PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 14 feb 2017, 20:38

Ahhahaaha kako smijesno...bolan vi ste furali pricu milioni igraci stadion...a ovdje jedino to ko radi sve sto sze nabrojali je FK ŽELJEZNIČAR a dominacija...e sad ces da vidis sta je dominacija. I kako se podrzava uprava i igraci.... Ako mislia da si nesto dokazo sto stavis 257 smajlija..to je samo dokaz vaseg ocaja.
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!

Tesko je biti pitar ;) ;)

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 14 feb 2017, 20:40

HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Ahhahaaha kako smijesno...bolan vi ste furali pricu milioni igraci stadion...a ovdje jedino to ko radi sve sto sze nabrojali je FK ŽELJEZNIČAR a dominacija...e sad ces da vidis sta je dominacija. I kako se podrzava uprava i igraci.... Ako mislia da si nesto dokazo sto stavis 257 smajlija..to je samo dokaz vaseg ocaja.
đe su pare :D prvi put u Antaliji pa se štedi na Hotelu a?? :rol: :urnebes:
slika

kolko ste za karte do Antalije dali? :rol: :rol: :plac: :plac: :nene: :nene: :urnebes:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 14 feb 2017, 20:43

irfo je napisao/la:slika

Aparati spremni poslije ove objave danas
:lol: :rol: :bow:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 feb 2017, 20:47

Čuj prvi put u Antaliji :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 14 feb 2017, 20:54

Ovo je vec postalo ocajno previse nema potrebe pricati sa ova dva ocajnika koji cvile tamo na svom forumu a ovdje pokusavaju slikom iz Turske umanjiti trensfere tribinE euforiju plave boje. Uglavnom umrite u ljubomori :opaopa: :guz:
Željo1921

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 14 feb 2017, 21:18

pa začim bolan nebio?
što ste napravili trEbinu? super! napravite još koju, predugo se šprdalo i rugalo tom stadionu...
što ste manje platili Hotel u turskoj?
što ste doveli igrače koje niste imali(lijevi bek, krilo)
što vam se dug povećao?

vi baš mislite da ste bitni :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 14 feb 2017, 21:18

kakav ocaj i nemoc :rol: :rol: kakve bolan veze ima necija tribina sa prepucavanjima? svi stadioni na svijetu imaju tribine, sta je vama cudno sto cete i vi dobiti iste..znamo da sa tim pokusavate ublaziti svoju bol nakon najveceg suka u istoriji bh fudbala, tj kupovine kampa za koji su celnici zelja javno pred kamerama rekli da je njihov a sada je tu najsavremenija akademija FKS. :kafa: :kafa:
ili vas samo boli sto ne smijete pitati ono o cemu ste pricali zadnja 3 mjeseca, pa vas batinama tjeraju da radujete izgradnji tribine :rol: :rol:

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 14 feb 2017, 21:26

Pitari da li je stigla finacijska injekcija ?
- Zeljeznicar -

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 feb 2017, 21:28

Sve dok taj kamp iliti livada služi za sprdanje ja sam prezadovoljan.

Akademija :mrgreen:

slika
Voli te tvoje Sarajevo.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 14 feb 2017, 21:32

Halo Halo odze Amidza jel me ko trazio mi te trazimo mi ko vi ko je to tamo pitari ovdje pitari Halo Halo necujem kakva pita pita dobra Sarajvo ja ja mi smo dobra dobra pita nije pita nego pitari dje su pare Halo krci au prekinu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 feb 2017, 21:34

Alipasino je napisao/la:Halo Halo odze Amidza jel me ko trazio mi te trazimo mi ko vi ko je to tamo pitari ovdje pitari Halo Halo necujem kakva pita pita dobra Sarajvo ja ja mi smo dobra dobra pita nije pita nego pitari dje su pare Halo krci au prekinu.
krči :lol:
Voli te tvoje Sarajevo.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 14 feb 2017, 21:38

Virtu4l je napisao/la:Sve dok taj kamp iliti livada služi za sprdanje ja sam prezadovoljan.

Akademija :mrgreen:

slika
slika

;)

ispravka krivog navoda :D

http://www.fksarajevo.ba/bs/trening-centar

:wave: :kafa:
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 14 feb 2017, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 14 feb 2017, 21:39

Cuj akademija a jedino sto valjda odma prodali...adzu samo zanima jedna stvar profit boli njega **** za rezultatima vasim...kako ste sjebali svoj klub jos niste ni svjesni...ovo je mila majka kad se pocnete smucati po 7 8 9 mjestu tek ce vam biti jasno da PASOJEDA boli **** bolan za vas.... Klub niste smjeli prodati! :nene:
Željo1921

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 14 feb 2017, 21:39

samo ovaj teren i reflektori vrijede ko 3 ove trebine za koje ste prosili i dodatno se zaduzili kod kamatara..necu vam postavljati ostale slike vaseg nesudjenog kampa i akademije :lol: :lol:

slika
:kafa: :kafa:

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 14 feb 2017, 21:41

Virtu4l je napisao/la:Čuj prvi put u Antaliji :rol:
Ti kada njemu pišeš moraš staviti bruku smajlija da bi te on razumio. ;)

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 14 feb 2017, 21:41

TobeYarabi je napisao/la:samo ovaj teren i reflektori vrijede ko 3 ove trebine za koje ste prosili i dodatno se zaduzili kod kamatara..necu vam postavljati ostale slike vaseg nesudjenog kampa i akademije :lol: :lol:

slika

Al su se vaši nauzimali para. Lopatom :lol:

UPRAVA NAPOLJE!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 14 feb 2017, 21:42

HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Cuj akademija a jedino sto valjda odma prodali...adzu samo zanima jedna stvar profit boli njega **** za rezultatima vasim...kako ste sjebali svoj klub jos niste ni svjesni...ovo je mila majka kad se pocnete smucati po 7 8 9 mjestu tek ce vam biti jasno da PASOJEDA boli **** bolan za vas.... Klub niste smjeli prodati! :nene:
pa što ste vi napravili statut sa konstrukcijom za prodaju kluba?? :D :rol: :urnebes:

a šta misliš šta će se desit sa svim klubovima kada se privatizacija sportskih klubova zakonski odobri???
:o :think:
Neandertalac je napisao/la:
deder virni pošto je FIFA certified travnjak? ne zovi naše da ne bude ofirno, nego region ;) :wave: :thumbup:
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 14 feb 2017, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 14 feb 2017, 21:42

Neandertalac je napisao/la:
TobeYarabi je napisao/la:samo ovaj teren i reflektori vrijede ko 3 ove trebine za koje ste prosili i dodatno se zaduzili kod kamatara..necu vam postavljati ostale slike vaseg nesudjenog kampa i akademije :lol: :lol:

slika

sto jes jes :mrgreen:

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 14 feb 2017, 21:45

DenchiNL je napisao/la:
HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Cuj akademija a jedino sto valjda odma prodali...adzu samo zanima jedna stvar profit boli njega **** za rezultatima vasim...kako ste sjebali svoj klub jos niste ni svjesni...ovo je mila majka kad se pocnete smucati po 7 8 9 mjestu tek ce vam biti jasno da PASOJEDA boli **** bolan za vas.... Klub niste smjeli prodati! :nene:
pa što ste vi napravili statut sa konstrukcijom za prodaju kluba?? :D :rol: :urnebes:

a šta misliš šta će se desit sa svim klubovima kada se privatizacija sportskih klubova zakonski odobri???
:o :think:
oni se na svoj statut mogu popisati, jer ih je miske uzeo isto kao azmir slobodu. sad i da nadju kupca, mora prvo misketu isplatiti nekoliko miliona. znaju to oni i o tome su pricali da ce im biti objasnjeno na skupstini, ali to se naravno nije desilo a zbog straha o tome niko od njih ne smije javno da progovori

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 14 feb 2017, 21:48

Da malo obnovimo gradivo koji ste vi lobotomci :lol:

ESPN Brasil: 105 golova u 101 utakmici – Cristiano Ronaldo Azije
11.01.2016 u 21:08h
ESPN Brasil: 105 golova u 101 utakmici – Cristiano Ronaldo Azije
Sa 326 golova u 313 nastupa za Real Madrid, Cristiano Ronaldo ima nevjerovatan prosjek od 1,04 gola po utakmici. Čini se kao nedostižna brojka, zar ne? Ali sa granica Azije, brazilski strijelac, bivši igrač Atlético- MG, izgleda da izaziva Ronalda.

Riječ je o Cezar Augusto Hermenegildou, dvadesetdevetogodišnjem najboljem i neumornom strijelcu Yangon Uniteda iz Myanmara, nacije koja graniči sa zemljama poput Kine, Indije i Tajlanda. Igrajući za ovaj tim od 2012. godine ovaj centarfor je postigao nevjerovatnih 105 golova u 101 utakmici, što daje prosjek od 1,04 gola po utakmici – identično prosjeku Cristiana Ronalda.
Rahmeta mi ovo nisu istine šta su vama prodavali.
Kakve ovce :lol:

UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.