Markisio me veceras impresionirao,bez greske odigrao,svaka cast majstore

Tevez,kao i uvjek zivotinja,samo mu daj loptu i bez problema moze da igra tri dana i tri noci

Steta sto onaj panj na golu lazia odbrani sut Matiela

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Jbg.rambo16 je napisao/la:Ko bi reko da se ovakva ekipa toliko muči u Ligi prvaka?
Ma slusaj, objektivno nema mjesta strahu. Strah je nekada dobra stvar u zivotu jer te zna natjerati da se jos bolje za nesto pripremis.IlCapitano je napisao/la:Strah me je samo da Atletico ne zezne nešto protiv Grka i da se onda i oni moraju čupati u zadnjem kolu. Obje ekipe da pobijede i onda mirno u zadnje kolo da uđemo.
To je to10DelPiero je napisao/la:Allegri jos da rijesi Atletico Madrid kuci bez obzira trebali bodovi ili ne dobro ce zacepit usta kriticarima a ima vas Bgm
Atletiko je najbolja ekipa u nasoj grupi kada je u pitanju igra na rezultat,tako da zaista mislim da su sanse da ne pobijede grke kod kuce jako male. A ukoliko se to desi,i grci odu kuci sa bodom ili 3, nagrabusili smo u zadnjem kolu. A naravno sve ovo vazi ukoliko se pobijedi Malme u srijedu.IlCapitano je napisao/la:Ma nije mene strah za nas ovom igrom. Strah me što sad ovisimo o drugima. Ako Atletico nekim slučajem ne pobijedi Olympiacos nama će trebati pobjeda nad Atleticom od 2 razlike da prođemo i njih izbacimo. A znamo kako igra Simeone kad se zatvori.![]()
Mada su šanse da Atletico kod kuće ne pobijedi i automatski prođe minimalne.
Slavim ja u utorak, al nek me ispoštuju u srijeduHeavensWonder je napisao/la: Ko od navijača slavi rođendan u srijedu da i njega ispoštuju ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.