Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Ponos Torina » 11 feb 2013, 23:09

OTNYS_YNWA je napisao/la:Kada gubimo svi su tu, kada pobjeđujemo nigdje nikog. Ah, doći će vrijeme kada ću jedini pisati na ovoj temi.

BRENDAN RODGERS!
nisi sam ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 11 feb 2013, 23:11

neurofunk je napisao/la:#LFC have won their last 3 league games at Anfield, their longest winning streak at home since a four-match run from March to May 2011.
E kada sam ovo pročitao znao sam da ćemo izgubiti. :mrgreen:

WUCKO
Kontakt:

Post Postao/la WUCKO » 11 feb 2013, 23:13

[quote="OTNYS_YNWA"]Kada gubimo svi su tu, kada pobjeđujemo nigdje nikog. Ah, doći će vrijeme kada ću jedini pisati na ovoj temi.

Ah jbg buraz frustracije rastu iz dana u dan..naravno da je bolje kad dobijamo=ja cu uvjek navijat za Pool makar bili u trecoj ligi ali ovo je malo previse fakat su izgubili samopouzdovanje od kapitena do trenera...
Valjda nesto sa Danielom bude bolje sledecu tekmu ako bude spreman...
pozz

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 11 feb 2013, 23:14

@Scouser
Hoćeš da kažeš da je WBA u ovu utakmicu ušao na ćoravo,pa i Vrbanjuša spremi neku taktiku a kamoli jedan stručnjak kakav je Clarke i ekipa iz PL,dajte molim vas,budite malo objektivni.

Mi smo na ovaj način igrali na OT samo što je United na vrijeme postigao golove,da je Liverpool kojim slučajem uzeo bod/ove govorili bi kako je taktička genijalnost BR :roll: .

Da je Gerrard pogodio, sve što je zamislio Steve bi palo u vodu,ovako je uspio u svojim nakanama i odnosi 3 bobe.

Liverpool još uvijek čeka pobjedu protiv ekipa iz gornjeg doma.

Da ne duljim sutra imam ispit,moram ustati rano,ja vas pozdravljam budite pametni i nemojte se svađati :mrgreen: .

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 11 feb 2013, 23:15

slika

Uznapredovali smo ove sezone, čak sam i ja počeo vjerovati u Brendu. :mrgreen:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 11 feb 2013, 23:16

Nije taktička genijalnost dovela do sretnog kornera nakon šuta Mulumba i traljave odbrane nakon kornera, to je sigurno. Ušao je sa taktikom s kojom ulazi svaki trener u gostujuću utakmicu protiv jačeg i u lošoj formi.
Zadnja izmjena: the scouser, dana/u 11 feb 2013, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 11 feb 2013, 23:16

Takav je fudbal, šta tu možemo. Nekada nije dovoljno ni samljeti protivnika da pobijediš, pa ni da bod izvučeš iz meča. Fazon je što se ja ne sjećam da je Liverpool nekoga dobio, a da ga je suprotna ekipa u potpunosti nadigrala. Jednostavno nema pobjedničkog mentaliteta, ovaj tim ga je izgubio početkom sezone 2009/10.

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 11 feb 2013, 23:18

Henderson je napisao/la:Liverpool Kits says "Seeing is Believing" so as FT score 0-2! :mrgreen:
jel ti drago ??
Walk on, with hope in your hearts.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 11 feb 2013, 23:19

@artemis77 i ostali
Don't feed the troll ;)

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 11 feb 2013, 23:19

Ma de nesreca i gotovo.Nek im ovo pokaze da im fali jos i neka napreduju mi cekamo :D Ja cekam,pardon.
"You'll Never Walk Alone"

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 11 feb 2013, 23:20

the scouser je napisao/la:Nije taktička genijalnost dovela do sretnog kornera nakon šuta Mulumba i traljave odbrane nakon kornera, to je sigurno. Ušao je sa taktikom s kojom ulazi svaki trener u gostujuću utakmicu protiv jačeg i u lošoj formi.
Hajde da kažemo da su golovi WBA bili plod neke sreće, 2 kontre 1 gol iz takvih, bezveze korner, gol ... al' odbrana je bila odlična i nismo baš imali rješenje. To je Clark taktički dobro spremio, mada je Liverpool imao šanse, da je ijednu iskoristio ruku dajem da WBA ne bi ni primirisao golu.

U lošem raspoloženju idemo u Rusiju, probat izvuć što bolji rezultat i onda na Anfieldu protiv Swansea probat popraviti dojam.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 11 feb 2013, 23:23

Šta se ložite na Hendersona, već odavno mi se čini da ne navija za Liverpool. Ja mu ozbiljno savjetujem da počne navijati za Barcelonu.

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 11 feb 2013, 23:26

Ma henderson je budala, pravi se na ovoj temi najvećim navijačem Liverpoola, a raduju se ovakvom porazu, halo ba !!
Meni fali jako jako malo da počnem plakat, a on 'vako. Nek počne navijat za barcu ako mu je do rezultata !!
Walk on, with hope in your hearts.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 11 feb 2013, 23:27

BeyKopites je napisao/la:
the scouser je napisao/la:Nije taktička genijalnost dovela do sretnog kornera nakon šuta Mulumba i traljave odbrane nakon kornera, to je sigurno. Ušao je sa taktikom s kojom ulazi svaki trener u gostujuću utakmicu protiv jačeg i u lošoj formi.
Hajde da kažemo da su golovi WBA bili plod neke sreće, 2 kontre 1 gol iz takvih, bezveze korner, gol ... al' odbrana je bila odlična i nismo baš imali rješenje. To je Clark taktički dobro spremio, mada je Liverpool imao šanse, da je ijednu iskoristio ruku dajem da WBA ne bi ni primirisao golu.

U lošem raspoloženju idemo u Rusiju, probat izvuć što bolji rezultat i onda na Anfieldu protiv Swansea probat popraviti dojam.
Sama činjenica da je Foster MOTM dovoljno govori o taktičkoj postavci i nadmudrivanju.

Nadam se da će Rodgers Zenit shvatiti ozbiljnije nego dosadašnje europske mečeve, ako ništa zbog psihološkog uticaja meča na budućih par mečeva.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 11 feb 2013, 23:30

OTNYS_YNWA je napisao/la:Takav je fudbal, šta tu možemo. Nekada nije dovoljno ni samljeti protivnika da pobijediš, pa ni da bod izvučeš iz meča. Fazon je što se ja ne sjećam da je Liverpool nekoga dobio, a da ga je suprotna ekipa u potpunosti nadigrala. Jednostavno nema pobjedničkog mentaliteta, ovaj tim ga je izgubio početkom sezone 2009/10.
pobjednickog mentaliteta nema jer su se skršile masne pare na nedorasle igrace unazad 3 godine (ovo pricam ipsilon puta, al sta cu kad je tako). U ovim utakmicama ti trebaju u timu 2-3 suareza da rješe utakmicu, nažalost imaš jednog i to je to. Gerrad je nažalost prestar za to i njegova forma je realno osrednja, al za klasu odskace od downinga, hendersona i ostale buranije što je najtužnije. Može nako u jednoj tekmi kao protiv citija da udju ona dva šuta, al ovaj tim nema kvalitet da to radi u kontinuitetu
nema potpisa

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 11 feb 2013, 23:30

Liverpool ove sezone izgledao kao i L.Lakers identicno.....cim nesto malo zapne igraci odustaju i posustaju nazalost....Ali nema predaje bice bolje u buducnosti ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 11 feb 2013, 23:31

Stvarno mi nije jasno zašto toliko jadikujete, pa imali smo posjed lopte na našoj strani. :?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 11 feb 2013, 23:32

Slažem se Admire, nažalost nismo u situaciji da dovodimo zvučnija pojačanja. :D

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 11 feb 2013, 23:34

OTNYS_YNWA je napisao/la:Slažem se Admire, nažalost nismo u situaciji da dovodimo zvučnija pojačanja. :D
to je sad diskutabilno, ubjedjen sam da je Degliš deset puta bolje mogao uzeti za one pare, a ovaj Rodzers ima još ljeto da ispravi stvari, al nisam nikako optimistican
nema potpisa

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 11 feb 2013, 23:36

Ne uči se tika taka preko noći, treba dosta mukotrpnog rada, osim ako u timu nemaš Iniestu, Xavia i Messia. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.