,35
Sretno
bravo caretruts je napisao/la:Prošlo sve, nadam se da je neko ispratiotruts je napisao/la:Ajd malo da na hokeju padamo sutra![]()
Trinec - Litvinov 5,5 više 1,85
Zug - Langnau 5,5 više 1,50
Rodovre - Herning (kp) 2 1,35
Sretno
bravoFalcaoo je napisao/la:WINNN :pFalcaoo je napisao/la:Essen-Minden 1 2.7028-22
Tu se igra vjerovatno 3 za 3, svaki put domacin pobjedi kad igraju pa bi i sada trebo, odlican koef
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.