I sta si ti sad postigao s tim sto si Zeljo napisao malim slovom ??stadion je napisao/la:Nemaju ni nasi ni zeljini igraci psihicku stabilnost. Onakva tekma ko protiv Besiktasa u Istanbulu ili ova zeljina u Plzenu , nase ekipe igraju jednom u 20 god. Mislim da Plzen ide dalje. A mi da smo dobili imalo ozbiljniju ekipu od ovih sipaca , ostali bi na ovom 2 predkolu...BegAx je napisao/la:Lavovska borba u odbrani je potrebna. Ako vam igraci "padnu u sevdah" onda ste najebali, nesto k'o mi protiv Besiktasa. Hladne glave se mora uci u mec.Baja_Zvjerka je napisao/la:I meni se cini da je ovaj Komazes masina iako mozda statisticki i ne izgleda tako... Ali svejedno ekipa vam je neuigrana i imat' ce te nekih bezveznih kikseva u prvenstvu, dok u Evropi mislim da zapinjete kod Metalurh Donetska, ne zato sto su oni prejaki, vec zato sto ste vi neuigrani i naravno da su igraci losiji, ali to nece biti potop sigurno... Zelji ce trebati 100 x u utakmici neke srece pa samo uz ludu srecu mozemo nesto... Sretno i vama i nama, a u prvenstvu se zna da je Željo dominantan...