PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Iskreno svaka cast zeljinoj upravi na ovom vremenu su nasli 500 ljudi da kupe kartu od 1000 km . prave tribinu dovode pojacanja svaka cast . teske muke ovo pisem al et
Dosao da uhvati psa,onoga sto je napao hervasa.Alipasino je napisao/la:Ljudi nemojte vjerovat sad mi lik kaze da je vidio Tana u gradu cudi me da niko nista nije javio valjda bi pitari znali.
Heeeeeh, kakav humorfks74 je napisao/la:Dosao da uhvati psa,onoga sto je napao hervasa.Alipasino je napisao/la:Ljudi nemojte vjerovat sad mi lik kaze da je vidio Tana u gradu cudi me da niko nista nije javio valjda bi pitari znali.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Nije humor,ziva istina.Rokoko87 je napisao/la:Heeeeeh, kakav humorfks74 je napisao/la:Dosao da uhvati psa,onoga sto je napao hervasa.Alipasino je napisao/la:Ljudi nemojte vjerovat sad mi lik kaze da je vidio Tana u gradu cudi me da niko nista nije javio valjda bi pitari znali.
- Neandertalac
- Kontakt:
Said 5 prečki pogodio na crossbar challeng, Hayat tv-a

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Vidio sam ga i ja u troli za DobrinjuAlipasino je napisao/la:Ljudi nemojte vjerovat sad mi lik kaze da je vidio Tana u gradu cudi me da niko nista nije javio valjda bi pitari znali.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Neandertalac
- Kontakt:
Uzeo podmiru za mart mjesec. Samo fiskalni račun Bajo mojSabinho je napisao/la:Vidio sam ga i ja u troli za DobrinjuAlipasino je napisao/la:Ljudi nemojte vjerovat sad mi lik kaze da je vidio Tana u gradu cudi me da niko nista nije javio valjda bi pitari znali.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!

Aparati spremni poslije ove objave danas
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
nemojte tako to je i naša tribina , to je tribina sviju nas

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- TobeYarabi
- Kontakt:
zrinjski raskinuo sa klaudiom..da je bar 10 godina stariji bio bi odlicno pojacanje za zelja, ovako ce morati sam sebi potraziti klub
Amidza daj para cuj para halo nisam ja humanitarna znate li vi da moram one iz Engleze pojacat Ali Amidzicu i mi smo tvoji jeste jeste moji a koji a Sarajvo a ja to Sam ja kupio cinimi se ma jasta si au ja i zaboravio za njih.
je li 4,2 više ili manje od 5???
matematika u dolini ćupova
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Zavisi sve od toga šta će porezna inspekcija reci kad pregleda istočnu tribinuDenchiNL je napisao/la:je li 4,2 više ili manje od 5???
Re: RE: Re: PL prepucavanja
ma doće oni , čisto da se napravi novi plan otplate dugaQuinlan je napisao/la:Zavisi sve od toga šta će porezna inspekcija reci kad pregleda istočnu tribinuDenchiNL je napisao/la:je li 4,2 više ili manje od 5???
matematika u dolini ćupova![]()
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Ma zadnja rupa na sviralu od pasojeda..i on ko neki covjek..obicna **** jos uci oravila fudbala a vlasnik satro.. Prvo kardif kortijk pa nekakvi u americi pa njanjajevo.... Ma zarvorio pipe i to je to...kakva pojacanja stadioni i akademija...jos da su mogli dulju utrpati da i to uzme bogalj kosooki.Alipasino je napisao/la:Amidza daj para cuj para halo nisam ja humanitarna znate li vi da moram one iz Engleze pojacat Ali Amidzicu i mi smo tvoji jeste jeste moji a koji a Sarajvo a ja to Sam ja kupio cinimi se ma jasta si au ja i zaboravio za njih.
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
- TobeYarabi
- Kontakt:
Odnos Misimovica prema klubu i obrazlozenje svih dugova prema njemu i njegovoj firmi bice detaljno objasnjeno na skupstini koja ce se odrzati u februaru.
Sve su im ljudi objasniliI Osim ima puno toga da kaze. Ceka se februar i skupstina.
Alipasino je napisao/la:Amidza daj para cuj para halo nisam ja humanitarna znate li vi da moram one iz Engleze pojacat Ali Amidzicu i mi smo tvoji jeste jeste moji a koji a Sarajvo a ja to Sam ja kupio cinimi se ma jasta si au ja i zaboravio za njih.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- TobeYarabi
- Kontakt:
samo pavlaku da ne pobacaju.. ovi vasi penzioneri svejedno nemaju zuba da bi jeli mesoirfo je napisao/la:

Zadnja izmjena: TobeYarabi, dana/u 14 feb 2017, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
TobeYarabi je napisao/la:samo pavlaku da ne pobacaju ovi vasi penzioneri svejedno nemaju zuba da bi jeli mesoirfo je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ljudi duguju 5 miliona i **** se
posebna dijagnoza
pa platite vodu jadni nebili
oj sirotinjo i Bogu si teška

pa platite vodu jadni nebili
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.