FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Čuj prestroga pa koliko ste nerealni to je strašno, tri puta ujeda , rasizam . Jel mi se treba to dopuštat? Po vašem očigledno to nije ništa, a da je nekim slučajem Pepe pa bilo bi : što nije doživotno suspendovan. Sekunde logike i realnosti nemate
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
ne kazem to samo ja da je ova kazna prestroga ,kazu mnogi sportski radnici koji su totalno neutralni , mnogo ozbiljnije i pogibeljnije stvari se vidjale pa nikom nista ,al ne dozvolit nekom trenirat i ne pojavljivat se nigdje ,da lik ne smije doc ni na predstavljanje eeGameFKS je napisao/la:Čuj prestroga pa koliko ste nerealni to je strašno, tri puta ujeda , rasizam . Jel mi se treba to dopuštat? Po vašem očigledno to nije ništa, a da je nekim slučajem Pepe pa bilo bi : što nije doživotno suspendovan. Sekunde logike i realnosti nemate

al necemo mi o tome toliko raspravljat dal je stroga il nije ,vidicemo eto sta ce ljudi koji su zaduzeni za to da kazu,ovaj sud za sportsku arbitrazu ,dal je fifa pretjerala ili je kazna zadovoljavajuca.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Uzimajući u obzir prošlost i ispade 4 mj taman mu dođu da se ohladi, možda mu konačno dođe iz dupeta u glavu
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
-
- Kontakt:
ajdi ti realovac makni se s teme,ne jedi znas vec sta,jbt pepe,covjek je deset puta vise stete nanosio protivnickim igracima pa kad je bio suspendovan koliko zasluzuje,sutao ljude kao u mma...ne serendaj majke ti...i ajd na temu real madrid. ****
ma ne moras sad tjerat lika odma ,normalno je lik pisao ba,nemoj mi odma neke agresivevoliosamzvijezdu je napisao/la:ajdi ti realovac makni se s teme,ne jedi znas vec sta,jbt pepe,covjek je deset puta vise stete nanosio protivnickim igracima pa kad je bio suspendovan koliko zasluzuje,sutao ljude kao u mma...ne serendaj majke ti...i ajd na temu real madrid. ****

njegovo misljenje i tacka ha ya
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Suarez je kaznjen zbog grickanja KieliniaGameFKS je napisao/la:Čuj prestroga pa koliko ste nerealni to je strašno, tri puta ujeda , rasizam . Jel mi se treba to dopuštat? Po vašem očigledno to nije ništa, a da je nekim slučajem Pepe pa bilo bi : što nije doživotno suspendovan. Sekunde logike i realnosti nemate

A o logici i realnosti bi se trebo prvo ti preispitat

https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
Napravio sam digresiju šta bi bilo kad bi bilo da je on, ne bi ti bilo loše da malo mozak uključiš Pepe dobio kaznu i nije više šutao. Dok ovaj 3 put grize , slažem se do nekle da je prestrogo al uzimajući u obzir da mu se dešava i da nastavlja poslije silnih kazni možda mu jedna duža treba da shvati kako se treba ponašati ne gristi i ne biti rasista.voliosamzvijezdu je napisao/la:ajdi ti realovac makni se s teme,ne jedi znas vec sta,jbt pepe,covjek je deset puta vise stete nanosio protivnickim igracima pa kad je bio suspendovan koliko zasluzuje,sutao ljude kao u mma...ne serendaj majke ti...i ajd na temu real madrid. ****
Treći put mu se dešava 1 u Ajaxu , ujeo Baneta i Kelinija , a rasizam prema Evri. Koliko ti imaš godina i od kada pratiš fudbal?! Hvala Bogu pa ima internet pa nađi sva tri puta kad je ujeo i šta je bilo sa Evrom.berardi25 je napisao/la:Suarez je kaznjen zbog grickanja KieliniaGameFKS je napisao/la:Čuj prestroga pa koliko ste nerealni to je strašno, tri puta ujeda , rasizam . Jel mi se treba to dopuštat? Po vašem očigledno to nije ništa, a da je nekim slučajem Pepe pa bilo bi : što nije doživotno suspendovan. Sekunde logike i realnosti nemateKakva tri ujeda
,kakav rasizam
![]()
-
- Kontakt:
ma nije ni pepe rasista...vidjeli smo slucaj sa keitom,covjek se s njim iz opravdanih razloga ne pozdravi,on ga pljuje...jel to uredu???
Nigdje nisam opravdavao Pepea . Nego govorim da ste nerealni Pepe jest **** al zato Suareza predstavljate kao nevino biće. Preveliki animozitet prema jednom igraču koji je isti kao drugi s tim da tog drugog se prikazuje kao nekog ne tako **** lika .voliosamzvijezdu je napisao/la:ma nije ni pepe rasista...vidjeli smo slucaj sa keitom,covjek se s njim iz opravdanih razloga ne pozdravi,on ga pljuje...jel to uredu???
Znam ja za sva tri ugriza i za rasizam,al stvar je u tome sto je za prethodna dva ugriza vec odsluzio kazne,pa nece ga valjda opet kaznjavat sto je gricko po engleskoj i holandijiGameFKS je napisao/la:Treći put mu se dešava 1 u Ajaxu , ujeo Baneta i Kelinija , a rasizam prema Evri. Koliko ti imaš godina i od kada pratiš fudbal?! Hvala Bogu pa ima internet pa nađi sva tri puta kad je ujeo i šta je bilo sa Evrom.berardi25 je napisao/la:Suarez je kaznjen zbog grickanja KieliniaGameFKS je napisao/la:Čuj prestroga pa koliko ste nerealni to je strašno, tri puta ujeda , rasizam . Jel mi se treba to dopuštat? Po vašem očigledno to nije ništa, a da je nekim slučajem Pepe pa bilo bi : što nije doživotno suspendovan. Sekunde logike i realnosti nemateKakva tri ujeda
,kakav rasizam
![]()

A sto se tice mojih godina i koliko dugo pratim fudbal,odgovorit cu ti krato i jasno,"ne polazem racune balavcima!",lijep pozdrav

Aha vidim . Možda kad razmisliš da nakon tri puta i manje kazne ne prestaje pa žele da ga opamete. Po tvom opet nek dobije par utakmica kazne pa nek ugrize pa u krug. Ne znam baš ne bi se reklo po komentarima da si zreo, a i prilično si uznemiren iako ti normalno objasnim.
Nisam ja protiv njegovog kaznjavanja,al nevidim svrhu zasto bi Barsa trpila to sto je on prije ujedo.GameFKS je napisao/la:Aha vidim . Možda kad razmisliš da nakon tri puta i manje kazne ne prestaje pa žele da ga opamete. Po tvom opet nek dobije par utakmica kazne pa nek ugrize pa u krug. Ne znam baš ne bi se reklo po komentarima da si zreo, a i prilično si uznemiren iako ti normalno objasnim.
Ujedo je kao igrac Ajax-a,ujedo kao igrac Liverpula reprezentacija Urugvaja nije trpila,ujeo kao reprezentativac Urugvaja(on igrac Liverpula)a Barsa trpi,samo mi objasni tu logiku,ta je kazna toliko glupa........Boze sacuvaj
I nisam uopste uznemiren,neznam odkud ti to?
momcino niko ne govori da je Suarez nevin , fin ovakav il onakav , trebas nauciti citati sa razumijevanjemGameFKS je napisao/la:Aha vidim . Možda kad razmisliš da nakon tri puta i manje kazne ne prestaje pa žele da ga opamete. Po tvom opet nek dobije par utakmica kazne pa nek ugrize pa u krug. Ne znam baš ne bi se reklo po komentarima da si zreo, a i prilično si uznemiren iako ti normalno objasnim.

Znas ti sta je 4mj bez nogometa za nogometasa ? Shvacas ti strogocu te kazne ?
Ajd da je 4mj bez igranja , da moze trenirati , gledati utakmice i doci na svoju prezentaciju , ali da ne moze nista od navedenog je sranje od kazne . Kazna za ujedanje nekoga tako stroga ne smije biti i to svi strucnjaci i ljudi u nogometu govore , nemoj nam ti dolaziti i govoriti da smo mi budale jer se slazemo sa 90% svijeta , ostalih 10% su navijaci reala , i koji ljuti fan liverpoola.

cuadrado danas ce razgovarati sa fiorentinom o svom odlasku
trazi vise para od barce ,prijeti da ce otici u mancester utd
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Kako bi samo uboli da smo ga doveli prije prvenstva. Sad valja duplo iskeširati. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ma ko ga yebe ako zeli vise para. Imamo Alvesa
.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ovaj DANILO iz Porta ima li on kvaliteta da bi igrao u Barci ?
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FC Barcelona
Bolji je od vaših bekova al to nije bas neki uspjeh da se ne lazemoBassha je napisao/la:Ovaj DANILO iz Porta ima li on kvaliteta da bi igrao u Barci ?

Mali je bgm beton za svoje godine, za jedno godinu-dvije ce biti sigurno jedan od boljih bekova

A sto se tiče Suareza i kazne kako ste dvolični majko moja

najjači mi je onaj sa komentarom ujedo u ajaxu lpoolu urugvaju nije u barsi ne treba kazna

Da je zaslužio kaznu zaslužio je i ko kaže drugačije se.re opasno, al da ce smanjiti jer je sad u barsi i to je istina, da je osto u lpoolu kur.ac bi mu je smanjili al jbg barsa veći uticaj

Gdje ste vi Realovci stari realisti
Kad vi govorite ovima da ne citaju a vi jos gori -.-'
Pepe nakon divljackog GAZENJA igraca dobio 8 utakmica kazne ( Mjesec i po do dva ne igranja, ako pretvoris u vremenski period ). Uredno trenirao sa svojim saigracima, igrao kup i igrao LP i za repku. Suarez dobio ZATVROSKU kaznu, pa ne smije lik ni na FIFI da igra sa Barcelonom ili Urugvajem i zbog TOGA se zale. Uredu je kazniti igraca da ne igra utakmice ali zabraniti prezentaciju ili da GLEDA utakmice -.-' pa koliki moras biti debil za to .....
Znaci naucite razliku sto pisu simpatizeri Barcelone :
Kazna za ne igranje utakmica - DA - OPRAVDANA
Kazna za predstavljanje, treniranje i sl. - NE - NEOPRAVDANA i treba biti ukinuta.
Jasno ? Se razumijemo ?

Kad vi govorite ovima da ne citaju a vi jos gori -.-'
Pepe nakon divljackog GAZENJA igraca dobio 8 utakmica kazne ( Mjesec i po do dva ne igranja, ako pretvoris u vremenski period ). Uredno trenirao sa svojim saigracima, igrao kup i igrao LP i za repku. Suarez dobio ZATVROSKU kaznu, pa ne smije lik ni na FIFI da igra sa Barcelonom ili Urugvajem i zbog TOGA se zale. Uredu je kazniti igraca da ne igra utakmice ali zabraniti prezentaciju ili da GLEDA utakmice -.-' pa koliki moras biti debil za to .....
Znaci naucite razliku sto pisu simpatizeri Barcelone :
Kazna za ne igranje utakmica - DA - OPRAVDANA
Kazna za predstavljanje, treniranje i sl. - NE - NEOPRAVDANA i treba biti ukinuta.
Jasno ? Se razumijemo ?

"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.