pa i Dinamovci su bili milion puta skuplji, pa ispadoše od njihOmar500 je napisao/la:Ispade naša momčad skuplja od njihove![]()
Nego, kakvi su im ovi igrači, jel neko upoznat s njihovim kadrom ?
http://www.transfermarkt.de/de/sheriff- ... _2481.html
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Proći ćemo ako bude dobrih pojačanja. Za nadati je da su ova dvojica na probi dobri igrači, i da će potpisati Smajić i Ješe. Još jedan napadač bi trebao i to je to ( ali baš napadač, u pravom smislu te riječi )
Buditi raja realni taj Šeriff je strasna ekipa, prosle godine ubili Dinama.
Sad su sigurno jos jaci.
Uglavnom Sretno
Sad su sigurno jos jaci.
Uglavnom Sretno
Relano komsinice ako glledate odakle dolaze sigurno bi prosli ak cinjenica jest da njih drzi neki super bogatas i ljudi su u zadnje vrijeme stalni ucesnici il LS i EL u grupnim fazama tako da male sanse imate relno
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
-
- Kontakt:
Ma joj prolazimo ovo djeteta mi. Sta fali ako je Sheriff
! Nek amar spremi igrace i proci cemo. Kakve to veze ima sto su izbacili Dinamo ? To nema veze nikakve. MI ako budemo igrali kako treba i ako ostane trenutni igracki kadar te nas pojaca Sulejman Smajic i po mogucnosti Vernes Selimovic mozemo se nadati prolasku komotno. Pa kukate nesto ovo ono... sta biste rekli da smo dobili jedan Fulham ??? Bila bi nam pusa ko dusa. Dobro je... sad se treba spremiti i napraviti pakao u prvoj utakmici na Kosevu ili grbavici ne znam sta je prijavljeno 

Oni će se opustiti protiv nas, a to je naša šansa.
Vjerujem da smo mi bili jedna od njihovih želja.
Šanse za prolaz definitivno postoje
Vjerujem da smo mi bili jedna od njihovih želja.
Šanse za prolaz definitivno postoje
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Zajebana ekipa al šta ćemo.Uvijek nas zapadnu ovi istočnjaci.Ali samo mi nije jasno na koji način su se birale ove grupe mogućih protivnika.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Koliko je njima igraca otislo od prosle sezone?
- Blagoje Bratić
Nije to loše može se igrati laganica samo 

-
- Kontakt:
sto onda ne igraju ligu prvaka ako su jaciaS_Roma je napisao/la:Buditi raja realni taj Šeriff je strasna ekipa, prosle godine ubili Dinama.
Sad su sigurno jos jaci.
Uglavnom Sretno
- Capt_Billy
- Kontakt:
Ajde neka mi netko nesto objasni!!! Posto je i Sarajevo domacin u prvom susretu a i mi, tko ce igrati prvi mec na Kosevu???
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Izabrali smo jednog od laksih protivnika,jer Serif je maltene rasprodao ekipu,dovoljno govori da su u Moldavskoj ligi jedva izborili Evropu...oni jesu bili jaki,ali nekad...sad su jedna prosjecna moldavska ekipa koju definitivno mozemo proci! ako ih dobijemo u Sarajevu u revansu mozemo izboriti 3 pretkolo EL! mislim da smo mogli proci puno gore...dovesti ciljana pojacanja,dobro se ipripremiti i imamo realne sanse za prolaz dalje!
Nismo dobili Real da su sanse ravne nuliSaurman je napisao/la:Šanse su ravne nuli za prolaz dalje , dobili smo teškog protivnika defintivno.

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Hajde ba, manite se kuknjave. Nismo dobili lakog protivnika, ali nismo dobili ni najgoreg. Nemojte računati da je to ista ekipa kao ona što je prošle godine izbacila Dinamo. Sada je na struci da dovede koje istinsko pojačanje i da se muški suprotstavimo. Šanse su nam 40-60%. Samo ozbiljan pristup, i ne skidati gaće odmah.
Treba biti realan i priznati da su mnogo jaca ekipa, tesko da cemo ista napraviti protiv Šerifa.
P.S. Pogledaj te njihov stadion i sportski kompleks http://www.fc-sheriff.com/eng/club/stadium
P.S. Pogledaj te njihov stadion i sportski kompleks http://www.fc-sheriff.com/eng/club/stadium
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Oni su izbacili Dinama jer je Dinamo bio apsolutni favorit, a ovako su oni apsolutni favoriti (uslovno rečeno) tako da tu vidim našu šansu...
Prošle sezone su igrali grupnu fazu EL-a, svi ih redom bušili, Bate Borisov, Dynamo Kyev i AZ čini mi se...
Samo opušteno...
Glupo je da se unaprijed predamo i odmah kukamo...
Keep the faith, you Manics!
Prošle sezone su igrali grupnu fazu EL-a, svi ih redom bušili, Bate Borisov, Dynamo Kyev i AZ čini mi se...
Samo opušteno...
Glupo je da se unaprijed predamo i odmah kukamo...
Keep the faith, you Manics!

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ispravka. Sarajevo prvu utakmicu igra u Švedskoj, Željo na Koševu. Ukoliko bi i Sarajevo i Željo igrali prvu kući, klub koji ima bolji koeficijent odlučivao bi ko će kada igrati, u ovom slučaju FK Sarajevo.Capt_Billy je napisao/la:Ajde neka mi netko nesto objasni!!! Posto je i Sarajevo domacin u prvom susretu a i mi, tko ce igrati prvi mec na Kosevu???
Zadnja izmjena: formance, dana/u 20 jun 2011, 14:49, ukupno mijenjano 1 put.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- Capt_Billy
- Kontakt:
Live spijuniranje FAN ZONE Sherifa!!!
http://www.fc-sheriff.com/eng/forum/viewtopic.php?t=755

"Posted: Mon Jun 20, 2011 14:44
Iron Sheriff must pass, but the approach to matches should be very serious.Bosnians know how to play football.What are their former players Edin Dzeko, Mario Stanic"
http://www.fc-sheriff.com/eng/forum/viewtopic.php?t=755

"Posted: Mon Jun 20, 2011 14:44
Iron Sheriff must pass, but the approach to matches should be very serious.Bosnians know how to play football.What are their former players Edin Dzeko, Mario Stanic"
Zadnja izmjena: Capt_Billy, dana/u 20 jun 2011, 14:50, ukupno mijenjano 1 put.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
Najbitniji je ozbiljan pristup s naše strane i još 2-3 pojačanja. Ne treba ih se bojati, moglo je biti mnogo gore. Imamo dvije tekme, probati kući da napravimo pritisak s tribina i zabijemo odma gol u prvom poluvremenu. I naravno, probati ne primiti gol kući. Za tako nešto nam trebaju 2-3 iskusna igrača
slazem se s tobom! ud adekvatna pojacanja i dobre pripreme mozemo proci Serif..oni ce nas sigurno potcjeniti,a i nisu jaki kao nekad..tako da imamo sasvim dobre sanse,naravno uz malo srece... ako ih pobjedimo u Sarajevu onda su nam sanse velike za prolaz!Omar500 je napisao/la:Proći ćemo ako bude dobrih pojačanja. Za nadati je da su ova dvojica na probi dobri igrači, i da će potpisati Smajić i Ješe. Još jedan napadač bi trebao i to je to ( ali baš napadač, u pravom smislu te riječi )
Trenutno korisnika/ca: F1921B, strucnjak9 i 118 gostiju.