FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
29. strana
18.14 For the three qualifying rounds and the playoffs, a club may register a maximum of one new eligible player on List A afterthe above-mentioned deadlines, provided the quota of locally trained players is respected. Such registration must be completed by 24.00 CET on the day before the relevant first-leg match and the club’s association must confirm in writing that the new player is eligible to play at domestic level at this time.
18.15 If the registration of such a new player causes the number of players on List A to exceed 25, the club must remove a currently registered player to reduce the squad to 25 players again.
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
18.14 For the three qualifying rounds and the playoffs, a club may register a maximum of one new eligible player on List A afterthe above-mentioned deadlines, provided the quota of locally trained players is respected. Such registration must be completed by 24.00 CET on the day before the relevant first-leg match and the club’s association must confirm in writing that the new player is eligible to play at domestic level at this time.
18.15 If the registration of such a new player causes the number of players on List A to exceed 25, the club must remove a currently registered player to reduce the squad to 25 players again.
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
sto u prevodu znaci ?bismarck je napisao/la:29. strana
-
- Kontakt:
to sto je nama guta i za nase uslove,to je za njega bukvalno kafa,realno jedan igrac njegovog tima ima godisnju platu kao cijeli nas budzet 5 sezonamoustapha je napisao/la:Doso lik i ostavio gutu.pitarSA je napisao/la:Ako dodje Maletic to moze znaciti samo jedno da je onaj Malezijac ostavio vitre prije nego je otisao jer mi za zraka nismo imali a dodjose mnogi igraci.![]()
Samo sa Maleticem bi bili strasni. Ne smijem ni postaviti formaciju.
a club may register a maximum of one new eligible player on Listmirzatele je napisao/la:sto u prevodu znaci ?bismarck je napisao/la:29. strana
If the registration of such a new player causes the number of players on List A to exceed 25, the club must remove a currently registered player to reduce the squad to 25 players again.
prevod: jedan IN jedan OUT
ali mozda opet griješim, pa je drugačije
Imal gdje sluzbeno ili si saznao od nekog, info ako moze pozzmirzatele je napisao/la:to maletic potpisao 100% ?htcxone je napisao/la:DA RAZJASNIMO JEDNOM ZA SVA VREMENAbismarck je napisao/la:može jedan IN jedan OUT
poslije svakog kola dostavi se NOVI spisak , od 25 igraca!
24h prije utakmice se moze na spisak dodati JOS JEDAN IGRAC
TAJ JEDAN DODATNI JE UJEDNO I zadnji KOJI SE MMOZE DODATI U OBJE UTAKMICE!!!
dakle mi smo poslali spisak za albance , i na spisak dodali karica i vise do metalurga nemamo pravo dodavati igraca
za metalurg ide NOVI SPISAK sa vuletom, puzigacom, maleticem, komazecom

#MaletićMaloprijePočastioCijeliDibekUČastDogovoraSaFKS
joj jes' se zadimilo...navalili svi na nargilu...dupluSteph je napisao/la:#MaletićMaloprijePočastioCijeliDibekUČastDogovoraSaFKS

FORZA MARŠAL !!!

Zašto ste svi izbacili Tadejevića iz prve postave nakon dolaska Puzigaće, čovjek uopće ne igra loše

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Odakle vam to za maletica svi covjeka spominju i stavljaju u sastav covjek trenutno nema nikakve veze sa sarajevom
#MentolJagodaNoviUkushodža je napisao/la:joj jes' se zadimilo...navalili svi na nargilu...dupluSteph je napisao/la:#MaletićMaloprijePočastioCijeliDibekUČastDogovoraSaFKS![]()

Tadejević ima dogovoren transfer u Auxerre poslije Europe, zato je Puzigaća i doveden.Shanks je napisao/la:![]()
![]()
Zašto ste svi izbacili Tadejevića iz prve postave nakon dolaska Puzigaće, čovjek uopće ne igra loše
AhaSteph je napisao/la:
Tadejević ima dogovoren transfer u Auxerre poslije Europe, zato je Puzigaća i doveden.

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Strpi se jos veceras.Silkoni je napisao/la:Odakle vam to za maletica svi covjeka spominju i stavljaju u sastav covjek trenutno nema nikakve veze sa sarajevom
Pa nece u 12 navecer potpisivati.Head je napisao/la:Nije nije potpisano sa Maleticem zato ne treba siriti dezinformacije.

Ja mislim da ste vi sampioni ako dovedete Maletica, ne morate ni igrati samo pehar dignite. 

sad ce ptičice da dolete--- 

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
htcxone je napisao/la:sad ce ptičice da dolete---

A sječa li se iko Pionira na utakmici Sarajeva oni iz Malezije e tamo je bio Tanov unuk i on reko dedo kupi mi Sarajevo i eto dešava se taj poklon unuku i hehee malo šale
Sarajevo ljubavi moja!
kako nije, evo lika sjedi prekoputa mene i časti rajuHead je napisao/la:Nije nije potpisano sa Maleticem zato ne treba siriti dezinformacije.
evo post koji to dokazuje :
Steph je napisao/la:#MaletićMaloprijePočastioCijeliDibekUČastDogovoraSaFKS
FORZA MARŠAL !!!
Moj sin je igrao na toj utakmici.sekac je napisao/la:A sječa li se iko Pionira na utakmici Sarajeva oni iz Malezije e tamo je bio Tanov unuk i on reko dedo kupi mi Sarajevo i eto dešava se taj poklon unuku i hehee malo šale

nije mi jasno koji qrac vam je furka s tom resetkom pa svaku temu usrastehodža je napisao/la:kako nije, evo lika sjedi prekoputa mene i časti rajuHead je napisao/la:Nije nije potpisano sa Maleticem zato ne treba siriti dezinformacije.
evo post koji to dokazuje :
Steph je napisao/la:#MaletićMaloprijePočastioCijeliDibekUČastDogovoraSaFKS
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.