Kako igramo ja sam zadovoljan i sa 1:0Orion87 je napisao/la:Ja mislim da bi mogli Wigan dobro natrpati u subotu i iskaliti sav bijes na njima....![]()
![]()
![]()
![]()
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
- Kontakt:
Matuidija nisu bili u stanju dovesti sad na zimu kad mu je ostalo 6 mjeseci ugovora stoga se da zakljuciti da sad kad je produzio ugovor nema promil sanse da ga dovedu.arminarsenal je napisao/la:Po meni bi Matuidi bio pun pogodak,ako ga uopste i mozemo dovesti !
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Gibbs i Diaby zadobili povrede na danasnjem treningu
Pročitah na nekoj fb stranici

Pročitah na nekoj fb stranici

Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Evo o tome se pise i na TwiterruOrion87 je napisao/la:Gibbs i Diaby zadobili povrede na danasnjem treningu
Pročitah na nekoj fb stranici![]()
![]()
![]()
![]()
Kieran Gibbs and Abou Diaby (yes) suffered injury setbacks in training today. #AFC #Arsenal
Da nije zalosno bilo bi smijesnoDiaby news is a rumour and unconfirmed. Just putting that out there. Waiting for official confirmation.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Tesko, al` bas tesko. Ako se dobro sjecam produzio ugovor sa PSG-om. Daj mi budalu koja ce odbiti finansijsku idilu u Parizu, sve te silne premije i bonuse + zimsku pauzu i sve to zamijeniti za ultra jak tempo EPL-a, dva kupa, utakmice do iznemoglosti na hejbet frontova i to jos za manje para.arminarsenal je napisao/la:Po meni bi Matuidi bio pun pogodak,ako ga uopste i mozemo dovesti !

Treba se Arsenal okrenuti drugim igracima, iako ja nisam bas siguran da vam treba Matuidi pored Wilsherea i Ramseya u sredini, fenomenalni igraci i oboica, dobro hajd` eto da ne pretjeram nek` bude samo Jack, bolji od Matuidia.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Na ovakve vijesti postao sam hladan kao spricer, to mi je toliko postalo normalno to je kao da mi kazes dobar dan.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
razbijanje wigana
malo morgen ako to opće dobijemo bit će super,ako ne zabijemo neki rani gol moguć je scenarij kao protiv Birmingham,rast će pritisak a luzerski mentalitet će doći do izražaja i neki kiks gol si damo,makar ako je to cijena da voajer ode,potpisujem odmah

ma ne može bit istina to za Hafiza....nema teorije...to se kosi sa svim činjenicama o ljudskom tijelu 

A.F.C. Bournemouth!
koliko je raspalom diabyu ostalo ugovora?
Sta sam ja govorio za Diabya? Covjek ce doci na trening i kad se sagne da obuje kopacke uhvatit ce ga u ledjima i lagano 6-8 sedmica pauze.
Ovo nema ni u nasoj ligi...
Kad se sjetim kako su neki htjeli Jovetica. Pola foruma je diskutovalo sa mnom kad sam rekao da sam protiv jer nije normalno da decko u njegovim godinama jos nije odigrao nijednu cijelu sezonu, znaci nije je mogao odigraniti ni nanivou jer nije nikako odigrao.
Pa, kad je u CItyju vecinu vremena imao nekakve povrede, bojim se da u Arsenalu nebi prezivio.
Nadam se za njega da ce se to promijeniti na bolje i da ce vec naredna sezona biti sezona u kojoj ce eksplodirati ali, za Arsenal je on bio i prevelik rizik.
Pa, kad je u CItyju vecinu vremena imao nekakve povrede, bojim se da u Arsenalu nebi prezivio.

Nadam se za njega da ce se to promijeniti na bolje i da ce vec naredna sezona biti sezona u kojoj ce eksplodirati ali, za Arsenal je on bio i prevelik rizik.
A jeste se nasrali ovih zadnjih 10 ak dana. Uhvatim nekog vremena da malo procitam i imam sta za vidjet. Kako god sezona da zavrsi, Venger nece otic, tog ste vjerujem svi svjesni. Stvarno losa igra zadnja 2 mjeseca, patnja mi je bila gledat sve ove utakmice. Moje misljenje je da su povrede glavni uzrok ovolikom padu forme, a onaj ko je odgovoran za ova sranja bi vec jednom trebo odgovarat, bez nekog uvijanja i prebacivanja loptice s jedne strane na drugu. Jedna stvar me posebno nervira u posljednje vrijeme, a to je nevjerovatno troma postava koju Venger izvodi. Arteta, Flamini, Kazorla, Podolski i Ziru, pa to je nemoguce za izdrzat, kontra je pojam koji se ne moze upotrijebit uz ova imena. Zasto je OX na klupi i zasto mali Gnabri ne dobije priliku ponekad, to su trenutno jedini igraci u ekipi koji mogu odigrat okomito prema golu i na neku fintu izradit finu priliku. Drago mi je sto je Aron nazad, mislim da ce igra malo zivnut sa njim na sredini i nadam se da ce ga odrzat zdravog za ovih par zadnjih utakmica u sezoni. Sto se tice 4. mjesta, i pored ovog poraza od Evertona ne bi trebalo bit upitno. Stvarno tezak Evertonov raspored i na papiru lagan za Arsenal, tako da vjerovatno nece bit previse problema, mada moram priznat iskreno da sam razocaran sto su se uopste doveli u ovu situaciju. Volio bi isto tako malo vidjet Selstroma u akciji, u onim minutama koje je dobio nedavno pokazo je stvarno veliku zelju, vecu nego 5-6 pojedinaca iz prvih 11 zajedno,koji izgledaju ko grupa placenika koji su tu samo zato sto moraju, a odigro je uz to i par jako finih poteza, mogo bi posluzit do kraja. FA kup je obaveza.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Igram FMa juce s arsenalom,znaci vraca se lik nakon ozljede ,ja na iduci dan prebaci ,kad ono psyho report,diaby 4-6 weeks opetsuhakrpa je napisao/la:Sta sam ja govorio za Diabya? Covjek ce doci na trening i kad se sagne da obuje kopacke uhvatit ce ga u ledjima i lagano 6-8 sedmica pauze.

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Arsenal Trio Doubtful for FA Cup Semi-Final Against Wigan
Arsenal trio Kieran Gibbs, Alex Oxlade-Chamberlain and Tomas Rosicky are all major doubts for Saturday's FA Cup semi-final against Wigan.
"They are not available," manager Arsene Wenger told reporters on Thursday morning. "There'll be late decisions on those 3 players."
Chamberlain and Rosicky picked up injuries during the 3-0 defeat to Everton, while Gibbs hasn't featured since the 1-1 draw with Manchester City at the end of March.
Wenger also confirmed that midfielder Aaron Ramsey will start the match. The Welshman returned from injury at Everton, coming on as a substitute in the second half, and should be ready to line up at Wembley this weekend.
Record signing Mesut Ozil will miss the crucial tie as well, but could be back in action for the trip to Hull City on Saturday, 19 April. Laurent Koscielny, meanwhile, won't recover from a calf injury before next Tuesday's home game against West Ham United.
French midfielder Mathieu Flamini is suspended and won't play at Wembley either.
In other team news, Wenger has promised to stick with goalkeeper Lukasz Fabianski. Although Wojciech Szczesny is Arsenal's first choice keeper, Fabianski has started all of Arsenal's FA Cup games and will retain his place for the semi-final.
gdje ste našli to za diabya
Arsenal trio Kieran Gibbs, Alex Oxlade-Chamberlain and Tomas Rosicky are all major doubts for Saturday's FA Cup semi-final against Wigan.
"They are not available," manager Arsene Wenger told reporters on Thursday morning. "There'll be late decisions on those 3 players."
Chamberlain and Rosicky picked up injuries during the 3-0 defeat to Everton, while Gibbs hasn't featured since the 1-1 draw with Manchester City at the end of March.
Wenger also confirmed that midfielder Aaron Ramsey will start the match. The Welshman returned from injury at Everton, coming on as a substitute in the second half, and should be ready to line up at Wembley this weekend.
Record signing Mesut Ozil will miss the crucial tie as well, but could be back in action for the trip to Hull City on Saturday, 19 April. Laurent Koscielny, meanwhile, won't recover from a calf injury before next Tuesday's home game against West Ham United.
French midfielder Mathieu Flamini is suspended and won't play at Wembley either.
In other team news, Wenger has promised to stick with goalkeeper Lukasz Fabianski. Although Wojciech Szczesny is Arsenal's first choice keeper, Fabianski has started all of Arsenal's FA Cup games and will retain his place for the semi-final.
gdje ste našli to za diabya

No Walcott, Özil, Koscielny, Wilshere, Flamini, Diaby.
Gibbs, Ox and Rosicky all doubtful
Jedina dobra vijest je da ce Ramsey igrati od prve minute
Gibbs, Ox and Rosicky all doubtful
Jedina dobra vijest je da ce Ramsey igrati od prve minute
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
8 povrijeđenih igrača
iz godine u godinu medicinski tim sam sebe nadmaši....aferim 

A.F.C. Bournemouth!
U čemu je problem kod Arsenala što se tiče tolikih ozljeda iz godine u godinu? Stvarno ne izgleda normalno ovo, jel stvar u treninzima ili? Zašto nitko ne odgovara za to?
bacili sihireMarcus je napisao/la:U čemu je problem kod Arsenala što se tiče tolikih ozljeda iz godine u godinu? Stvarno ne izgleda normalno ovo, jel stvar u treninzima ili? Zašto nitko ne odgovara za to?

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Arsenal manager Arsene Wenger: Drugs could be the reason why we have so many injuries!
samo da bacim krivicu sa sebe,možda da preispitaš svoje metode treninga

uopšte nije ovako rekao -.- . jesi dosadanSeaman je napisao/la:Arsenal manager Arsene Wenger: Drugs could be the reason why we have so many injuries!samo da bacim krivicu sa sebe,možda da preispitaš svoje metode treninga
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 47 gostiju.