FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Prestani holyman, neću ti više govoriti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Za osvajanje bodova potrebno je zabijati golove.
Trenutno FKS nema napadaca i mucimo se u napadu, tesko zabijamo dodaj jos uz to Vinkov mentalitet da gra defanzivno...
Trenutno FKS nema napadaca i mucimo se u napadu, tesko zabijamo dodaj jos uz to Vinkov mentalitet da gra defanzivno...

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- feniksptica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sljedece sedmice mjesec maj, a mi dali dva gola u proljetnom dijelu sezone 

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Jesil ironičan ili?skoroalen je napisao/la: ↑19 apr 2021, 21:53Kojom logikom možemo do pet bodova? Zrinjski će nas bez po muke preslušat, zbog izostanka Miličevića smo osuđeni na istu formaciju. Tipujem na karton Dupovca, znači na derbiju nema ni njega, opet ista formacija, isto sve. Baka je doktor za ovu ligu plus će se gurbeti napet k'o žabe krastače da nam skinu titulu. Tek Tuzli možda bod skinemo.
Ako nisi, onda imamo dobre šanse u sljedeće tri utakmice

Ako si tako pesimističan, jel sad misliš da gubimo titulu, jer s tim tvojim mišljenjem o rezultatima je vjerojatno i gubimo.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Samo treba Emiru vjerovati...
Meša mora u vrh napada u Mostaru. Pretpostavljam da će oni imat posjed a mi probat šta iz kontri. Što znači da sporo okretni Tino ne bi trebo iza napadača, al kad su druge opcije preloše, vjerojatno smo osuđeni na to.
Samo naprijed Saraj'vo!
- hordasDoboj
- Kontakt:
Nama je najvaznije da se Pejovic dozove, koliko god to nerealno zvucalo, da makar pokaze upola ono sto je pokazivao na pocetku i da se neko ustali na poziciji 10.
Sa te dvije stvari bi mi mogli ocekivati bolju igru. Ovo je sve pod uslovom da nastavimo igrat istu formaciju. Nemamo krila jbg, al nemamo ni sredine da sad pokusavamo igrat romb na sredini.
Sa te dvije stvari bi mi mogli ocekivati bolju igru. Ovo je sve pod uslovom da nastavimo igrat istu formaciju. Nemamo krila jbg, al nemamo ni sredine da sad pokusavamo igrat romb na sredini.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Ranjena zvijer je najopasnija. Digni se Dive molim te, znaš da ludo volim te.
ORIGINAL 1987
Ma najbolje je u životu (i na forumu) bit mrtvi pesimista. Ako je iko vjerovao u ekipu i hajcao, ja sam. Znaš da sam se na Cmilju kladio u 100 KM, s tobom sam se kladio da ćemo ligu uzet s dvocifrenom razlikom itd. Na kraju dođu ljudi koji su jedva čekali ovo stanje da kažu "jesam vam rekao". Pa, priključujem se takvom razmišljanju, ako uzmemo titulu ubacit ću se u slavlje i niko se neće sjećat ovog pesimizma, a ako fasujemo u Mostaru doći ću ovdje i svakom ponaosob napisat "jesam ti rekao". Najbolje prije svake tekme najavit poraz i patnju pa se poslije šepirit ovdje i glumit nekog ko je "sve ovo najavio ranije".BordoSarajevo je napisao/la: ↑19 apr 2021, 23:01Jesil ironičan ili?skoroalen je napisao/la: ↑19 apr 2021, 21:53Kojom logikom možemo do pet bodova? Zrinjski će nas bez po muke preslušat, zbog izostanka Miličevića smo osuđeni na istu formaciju. Tipujem na karton Dupovca, znači na derbiju nema ni njega, opet ista formacija, isto sve. Baka je doktor za ovu ligu plus će se gurbeti napet k'o žabe krastače da nam skinu titulu. Tek Tuzli možda bod skinemo.
Ako nisi, onda imamo dobre šanse u sljedeće tri utakmice![]()
Ako si tako pesimističan, jel sad misliš da gubimo titulu, jer s tim tvojim mišljenjem o rezultatima je vjerojatno i gubimo.
A i ne vjerujem da ova grupa amatera više ikog može dobit, iskreno.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Možda ovako nešto izvesti u Mostaru: Kovačević, Oremuš, Dupovac, Adukor, Pidro, Pejović, Đokanović, Sušić, Hebibović, Jukić, Mešanović.
Vjerovatno ćemo u narednih mjesec održati još jedan sastanak, možda Čeferin dođe i u Sarajevo. Već u četvrtak na Izvršnom odboru NS BiH planiramo početi projekt s terenima, a u ovom trenutku vam mogu otkriti da planiramo već tokom predstojećeg ljeta izgraditi tri terena s hibridnom travom kako bi oni bili spremni za narednu sezonu Premijer lige BiH", poručio je Zeljković za kraj razgovora.
NEMA NAZAD
Čak me ne bi iznenadilo da Vinko izađe u 3-5-2 formacijj kao u Tuzli. Samo je problem što nema Miličevića kao trećeg stopera pa bi tu nešto morao kombinovat. Naprijed bi išli Fanimo i Mešanovic onda.
Možda ne bi bilo loše u veznom redu izvesti Oremusa i Dokanovica kao protiv Bresta npr. da u sredini budemo maksimalno agresivni.
Možda ne bi bilo loše u veznom redu izvesti Oremusa i Dokanovica kao protiv Bresta npr. da u sredini budemo maksimalno agresivni.
Samo naprijed Saraj'vo!
Može iskombinovat samo Bešića, a prije ću ja potpisat za Sarajevo i zaigrat nego Bešić, Ramić il bilo koji junior, tako da zaboravi 3-5-2 u Mostaru.Tele33 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 23:35Čak me ne bi iznenadilo da Vinko izađe u 3-5-2 formacijj kao u Tuzli. Samo je problem što nema Miličevića kao trećeg stopera pa bi tu nešto morao kombinovat. Naprijed bi išli Fanimo i Mešanovic onda.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- forza_juve
- Kontakt:
Hoće li onaj FaMino konkurisat?
Treba li mu septolete ili neoangin kupiti?
Dole se zna, stub odbrane Pidro ili Hodža uz nebitan faktor Oremuš , Dupe i Adukor kao i Kova na golu heh, sredina Pejović, Djokanovic, Sušić
Gore Mesanovic, Fanimo ( ako bude u igri ako ne onda Jukić ) i MC Cmilja kao udarna igla. U drugom ulazi kapiten da malo podigne atmosferu i možda Hare ali to tek tamo oko 80 minute jer nema smisla da nas Lippi iznenadi ranijom izmjenom. Zidane ima obaveza na klupi pa ga vjerovatno nećemo gledati.
Sve u svemu dobijamo glat 0:1 sa pregršt glupih i nelogičnih poteza sa obaveznim skijanjem po živcima nas navijača, ali pobjedi se ne gleda u zube, tako smo bar do sada navikli
Treba li mu septolete ili neoangin kupiti?
Dole se zna, stub odbrane Pidro ili Hodža uz nebitan faktor Oremuš , Dupe i Adukor kao i Kova na golu heh, sredina Pejović, Djokanovic, Sušić
Gore Mesanovic, Fanimo ( ako bude u igri ako ne onda Jukić ) i MC Cmilja kao udarna igla. U drugom ulazi kapiten da malo podigne atmosferu i možda Hare ali to tek tamo oko 80 minute jer nema smisla da nas Lippi iznenadi ranijom izmjenom. Zidane ima obaveza na klupi pa ga vjerovatno nećemo gledati.
Sve u svemu dobijamo glat 0:1 sa pregršt glupih i nelogičnih poteza sa obaveznim skijanjem po živcima nas navijača, ali pobjedi se ne gleda u zube, tako smo bar do sada navikli
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Lafe mi se spremamo tako da nam forma raste kako prvenstvo odmice. Znaci svi padaju sa formom a mi rastemo.skoroalen je napisao/la: ↑19 apr 2021, 21:53Kojom logikom možemo do pet bodova? Zrinjski će nas bez po muke preslušat, zbog izostanka Miličevića smo osuđeni na istu formaciju. Tipujem na karton Dupovca, znači na derbiju nema ni njega, opet ista formacija, isto sve. Baka je doktor za ovu ligu plus će se gurbeti napet k'o žabe krastače da nam skinu titulu. Tek Tuzli možda bod skinemo.
Jela je tu lafe valjda on najbolje zna jbg on je Dzeku pripremao.
Uglavnom tom logikom mozemo do 5 bodova ne znam kako se ti tog nisi sjetio.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- feniksptica
- Kontakt:
Krste 10ka i Jasmin napad jedino logicno.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Samo poslati Handzica u napad i konstantno pumpanje lopte u 16m pa mozda bude frljoki, jer igru nemamo. Preskaci sredinu-nemamo je -preskaci krila - jer nji def nemamo, sa 3 u spicu 4 u odbrani 2 destrultivca u sredini sa jedan dobrin nabijacem lopti i ojha
Zadnja izmjena: Fudo, dana/u 19 apr 2021, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- feniksptica
- Kontakt:
Iskreno, bolji je od onog skeletora sto samo trckara ko kakav noj
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski, JavierBosnia, napoleon72, plisek, Varijantas8 i 46 gostiju.