FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Rajaz
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Rajaz » 04 avg 2014, 08:50

@allas sve vidi ..

[youtube][/youtube]

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 04 avg 2014, 10:13

- Treba ovo ispitati !!!

Pero lopov a nama nesto za Neymara spominju. Evo sad ce sebi srediti koji posao malo Kostarika malo Kolumbija ako dodje Falkica i tak' to ;)

Pero Posteni :cool:
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

mandraX
Kontakt:

Re: Odg: FC Barcelona

Post Postao/la mandraX » 04 avg 2014, 11:06

JoseMourinho je napisao/la: Bolji je od vaših bekova al to nije bas neki uspjeh da se ne lazemo :rol:
Jeste ako pričamo samo o desnom beku, što i jest Danilo. Međutim ako pričaš uopšte o bekovima, uključujući i lijevu stranu, onda ti izjava nije na mjestu, Alba je bolji igrač od njega. Danilo može nekad bit' bolji, al' trenutno nije.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 04 avg 2014, 11:11

Rakitic ce izgleda izvoditi kornere kod Enriquea.
Inter zeli Alvesa
United Cuadradu ponudio skoro duplo vecu platu. Sto se mene tice ne mora ni doci. Prije bi nekog defanzivnijeg beka desno.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 04 avg 2014, 11:11

slika
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 04 avg 2014, 11:19

Meni se bez Mascherana ne svidja nijedna formacija. Inace ova 3-2-3-2 mi se cini nemogucom

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 04 avg 2014, 11:23

barca_87 je napisao/la:slika
Ovako bi od Reala peticu primili. Pa ova odbrana je lošija od dosadašnje jbt :crazy:

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 04 avg 2014, 11:26

Rajaz je napisao/la:Meni se bez Mascherana ne svidja nijedna formacija. Inace ova 3-2-3-2 mi se cini nemogucom
pa malo bolje pogledaj pa ces vidit da jeste,pa cuadrado (ako dodje :mrgreen: ) ce spartato citavom tom stranom,on kad se vrati ti imas standardnu formaciju 4 3 3 a kad napadaju to ce vise izledati ko 3 3 4 pepova stara formacija ,ova formacija je samo mala promjena mala prepravka tih formacija i to ne mora da znaci da ce bas ovako fiksni igraci biti na ovim pozicijama :roll:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 04 avg 2014, 11:35

mogu oni promjeniti 200 formacija, ako ne vrate brzi protok lopte, okomitost i presing to je sve uzalud
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 04 avg 2014, 11:59

barca_87 je napisao/la:slika
Daj boze :pray: :mrgreen:

Svaka utakmica bi garantovala spektakl :opaopa:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 04 avg 2014, 12:39

Ter Stegen i Bartra unutra, vani Pique i Bravo :kafa:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 04 avg 2014, 12:57

GameFKS je napisao/la:Čuj prestroga pa koliko ste nerealni to je strašno, tri puta ujeda , rasizam . Jel mi se treba to dopuštat? Po vašem očigledno to nije ništa, a da je nekim slučajem Pepe pa bilo bi : što nije doživotno suspendovan. Sekunde logike i realnosti nemate
hahahaha pa za sve te ujede i rasizam je vec odsluzio kazne sta bi ti sad da mu za zadnji incident sa Kielinijem ponovo da mu sudis ove ujede od ranije i rasizam :lol: :lol: :lol: kazna je prevelika igrac skrsi drugog i nogu mu slomi ne dobije 3 utakmice suspenzije a ti bi za ujedanje kaznjavao po 4 mjeseca...

taj pepe kojeg spominjes je gazio igraca i sutao ga dok lezi na podu pa nije dobio 4 mjeseca suspenzije a to je neuporedivo gore od nekavih ugriza...
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 04 avg 2014, 12:59, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 04 avg 2014, 12:58

Yebote koliko sam čekao utakmicu sa Nicom da vidim ima li barem nekih naznaka kako će izgledati formacija ubuduće, kad Enrique izvede ono što smo gledali zadnjih godina, još Rafinha lažna devetka. :mrgreen:
Don't hate what you don't understand.

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 04 avg 2014, 13:43

BigBigBang je napisao/la:
GameFKS je napisao/la:Čuj prestroga pa koliko ste nerealni to je strašno, tri puta ujeda , rasizam . Jel mi se treba to dopuštat? Po vašem očigledno to nije ništa, a da je nekim slučajem Pepe pa bilo bi : što nije doživotno suspendovan. Sekunde logike i realnosti nemate
hahahaha pa za sve te ujede i rasizam je vec odsluzio kazne sta bi ti sad da mu za zadnji incident sa Kielinijem ponovo da mu sudis ove ujede od ranije i rasizam :lol: :lol: :lol: kazna je prevelika igrac skrsi drugog i nogu mu slomi ne dobije 3 utakmice suspenzije a ti bi za ujedanje kaznjavao po 4 mjeseca...

taj pepe kojeg spominjes je gazio igraca i sutao ga dok lezi na podu pa nije dobio 4 mjeseca suspenzije a to je neuporedivo gore od nekavih ugriza...
Jel vi nećete da shvatite ili šta !? Ljudi su mu spucali kaznu nakon ponavljanja istih ispada više puta. Neusopredivo je to i ne jasno mi je kako ne skontaš Pepe je dobio kaznu i nije više ponovio, ovaj dobije jednu pa drugu kaznu pa treći put ujede . Razumiješ li da je takva kazna zbg učestalosti ponavljanja jednog te istog ispada. Smiješ se a ispadaš smiješan.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FC Barcelona

Post Postao/la JoseMourinho » 04 avg 2014, 13:44

mandraX je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la: Bolji je od vaših bekova al to nije bas neki uspjeh da se ne lazemo :rol:
Jeste ako pričamo samo o desnom beku, što i jest Danilo. Međutim ako pričaš uopšte o bekovima, uključujući i lijevu stranu, onda ti izjava nije na mjestu, Alba je bolji igrač od njega. Danilo može nekad bit' bolji, al' trenutno nije.
Ma mislio sam na desnu stranu :D
MrHc je napisao/la:Gdje ste vi Realovci stari realisti :D

Kad vi govorite ovima da ne citaju a vi jos gori -.-'

Pepe nakon divljackog GAZENJA igraca dobio 8 utakmica kazne ( Mjesec i po do dva ne igranja, ako pretvoris u vremenski period ). Uredno trenirao sa svojim saigracima, igrao kup i igrao LP i za repku. Suarez dobio ZATVROSKU kaznu, pa ne smije lik ni na FIFI da igra sa Barcelonom ili Urugvajem i zbog TOGA se zale. Uredu je kazniti igraca da ne igra utakmice ali zabraniti prezentaciju ili da GLEDA utakmice -.-' pa koliki moras biti debil za to .....

Znaci naucite razliku sto pisu simpatizeri Barcelone :

Kazna za ne igranje utakmica - DA - OPRAVDANA
Kazna za predstavljanje, treniranje i sl. - NE - NEOPRAVDANA i treba biti ukinuta.

Jasno ? Se razumijemo ? :cool: :cool:
Ajmo realno, da Pepe treći put gazi coeka bil i pola godine bila velika kazna??
naravno da ne bi tako i ovom keru nije velika ;)

voliosamzvijezdu
Kontakt:

Post Postao/la voliosamzvijezdu » 04 avg 2014, 14:08

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 1575_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; sta je sa geretha balea

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 04 avg 2014, 14:31

slika

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 04 avg 2014, 14:32

xaviesta je napisao/la:Yebote koliko sam čekao utakmicu sa Nicom da vidim ima li barem nekih naznaka kako će izgledati formacija ubuduće, kad Enrique izvede ono što smo gledali zadnjih godina, još Rafinha lažna devetka. :mrgreen:
ako nista vidio si da je Pique sve samo ne fudbaler
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 04 avg 2014, 15:57

Jesi ti ovo stao u odbranu Barcinog igraca ???

SUDNJI DAN - THE END
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 04 avg 2014, 16:29

GameFKS je napisao/la:

Jel vi nećete da shvatite ili šta !? Ljudi su mu spucali kaznu nakon ponavljanja istih ispada više puta. Neusopredivo je to i ne jasno mi je kako ne skontaš Pepe je dobio kaznu i nije više ponovio, ovaj dobije jednu pa drugu kaznu pa treći put ujede . Razumiješ li da je takva kazna zbg učestalosti ponavljanja jednog te istog ispada. Smiješ se a ispadaš smiješan.
Sta bolan Pepe nije ponovio? :lol: pa tek u prosloj sezoni je odigroa nesto bez nekih vecih incidenata ali zato nije mogao zakljuciti sezonu normalno pa je na svjetskom ponovo briljirao nisam vidio da je dobio 4 mjeseca i zabranu pristuba fudbalskim staidonim (ko da je terorista). Kazem ti Suarez je sve te kazne odsluzio to sto je ponovio jeste otezavajuca okolnost ali i dalje nedovoljno da ga odstranis 4 mjeseca.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.